Dodaj do ulubionych

Wypadek z kamery

IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 12:24
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dJhew0XdhXI
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Wypadek z kamery IP: *.tktelekom.pl 23.06.12, 12:29
      To jest niebezpieczny zakręt, strach przechodzić na tych pasach. Idioci jeżdżą szybko, nie zwracając uwagi na to, że ktoś może przechodzić przez pasy.
      • Gość: Lili Re: Wypadek z kamery IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.12, 16:21
        Jechał jak wariat :) prawda taka że ten zakręt wcale nie jest niebezpieczny, to ludzie cisną ile wlezie. Fotoradar by załatwił sprawę :)
    • Gość: gość Re: Wypadek z kamery IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.12, 15:13
      Kierowca stracił panowanie nad pojazdem wskutek nadmiernej prędkości na łuku.
      Gdyby nie barierka w okolicach drzwi to uszkodzenia pojazdu mogłyby być mniejsze, pozwać DAO ;)
    • nom73 Re: Wypadek z kamery 23.06.12, 16:33
      Ten mężczyzna w żółtej koszulce miał niebywałe szczęście, 5 sekund wcześniej wychodził z miejsca gdzie samochód uderzył...
      • Gość: Mateusz Korczak Re: Wypadek z kamery IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.12, 16:35
        To ja .
        • Gość: kowalski Re: Wypadek z kamery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.12, 19:57
          dobrze ze nic sie strasznego nie stalo !co za glupota niedosc ze h... nie auto to jeszcze kierowca masakrator kierowco to nie jest gra komputerowa a ty nie jestes rajdowcem w terenie zabudowanym 50km/h
        • Gość: gość Re: Wypadek z kamery IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.12, 22:33
          Mateusz - na twoim miejscu skoczyłbym po zgrzewkę do sklepu :) i cieszył się życiem :)
          @kowalski - to nie gra komputerowa, to promile...
    • e-ftalo Re: Wypadek z kamery 24.06.12, 00:35
      On nie stracił panowania nad autem ,tylko myślał że stracił,przez to nagle odbił autem w prawo,bo się przestraszył że zaraz zderzy się z autem zna przeciwka,stąd ten ostry skręt prosto na sklep.Jechał ze 120km/h.
      Ciekawe czy przeżył? W ogóle na filmie nie widać aby kogoś wyciągnęli
      • Gość: obser Re: Wypadek z kamery IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.12, 00:53
        ale ty pieprzysz e-ftalo a pozatym masz kataraktę i nic nie widzisz.chyba jesteś nawiedzony.
      • palacz67 Re: Wypadek z kamery 24.06.12, 08:06
        E-ftalo, obejrzyj dokładnie końcówkę filmu. Jeżdżę tą droga dość często, tam nie ma ostrego zakrętu. Mateusz, miałeś dużo szczęścia! Pozdrawiam, miłej niedzieli.
    • nom73 Re: Wypadek z kamery 24.06.12, 11:37
      Kilka samochodów przejechało a tylko jeden się zatrzymał. Nie rozumiem zachowania czarnego samochodu, który jechał z przeciwka i wszystko widział, a mimo to nie zatrzymał się, żeby sprawdzić, czy nikomu nic się nie stało. Tego uczą na kursach prawa jazdy?
    • e-ftalo Re: Wypadek z kamery 24.06.12, 12:02
      Ależ obejrzałem dokładnie.Zakręt na kwiatkowskiego jest ostry,ale on go wykonał poprawnie(z lekkim poślisgiem),ale juz jechał dobrze po trasie ,aż tu nagle odbił autem prosto na sklep dokładnie w momencie gdy zobaczył auto zna przeciwka.Może miał inny powód,może go samo zarzuciło bo coś źle zrobił,tego nie wiem

Więc raczej dobrze widziałem,weźcie obejrzyjcie jeszcze raz
      • palacz67 Re: Wypadek z kamery 24.06.12, 12:33
        Na filmiku widać, jak kierowca wychodzi z auta:-)
        Nom, znasz takie słowo, jak znieczulica? Czasami sekundy ratują ludzkie życie!
      • nom73 Re: Wypadek z kamery 24.06.12, 16:25
        e-ftalo napisał:

> Ależ obejrzałem dokładnie.Zakręt na kwiatkowskiego jest ostry,ale on go wykonał
        > poprawnie(z lekkim poślisgiem),ale juz jechał dobrze po trasie ,aż tu nagle o
        > dbił autem prosto na sklep dokładnie w momencie gdy zobaczył

Faktycznie tylne koła zaczęły mu uciekać (nadsterowność) więc prawidłowo zrobił kontrę. Jak wychodził już z zakrętu powinien odpuścić kontrę czego nie zrobił, samochód złapał przyczepność i zgodnie z prawami fizyki pojechał tam, gdzie miał skręcone koła. Jakby zrobił jeszcze kontrę, ale w drugą stronę to może by się uratował. No ale Hołowczycem nie jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka