Dodaj do ulubionych

Po co badac!

16.10.12, 16:57
Przeciez wiadomo ze zawinili polscy piloci o czym pare godzin po katastrofie poinformowal Radek Sikorski a michnikowa zalgana szmata napisala ze mieli powiedziec "tak laduja debesciaki".A zapomnialem!.Do ladowania zmusil ich pijany gen.Błasik a podchodzili do ladowania czterokrotnie jak informowala dwie godziny po katastrofie WSI-24.No i oczywiscie musieli leciec bo nakazal im przez telefon J.Kaczynski i dlatego wlasnie gen.Błasik jak pisala rowniez zalgana michnikowa szmata urzadzil awanture kapitanowi samolotu na Okeciu.
2 lata po katastrofie badaja wrak samolotu!!!
fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/news/npw-pobrano-do-badan-fragment-brzozy-ze-smolenska,1853322
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Po co badac! 18.10.12, 21:20
      Pomylili trumny,teraz bloger publikuje nieznane zdjecia ofiar.Co nas jeszcze czeka w "panstwie ktore zdało egzamin"?!

Nikt go nie osądził"

Bloger chętnie rozmawia z polskimi mediami. Wcześniej w rozmowie z redakcją Wiadomości TVP stwierdził: "Jeśli chodzi o normy moralne, o naruszenie których się mnie obwinia, to ja uważam, że niemoralnie jest kłamać i ukrywać zabójców. (...) Zadaniem społeczeństwa jest szukanie prawdy".

Dodał, że "nikt z rodzin ofiar katastrofy mnie jeszcze nie osądził".
      fakty.interia.pl/polska/news/bloger-w-internecie-sa-kolejne-zdjecia-ze-smolenska,1854411,3
      • lechowski51 Dzisiaj min Gowin w WSI-24 22.10.12, 21:15
        powiedzial ze przyczyn katastrofy ze strony rosyjskiej nigdy nie poznamy/wykluczyl zamach/.Ja juz sam naprawde nie wiem?!
        wpolityce.pl/wydarzenia/39019-w-warszawie-odbyla-sie-smolenska-konferencja-wystapienia-mialy-wspolny-mianownik-doszlo-do-eksplozji-brzoza-to-mit
        • lechowski51 ...a oszołomow przybywa! 24.10.12, 16:51
          Bul-Komorowski mowil ze "panstwo zdalo egzamin".Tymczasem ta Pani doktor twierdzi ze dokumentacja katastrofy pod Smolenskiem jesy na poziomie wlamania do garazu

Dr Grażyna Przybylska-Wendt: Jako fachowiec, medyk sądowy, stwierdzam, że komisja Jerzego Millera oraz MAK to jeden wielki skandal. Wyniki ich prac można jedynie wrzucić do śmieci. One są nic nie warte. Nawet w prostym wypadku rowerowym, nie mówiąc już o wypadku samochodowym, opis miejsca zdarzenia, zniszczenia pojazdu, ewentualnych ofiar był tworzony w sposób niezwykle skrupulatny. Gdy jako lekarz sądowy pracowałam na miejscu wypadku, ekipa śledcza otaczała teren, mierzyła odległości od siebie najmniejszych kawałków blachy, czy innych części pochodzących z uszkodzonych pojazdów. Gdzie leżały zwłoki? W jakiej odległości od nich leżały jakie przedmioty? To wszystko było opisywane. Opis każdego ciała był szczegółowy. Gdzie leżało? W jakiej pozycji? Czy na plecach czy na brzuchu? Jakie było ułożenie poszczególnych części ciała? To niesłychanie ważne. Od tego zależała potem ocena, gdzie siedział dany człowiek, czy kierował samochodem itp. W odniesieniu do tego, jak były ułożone zwłoki na miejscu wypadku, myśmy mogli z niezwykłą dokładnością odtworzyć zdarzenie. I w tym kontekście praca komisji Millera oraz MAK to jest dno. Mamy do czynienia ze skandalem. Nie mam już nawet określeń, by opisać jak źle to zostało przeprowadzone. Mówię to jako fachowiec, który przez kilkadziesiąt lat pracował jako medyk sądowy. Raporty MAK i Millera nie są rzetelne, a na ich podstawie nie można niczego dowieść.
          wpolityce.pl/wydarzenia/39156-nasz-wywiad-dr-przybylska-wendt-komisja-millera-oraz-mak-to-jeden-wielki-skandal-wyniki-ich-prac-mozna-jedynie-wrzucic-do-smieci
          • Gość: mak Re: ...a oszołomow przybywa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.12, 17:51
            Lechowski nie podniecaj się bo ci żyła pójdzie, 9/10 ludzi ma w dupie smoleńsk i chocholi taniec ścierwojadów na grobach nieszczęsnych ofiar katastrofy lotniczej.
    • Gość: Ewa Re: Po co badac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 18:26
      @lechowski a może ty byś się przebadał u jakiegoś dobrego psychiatry?
      dobrypsychiatra.com.pl/
      • Gość: pacjent Re: Po co badac! IP: *.tktelekom.pl 24.10.12, 20:07
        Gość portalu: Ewa napisał(a): @lechowski a może ty byś się przebadał u jakiegoś dobrego psychiatry? dobrypsychiatra.com.pl/
        Bardzo proszę o żniżkę dla tego pedofila w kiecce Lechowskiego51 , on taki biedny (intelektualnie) pewnie skorzysta z promocji bo pracuje dla KrK za pajdę chlebka ze smalcem....
        • lechowski51 Re: Po co badac! 25.10.12, 18:43
          Madre,madre...Macie szanse zrobic kariere u Ruchali Kota.
          ....a czarnej komedii w amber-panstwie Tuska c.d
          fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/news/tusk-wspolczucie-dla-tych-ktorzy-musza-przezywac-ponowny,1856367
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka