Dodaj do ulubionych

Policja na kogutach

IP: *.tktelekom.pl 24.09.12, 19:34
Tajne spotkanie Malickiego i Redźki na stacji benzynowej. SHELL obecnie w modzie. Spotkanie asekurowała policja na kogutach!! Słońce z hostessą na Ukrainie a koty szaleją...! Co naprawdę wydarzyło się w naszym grodzie? Kiedy dno poinformuje.,.? Czekamy na relację..
Obserwuj wątek
    • Gość: Pirania Re: Policja na kogutach IP: *.tktelekom.pl 24.09.12, 20:15
      A nie szkoda kogutów ?
      Jeszcze im wszystkie pióra powyrywają !!!
      Rozumiem paliwo zdroażło .
      Mnie się jednak wydaje ,że strojniej byłoby na pawiach:)
      Tylko gdzie te pawie ... no gdzie ?
    • Gość: odeon Re: Policja na kogutach IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 20:57
      No wlaśnie wpadlem na forum i chcialem o to całe zamięszanie zapytać to jakaś persona była czy co! ciężko było uprosić się o zatankowanie gazu wszyscy byli zajęci czymś innym! a jaka powaga policji tak jakby to prezydent RP był -czy stać nas na takie pierdoły!?
      • Gość: xyz Re: Policja na kogutach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.09.12, 07:20
        odeon pieprzysz głupoty. akurat byłam i tankowałam chwilę po wypadku - obsługa stacji zachowywała się normalnie - zatankowali mi auto jak zawsze mimo że nie gaz tylko zwykłą 95 (co w przeciwieństwie do gazu mogę zrobić sama).
    • Gość: silvan Re: Policja na kogutach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.09.12, 21:49
      widziałem ten wypadek przed shellem. to jakiś starszy facet spowodował mały karambol w którym ucierpiały dwa auta peugot i nissan. Kierowce białego nissana chyba primery zabrało pogotowie a na miejsce przyjechała policja

• Gość: obserwator Re: Policja na kogutach IP: *.tktelekom.pl 24.09.12, 21:53
        mam fotki z akcji to jest link :
        Wypadek koło shella :
        Link: zapodaj.net/4653666cad0be.jpg.html
    • Gość: pijany mleczny Re: Policja na kogutach IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.12, 03:04
      jesteś mleczny już całkiem fiutnięty, nic już nie zażywaj siroto
    • s0pran0 Re: Policja na kogutach 25.09.12, 08:06
      Debil.
      • Gość: rolnik Re: Policja na kogutach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.12, 10:11
        sprzedam krowę cielna !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka