Dodaj do ulubionych

Perfect - dni tbg

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.05.12, 11:14
O której perfect występuje w tbg? Wszędzie jest napisane, że w sobotę ale o której godzinie to już łaskawcy nie podali
Obserwuj wątek
    • Gość: nor Re: Perfect - dni tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.12, 11:16
      Gdzieś tak z wieczora
    • Gość: aa Re: Perfect - dni tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.12, 11:36
      taki sam problem z niedzielnym programem, zero szczegółów,wejdź może na profil Perfektu, może będzie podana godzina. Ja tak wyszukałam koncert Piaska.
      • Gość: kaziuk66 Re: Perfect - dni tbg IP: *.tktelekom.pl 26.05.12, 12:06
        ;) moje wiewiórki donosza ,ze Perfect zacznie o godz.21.00
        • Gość: fan Re: Perfect - dni tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 26.05.12, 19:39
          Przyjadą jak skończą zarabiać w lepszym miejscu i nie zabłądzą jak niektórzy gwiazdorzy
          • Gość: Lili Re: Perfect - dni tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.12, 08:36
            Koncert rewelacja:)
            • Gość: bronisław Re: Perfect - dni tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.12, 12:49
              A mnie się nie podobał. Miałem i mam wrażenie, że ten koncert po prostu został "odbyty".
              • Gość: meloman Re: Perfect - dni tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 13:26
                Mmie się też nie podobał, ale tylko ze względu na nieobecność Gwiazdy, czyli naszego pana prezydęta na scenie.
                W tamtym roku było tak fajnie, lud mogł spijac z ust naszego Wodza, a wczoraj doopa :(
                • Gość: no tia Re: Perfect - dni tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.12, 15:38
                  mnie tez nie porwal no ale to perfect a nie iron maiden hehe!!naglosnienie fatalne powiem tak nie jestem fanem sztywnego palu azji ale koncert mi sie bardziej podobal lepsze naglosnienie a perfect no coz po 6 browcu chcialo sie porwac do tanca a tu autobiiografia i inne smenty na takie imprezy powinni zapraszac zaspoly ktore daja czadu i porywaja tlumy !!!
                  • Gość: rockmen Re: Perfect - dni tbg IP: *.tktelekom.pl 27.05.12, 21:40
                    Dziadek Markowski może porwać tłumy do pędzla malarskiego i malować dworzec centralny w W-wie, bo to jego była profesja. Dziś Markowski to stara atrapa gwiazdy który zamiast śpiewać to sylabuje i na tym polega jego piękno śpiewu ha ha ha ....
                    • Gość: znajoma Re: Perfect - dni tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 28.05.12, 14:43
                      A kto Ty jesteś, też gwiazda, żeby takie bzdury i głupoty wypisywać, żałosne. To muzyka na której wychowały się całe pokolenia, teksty które mają sens i ogromną siłę przekazu. On już nawet nie musi śpiewać, bo publiczność robi to za niego, i dlatego można go nazwać gwiazdą i tak już pozostanie nawet po śmierci, zasłużył na to ogromnym wkładem w polską muzykę.
                      Szlag mnie bierze jak czytam takie małomiasteczkowe bzdury pewnie fanów Dody i takich tam celebrytów.
    • Gość: gość Re: Perfect - dni tbg IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.12, 09:08
      mnie się podobało, są gusta i guściki
      • Gość: Lili Re: Perfect - dni tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.05.12, 17:42
        No i niestety muszę przyznac rację znajomej......Markowski nie musiał nawet śpiewac, tłum robił to za niego. A Ty pewnie chlałeś tanie wino w krzakach ,więc cóż możesz powiedziec o tym koncercie. Moze Markowski to dla Ciebie dziadek ,cóż...młody nie jest ale przy jego muzyce jak widziałam bawili się fani od 15 do 60 a nawet więcej lat. O czymś to świadczy prawda ?
        • Gość: do znajomej Re: Perfect - dni tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 19:47
          jak ja cie nie trawie!!!!
          • Gość: znajoma Re: Perfect - dni tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 28.05.12, 20:05
            ojej, a skąd wiesz skoro nawet mnie nie znasz, wypowiedz super inteligentna, pozdrawiam
            • Gość: krytyk Re: Perfect - dni tbg IP: *.chezber.info 28.05.12, 21:28
              "znajoma" nie ulega chyba wątpliwości że Markowski ma ;koński łeb; o którym śpiewa to raz , a dwa to trzy piosenki można posłuchać , i tak od wyzwolenia na nich ten gwiazdor sie utrzymuje, bo walczył z komuną i chciał śpiewać > chcemy bić ZOMO< i znajoma odzrzuć walkę gwiazdy od talentu . Po studiach konsewatorium muzycznym może by cos potrafił, chociażby sklecić jakieś słowa do piosenki którą można by posłuchać. Dziś w czasach komercji podzielić się zyskiem z płyty ( kto pisze teksty piosenek) to porażka , ale jeszcze większa porażka samemu sklecać jakieś nie zrozumiałe teksty piosenki którą póżniej nie da się słuchać brrrrryy....
              • Gość: m. Re: Perfect - dni tbg IP: 80.51.96.* 28.05.12, 22:01
                ale bełkot! Ty trzeźwy jesteś???
            • Gość: antyznajoma Re: Perfect - dni tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.12, 12:01
              znajoma to pewnie jakiś niedowartościowany belfer, zawsze zabiera głos,jakby miała monopol na wiedzę i mądrość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka