Dodaj do ulubionych

Nowy kandydat

IP: *.devs.futuro.pl 09.10.12, 12:34
Czy Wianecki Krzysztof ma szanse zostać nowym Prezydentem Tarnobrzega?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nowy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 12:55
      Chyba żartujesz ... czy to jakiś rekonesans, a może będzie jakiś casting ?
    • Gość: proboszcz Re: Nowy kandydat IP: *.ip.netia.com.pl 09.10.12, 14:53
      Oczywiście, że ma szanse.

Bliskie zeru.
      • Gość: Michał Re: Nowy kandydat IP: *.flash-net.pl 09.10.12, 14:56
        Takie same jak
        Szmajdziński Piotr
        Nestorowicz Gaweł
        i
        Mastalerz Norbert
        • Gość: zyga Re: Nowy kandydat IP: *.183.224.236.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.10.12, 18:54
          zacznijcie sie leczyć z chorych ambicji i pisania głupot.
    • Gość: der Re: Nowy kandydat IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 10.10.12, 13:09
      to zależy od poparcia
      • Gość: gość Re: Nowy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.12, 13:48
        siebie samego i rodziny . nikogo więcej . rodzina zresztą też uszczuplona. chociaż zona to nie rodzina ....
    • Gość: starenowe Re: Nowy kandydat IP: *.smsiarkowiec.pl 10.10.12, 23:07
      poproszę następne pytanie
      • Gość: BORowik Re: Nowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 23:15
        Gość portalu: starenowe napisał(a):
        > poproszę następne pytanie

Prosze bardzo: a grzyby to som w lesie?
        • Gość: NIEwygodny Re: Nowy kandydat IP: *.tktelekom.pl 11.10.12, 08:44
          Na takie pytanie odpowiedż jest jedna Każdy kto zgłosi swoją kandydaturę ma szanse.
        • Gość: starenowe Re: Nowy kandydat IP: *.smsiarkowiec.pl 11.10.12, 13:01
          som - głównie purchawki
    • Gość: fed Re: Nowy kandydat IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 12.10.12, 10:58
      zobaczy się,
    • frog7 Re: Nowy kandydat 08.11.14, 22:56
      I jak uwazacie ?
      Niewiele czasu do wyborow zostalo...
      Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Wyborcow :)
      • e-ftalo Re: Nowy kandydat 08.11.14, 23:12
        Kto jeszcze nie widział,tutaj flashowa stronka
        www.wianeckikrzysztof.pl/
        otwiera się tak do minuty czasu,więc spokojnie niech się wam załaduje
        a jak ktoś chce zobaczyć sam program,to jest tutaj
        sendfile.pl/135465/program_10.pdf
        Ja uważam że kampania została spartaczona.Owszem oferowałem pomoc,owszem od początku chciałem to porządnie przygotować,miałem plan na kampanię.Cóż,zrobili po swojemu.Zobaczymy jak potoczy się dalej.

1)Jak narazie strona jest niemal niedostępna dla nikogo,bo aplikację flash showckwave można co najwyżej obejrzeć na komputerze.Urządzenia mobilne i inne czytniki odpadają.
        2)fallstart z wystąpieniem w TVL w październiku.To był moment na profesjonalne zaprezentowanie się
        3)bliżej niewyjaśnione konflikty w sztabie wyborczym
        4)no i ci kandydaci,szczególnie ci co nie bujają w obłokach.Żałosne...
        wstaw.org/m/2014/11/08/kandydaci_okreg1.jpg
        • frog7 Re: Nowy kandydat 09.11.14, 12:36
          Rozumiem wiec, ze odpowiedź na pytanie brzmi "tak, ma szanse", wynika to z wypowiedzi, chyba, ze zle rozumuje. Jesli bowiem, chcial sie Pan zajac kampania Pana Wianeckiego i uwaza, ze zrobilby by to lepiej, oznacza, ze lezy Panu na sercu los tegoczlowieka w wyborach. A konflikty... tam gdzie ludzie tam konflikty, to sprawa poboczna, wiele sukcesow "rodzilo sie w bolach".
          Pytanie stare ale jakze aktualne :)
          Pozdrawiam i dziekuje za podzielenie sie swoim zdaniem.
          • republika_polska Re: Nowy kandydat 09.11.14, 16:50
            A ty mi wyjaśnij dlaczego działacz Solidarności popiera startującego z Sojuszu Lewicy Jacka Sadrakułę?
            • frog7 Re: Nowy kandydat 09.11.14, 19:11
              Kto ma wytlumaczyc ?
              Najlepiej zapytac bezposrednio, dlaczego go popiera, bo ktoz moze lepiej wiedziec niz ten kto go popiera. Ja go NIE POPIERAM, a za kogos ciezko odpowiedziec. Moze, to kwestia prywatnych relacji, moze zgodnosci w priorytetowych pogladach, moze..... mozemy tak dlugo ale to beda tylko domysly.
              Sens byl w glownym pytaniu tego watku.
              :)
              • e-ftalo Re: Nowy kandydat 09.11.14, 21:25
                Jeśli uważnie śledzicie wywiady z kandydatami na prezydentów,to większosć jest bezpartyjnych i publicznie zapowiada współpracę z ludźmi bez względu na ugrupowania.Pana Wianeckiego łączy z panem Sadrakułą nie tylko znajomość ale i sprawy zawodowe,kariera naukowa i troska o wychowanie młodzieży w duchu patriotycznym,podobne postrzeganie ich problemów.
                @frog7 ,tak chciałem,tylko natrafiłem na osobę która mi spartaczyła sprawę i mocno tego żałuję.Projektów się nie robi samemu ,musi być współpraca.W tym sztabie współpraca nie działa od początku.
                Ja go popieram i jego idea jest piękna.Tylko że on nadal wierzy że to jest to samo społeczeństwo co w latach 80-tych i samo z siebie weźmie sprawy w swoje ręce.No niestety,to tak nie jest
                • frog7 Re: Nowy kandydat 09.11.14, 21:52
                  Rozumiem, ze mial Pan okazje poznac blizej Pana Wianeckiego. Wiekszosc ludzi wie o nim przede wszystkim tyle ile mozna w necie przeczytac. I z tego co Pan mowi, to wynika (moge sie mylic) , ze pozytywnie ocenia Pan jego postac jak rowniez i pomysl na wladanie miastem, mowiac "jego idea jest piekna". A moge prosic jakies szczegoly ? Przepraszam jesli przesadzam ale ciekawi mnie ten czlowiek. Poxdrawiam :) i dziekuje.
                • uroczy6 Re: Nowy kandydat 10.11.14, 06:59
                  Widzisz e-ftalo jest takie powiedzenie ''jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz'',
                  człowiek nieprzystosowany do życia w społeczeństwie, niezorganizowany
                  i ignorant może obarczać za swoje niepowodzenia tylko innych. By być kimś trzeba
                  mieć to coś, to czego Tobie brakuje najbardziej - dobrego wychowania.
                  • e-ftalo Re: Nowy kandydat 10.11.14, 14:05
                    uroczy6, jakim prawem pomawiasz mnie o brak organizacji nieprzystosowanie?Kto cię nabuntował?Ignorant??? A kogo ignorowałem? To ja napotykam non stop na ignorantów.Ja nawet osób które nie lubię nie ignoruje,daje im jasny komunikat. Chcę ci jedno powiedzieć,od kilku lat znakomicie sobie radzę we własnych interesach poza Tarnobrzegiem. To że pierwszy raz próbowałem nawiązać współpracę właśnie tutaj i trafiłem na osobę ,która nie wiedziała co chce,co mówi ani co robi,to nie moja wina.Na przyszłość nie popełnię podobnej głupoty.Jestem bardzo konkretny i lubię konkretnych ludzi gdy chodzi o poważne sprawy.
                    Nie oceniaj ludzi których nie znasz,a gwarantuje ci że nie masz o mnie najmniejszego pojęcia,w życiu nie zamieniliśmy ani jednego zdania.Również nie spotkałem się z zarzutami o wychowanie.W internecie czasem padają gorzkie słowa.Bezpośredni język to nie chamstwo.
                    • uroczy6 Re: Nowy kandydat 10.11.14, 16:59
                      Mądrość człowieka bierze się nie z popełnianych błędów, ale wyciągniętych wniosków.
                      Jesteś na dobrej drodze, robisz postępy.
                    • czasnajazz Re: Nowy kandydat 11.11.14, 12:24
                      E-ftalo popełniasz jakieś www?
                      • e-ftalo Re: Nowy kandydat 11.11.14, 12:39
                        Muszę przyznać że pan Krzysztof ma bardzo ładne tło.Jeśli wyborcy doceniają piękno,to na pewno zagłosują
                        nadwisla24.pl/2014/11/10/zapraszamy-na-relacje-video-live-z-konferencji-krzysztofa-wianeckiego-poczatek-godz-12-30/
                        @uroczy7 , nie ten temat,nie ta dyskusja,rozmawiajmy o KW i jego komitecie wyborczym
                        @czasnajazz, tak,ale rzadko mam na to czas.9 lat temu dużo stron robiłem
                        • czasnajazz Re: Nowy kandydat 11.11.14, 12:52
                          W jakich technologiach?
                          • e-ftalo Re: Nowy kandydat 11.11.14, 12:58
                            NIE TEN TEMAT
                            • czasnajazz Re: Nowy kandydat 11.11.14, 14:24
                              No to napisz konkretnie - a nie tak wybiórczo, zdanie po zdaniu.

BTW - oczywiście, że to ten temat - łączy się bezpośrednio z kandydatem chociażby.
                        • uroczy6 Re: Nowy kandydat 11.11.14, 15:22
                          Teraz na temat, szanse Pana Wianeckiego na prezydenturę są nikłe. Jeżeli jako wyborca mam docenić piękno to powiem uczciwie wolę zagłosować na Panią Kołek niż na tło Pana Krzysztofa. I tutaj nie łapiąc za słowo e-ftalo wykazujesz brak kompetencji i może lepiej stało się, że nie zasiliłeś szeregów tego kandydata. Mnie osobiście nie interesuje strona kandydata, choć miło gdy jest czytelna i to co obiecuje, ale to co MOŻE ZROBIĆ bez owijania. Skoro jesteś zwolennikiem KW to trudno jest mi zrozumieć szkalowanie jego kandydatów na przedstawicieli do RM. Czyżby przemawiała zazdrość, uprzedzenie do kandydatów, a może jeszcze coś innego. Jak mam być szczery trudno dzielić głosy pomiędzy kandydatów, którzy mają małe poparcie społeczeństwa ( patrz poprzednie wybory ). By wybrać odpowiedniego, który spełni nasze oczekiwania warto oddać głos na dobrego konkurenta dla obecnego prezydenta i nad tym należy popracować, mój ty mądralo.
                          • wrtbg Re: Nowy kandydat 11.11.14, 15:32
                            Z serii z przymrużeniem oka - odc. 1 Piękno kandydatów vel Photoshop. Znalezione na forum tarnobrzeg.info.

tnij.org/qma9tem
                            • czasnajazz Re: Nowy kandydat 11.11.14, 15:56
                              Bo wiesz... "życie jest ciężkie"...
                              • wrtbg Re: Nowy kandydat 11.11.14, 16:00
                                Ale na szczęście photoshop ma warstwy ;-)
                                • czasnajazz Re: Nowy kandydat 11.11.14, 16:31
                                  Warstwy i całą masę filtrów, akcji, efektów itd.

Poza tym to wcale nie był photoshop, tylko obiektyw "miękko rysował" i oświetlenie też było profesjonalne - co najmniej 6 lamp elfo. Do tego subtelny makijaż w macie żeby nie było refleksów i na drukarkę.

To, że w oczach odbiły się 2 softboxy, to takie złudzenie - na 100% artysta fotograf ustawił dwie lampy z dołu i dwie lekko od góry aby rozświetlić twarz i zlikwidować półcienie.
                                  - na 99% była tez piąta lampa, za obiektem.

:)))))

ps. wspomniałem o pełnej klatce?
                                  • frog7 Re: Nowy kandydat 11.11.14, 22:51
                                    Szanse K.W. z tego co mozna wyczytac nie tylko na tym forum, nie są zbyt duze. Przyznam, ze zastanawiam sie nad oddaniem glosu na niego, bo wiem, komu go na pewno nie oddam, zalezy mi bowiem na zdetronizowaniu obecnego krola.
                                    A K.W. nie jest "uwiklany" w te wszystkie uklady i ukladziki, jest czlowiekiem z "zewnatrz", zycie go nie rozpieszczalo.... zna wiec trudy dnia codziennego.... tylko wlasnie, czy udzwignie urzad prezydenta ? I czy ma szanse by zasiasc na "tronie " ?
                                    Ps. milo rozmawiac z ludzmi, ktorzy wiedza po co takie fora stworzono :) przyznam, ze martwilem sie, ze padnie sterta wyzwisk, obelg i na tym sie skonczy, a tu prosze, niespodzianka.
                                    Dziekuje za udzial w dyskusji.
                                    • czasnajazz Re: Nowy kandydat 11.11.14, 23:34
                                      Szanse są małe ponieważ kampania nie została ani przemyślana ani przeprowadzona.

Z tymi układami i układzikami to nie wiemy do końca... przecież jeszcze 4 lata temu był uzależniony partyjnie.

Być może teraz to się zmieniło - tu e-ftalo ma rację, zwracając uwagę na słabo opracowaną stronę www, która mogłaby być alternatywą i wizerunkowo wspomóc.

Jestem zdecydowanie zdania, że miastem powinien zarządzać przede wszystkim dobry menadżer. Bezwzględnie wolny od jakichkolwiek zależności politycznych.

Ja oddaję głos na Kiełba.

Stasiak w moim odczuciu zrobi retrospekcję, ukrytym celem Tadeusza jest zdobycie fotela w imię partii, której służy - podobnie sprawa ma się z Młodawskim, Wianeckiego kampania została położona - reszta off.

Myślę, że Wianecki miałby szansę gdyby się lepiej przygotował do kampanii.
                                      Ciekawą opcją byłaby współpraca Kiełba z Wianeckim - to mogłoby się rzeczywiście udać.
                                      • bum0bum Re: Nowy kandydat 12.11.14, 09:27
                                        Jakbyś posłuchał wypowiedzi Wianeckiego to byś wiedział, że niestety bliżej mu do Mastalerza niż Kiełba. Ja tam zwolennikiem Kiełba też nie jestem ale ta sympatia Wianeckiego w stronę Mastalerza to mnie przeraża . Dlatego on przez to mojego głosu zapewne nie dostanie. No to już wiecie na kogo nie będę głosował w 1 turze ;-). A w drugiej zobaczymy kto naprzeciwko kogo stanie ;-)
                                        • czasnajazz Re: Nowy kandydat 14.11.14, 11:08
                                          Wianecki rzucił kilka ogólników i według mnie te wybory to albo mocno nieprzemyślany start albo położona kampania albo słaba akcja marketingowa, która ma na celu upowszechnienie jego nazwiska i start za 4 lata...

Poza tym Wianecki rzutuje w stronę szkolnictwa i edukacji dzieci i młodzieży - pod wym względem bliżej mu jednak do Kiełba niż Mastalerza, który to ucina wszystko, co jest związane z edukacją dzieci i młodzieży.
    • frog7 Re: Nowy kandydat 13.11.14, 21:56
      Dzis w TDK byl koncert Jana Kondraka, wstep byl wolny wiec czemu nie skorzystac :) i powiem tak, warto bylo, ma czlowiek talent, naprawde, choc co kto lubi, wiem. Zdziwila mnie natomiast ilosc wolnych miejsc. Niewiele sie w Tbg dzieje... zgadza sie, ale moze nie potrzebujemy, by sie dzialo :( nie wiem jak to rozumiec.
      Warto bylo pojsc, ja nie zaluje :))
      • czasnajazz Re: Nowy kandydat 14.11.14, 11:11
        Tu masz doskonały przykład na to, że miasto w ogóle nie promuje kultury.
        Trudno oczekiwać, że ktoś przyjdzie do ciebie, jeśli go nie zaprosisz...
        • wrtbg Re: Nowy kandydat 14.11.14, 17:54
          frog7 mało kto wiedział, że taki koncert w ogóle jest. Sam z chęcią bym poszedł posłuchać jakbym wiedział. Widocznie za mało na stronę Wianeckiego wchodziłem ;-)
          • frog7 Re: Nowy kandydat 14.11.14, 18:56
            Pewnie, ze szkoda... znam wiecej osob, ktore gdyby wiedzialy to by poszly. Zgadza sie reklama koncertu byla dosc skąpa, fb i stronka to troche malo, nie kazdy korzysta z cudow cywilizacji. A szkoda, bo Kondrak to naprawde czlowiek, ktory ma talent i milo posluchac kogos takiego, kto ma cos do powiedzenia i do zaspiewania :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka