Gość: Monika IP: *.smsiarkowiec.pl 18.09.12, 16:17 Chcę w Tarnobrzegu kupić nowy telefon komórkowy,Gdzie się najlepiej udać ,gdzie duży wybór fajnych modeli?Zaznaczam chodzi mi o nowy.I w miarę możliwośći proszę o polecenie konkretnych modeli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viking Re: Telefony komórkowe IP: *.smsiarkowiec.pl 18.09.12, 20:23 W Google proszę wpisać: Telefony komórkowe Darmowe tapety, gry java, dzwonki na telefon , są tam prawie wszystkie telefony różnych firm. Wybór na każdą kieszeń. Można rownież dokonać zakupu. W Tarnobrzegu widziałem telefony w sklepie Media Expert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWDA Re: Telefony komórkowe IP: 62.244.149.* 18.09.12, 20:51 TYLKO NIE Media Expert okropnie drogo i problemy w razie korzystania z gwarancji, ZDECYDOWANIE ODRADZAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Telefony komórkowe IP: *.tktelekom.pl 18.09.12, 21:06 giełda w sandomingo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylekoto Re: Telefony komórkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 08:45 a kto tak kupuje tylko ...bez opisu tylko salony Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Telefony komórkowe 19.09.12, 13:43 Jak nowy i tani to tylko w internecie Zalety takiego zakupu to: -dokładny,kompletny opis telefonu -możliwość reklamacji -możliwość oceny transakcji oraz pewny kontakt ze sprzedawcą -nie płacisz dodatkowych opłat np marży,opłat magazynowych i innych typowych dla sklepów Odpowiedz Link Zgłoś