Dodaj do ulubionych

salon lucyna

IP: *.net.stream.pl 31.07.12, 19:54
Czy polecacie zakład fryzjerski lucyna na targowej? Chodzi mi o fryzurę ślubną, zeby bylo oczywiscie ladnie i zebym na glowie nie miala kasku z tony lakieru. Może poradzicie ewentualnie coś innego bo ja nie mieszkam w tbg a tutaj będę się czesała.
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: salon lucyna 31.07.12, 23:35
      chyba już go nie ma,są natomiast te wymienione i gorąco rekomendowane w temacie
      forum.gazeta.pl/forum/w,329,137635338,137635338,fryzjer_w_Tarnobrzegu_i_okolicach.html
      Tylko takie trzeba wybierać ,bo polecane przez samych właścicieli
    • Gość: Juw Re: salon lucyna IP: *.tktelekom.pl 01.08.12, 10:11
      jest tam ten salon i przyjmuje tam też córka pani Lucyny - Wiola. Ona ponoć dobrze czesze :)
      • Gość: Laura Re: salon lucyna IP: *.tktelekom.pl 01.08.12, 11:21
        Moja siostra była czesana przez Wiolę do slubu, nie miała szału bo tylko lekko podkręcone loki i podpiete z kwiatkiem i fryzure po 2 godz wesela szlag trafił, mi zrobiła jakąs fryzurkę tez tylko podpięcie spineczką i jak wyszłam to w domu ją rozwaliłam. Ja nie polecam
        • Gość: Juw Re: salon lucyna IP: *.tktelekom.pl 01.08.12, 11:39
          Napisałam "ponoć" bo ja tam nie chodzę. Ale moja siostra jest zawsze bardzo zadowolona z jej usług. Tak właściwie to też cały czas szukam dobrego fryzjera, ale w Tbg chyba ciężko o takiego... :(
    • Gość: czary-mary Re: salon lucyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 14:19
      Ja zdecydowanie odradzam. Poszłam i wyjaśniłam dokładnie jak chce mieć ścięte włosy ale Pani chyba nie zrozumiała, oczywiście ścieła po swojemu, wymodelowała (czyt. zrobiła jeden wielki kask spryskany lakierem) i mając 25 lat wyglądałam dzięki niej na 45. Skończyło się na tym że po przyjściu do domu od razu umyłam włosy.
      • Gość: ewa Re: salon lucyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.12, 16:17
        Również nie polecam , czesze szybko ale byle jak i do tego zdziera za dużo kasy
    • Gość: ... Re: salon lucyna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.08.12, 21:50
      Zawsze czesze się u pani Wioli przed " wielkim wyjściem" i upięcia są rewelacyjne. Zawsze coś oryginalnego i trzymającego się całą noc.Polecam
      • Gość: jaga Re: salon lucyna IP: *.smsiarkowiec.pl 01.08.12, 21:58
        Polecam obie panie i panią Lucynę i Wiolę. Czeszę się od wielu lat i obcinam włosy u obu. Są bardzo dobre. Moja koleżanka przyjeżdża z Krakowa, aby u pani Wioli obcinac i farbować włosy. Czasała do ślubu moją córkę- super:) Polecam. Zawsze komuś coś nie pasuje, to normalne, ale ja jestem zawsze zadowolona.
        • Gość: nieee Re: salon lucyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 08:17
          Obie Panie są dobre - dla starszych osób, młode dziewczyny nie mają czego tam szukać. Fryzjerki potrafią zrobić loki każdemu a potem upiąć spryskać lakierem i powiedzieć, że za 2 godziny fryzura i tak opadnie lekko więc nie trzeba się przejmować.... Zero polotu, wyobraźni i nowości w cięciach, upięciach etc.
    • Gość: gochna11 Re: salon lucyna IP: 80.50.63.* 06.08.12, 00:48
      Ja rzadko chodzę do fryzjera ale jeśli już to do p Violi , zawsze mnie tak obetnie jak ja chcę, moja córka rozjaśnia u niej włosy jest młodą dziewczyną , że u p Violi najlepiej . W Krakowie dwa razy byla u stylisty zapłaciła trzy razy tyle i nie była zadowolona.
    • Gość: Anka Re: salon lucyna IP: *.tktelekom.pl 08.08.12, 18:08
      polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka