Gość: gość IP: *.wegorzewo.mm.pl 31.03.12, 12:03 wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/podhalanska-rewolucja,1,5074549,kiosk-wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Dla jadących w góry IP: *.wegorzewo.mm.pl 31.03.12, 12:10 www.youtube.com/watch?v=KiBVuBTmyX0 Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Dla jadących w góry 31.03.12, 12:55 Nie rozumiem po co zamieszczasz te idiotyczne obrazki z Podhala?.Ma to byc specyfika tego regionu?. Ja mam same wspaniale wspomnienia z pobytow w Tatrach i na Podhalu.Co nie znaczy ze zyja tam same anioly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla jadących w góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 15:35 Lechowski, obejrzyj sobie jeszcze raz ten film o wyczerpanym koniu. Zauważ zachowanie jego właściciela. Kiedyś już oglądałam ten film. Rolnicy na wsi bardziej szanują konie, u nas w domu koń był zawsze najważniejszym zwierzęciem. Karmiłam go kostkami cukru i ogryzkami z jabłek. Córa miała wkleić zdjęcie z wakacji. Byliśmy nad morzem w Świnoujściu. Miała piękne zdjęcia a wkleiła mojego tatusia, nie ogolonego,w roboczym ubraniu i ona na koniu. Pozdrawiam, miłej soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla jadących w góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 16:45 Przepraszam za błąd w przedostatnim zdaniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś