Dodaj do ulubionych

dr Szaginian/ dr Wesołowski

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.03.12, 09:38
Pilnie potrzebuję namiaru na któregoś z tych lekarzy. Proszę o informacje na e mail kapucyn1000@wp.pl
Z góry dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: dr Szaginian/ dr Wesołowski 02.03.12, 09:44
      www.znanylekarz.pl/grigor-szaginian/psychiatra/ostrowiec-sw
    • Gość: Gość Re: dr Szaginian/ dr Wesołowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.03.12, 09:47
      chodzi mi o prywatną wizyte w Sandomierzu
      • lechowski51 Re: dr Szaginian/ dr Wesołowski 02.03.12, 09:52
        Zadzwon na ten nr w Ostrowcu
        • Gość: kasia Re: dr Szaginian/ dr Wesołowski IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 18:21
          ja mam jeszcze ten: 41/265 10 10, doskonały specjalista :)
          • Gość: arris Re: dr Szaginian/ dr Wesołowski IP: *.tktelekom.pl 05.03.12, 08:20
            dr.Wesołowski 0412653496
            • wislocki12 Właśnie był umarł... 01.09.15, 21:10
              Szkoda, że właśnie był umarł... Ale to był abp i... pedofil... :-((
        • wislocki12 Modły i szamani 01.09.15, 21:12
          Już wkrótce żadnej wody nie będzie w kranie! Chyba, że modły i... szamani pomogą! ;-((
        • wislocki12 Nawet Ty, Lechowski, promujesz znachorów? 01.09.15, 21:16
          Nawet Ty, Lechowski, promujesz znachorów? To straszne! :-((
    • Gość: ttt Re: dr Szaginian/ dr Wesołowski IP: *.flash-net.pl 06.03.12, 22:06
      dobrzy fachowcy
      • wislocki12 Duuużo zdrowia! 01.09.15, 21:14
        Zdrowia życzę! Najlepiej dużo! ;-))
    • xanonymous Re: dr Szaginian/ dr Wesołowski 26.03.20, 21:35
      "Zrobili mnie lekarzem przemocą. Nigdy mi w głowie nie postały takie mądrości; wszystkie moje nauki doszły zaledwo do sexty. Nie wiem, skąd oni to sobie uroili, ale, skoro spostrzegłem, że chcą koniecznie, abym był lekarzem, zgodziłem się nim zostać na ich odpowiedzialność. A, ba! nie wyobrazisz pan sobie, jak się ta brednia rozeszła; każdy wprost gwałtem chce się we mnie dopatrzeć wielkiego uczonego. Przychodzą ze wszystkich stron po radę, i jeżeli dalej będzie szło tak samo, mam zamiar trzymać się medycyny całe życie. Uważam, że to najlepszy zawód ze wszystkich: czy bowiem robić dobrze, czy źle, zawsze się bierze jednaką zapłatę. Fuszerka nigdy nie spada na nas; przykrawamy materię, jak się nam żywnie podoba. Szewcowi, który robi buty, nie wolno zepsuć kawałka skóry, żeby nie musiał zapłacić; ale tu wolno zepsuć całego człowieka zupełnie darmo. Omyłki nie dotyczą nigdy nas; to zawsze wina tego, co umiera. Wreszcie największa zaleta tego zawodu to to, że nieboszczyki to ludzie niezrównane wprost uprzejmości i dyskrecji i jeszcze nikt nie słyszał, aby się który poskarżył na lekarza, który go sprzątnął." Molier (Jean Baptiste Poquelin) (1622-1673), Lekarz mimo woli (Le Médecin malgré lui) (1666), tłum. Tadeusz Boy-Żeleński

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka