Dodaj do ulubionych

Praca w STORKS

IP: *.tktelekom.pl 21.11.12, 06:30
Witam,

chciałabym uzyskać bliższe informacje dot. pracy w drukarni. Co chwile pojawiają się te same ogłoszenia w PUP i zastanawiam się nad złożeniem tam aplikacji. Mam jednak dziwne przekonanie, że coś tam jest nie tak skoro co chwile potrzebują ludzi - czyżby pracownicy nie wytrzymywali? Widziałam informacje dot. Pana Indyka i zastanawiam się czy warto w ogóle zaprzątać sobie tą pracą głowę. Okres ciężki, a pracy potrzeba... jestem w kropce! Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: Praca w STORKS IP: *.play-internet.pl 21.11.12, 11:03
      Chcesz mieć zrytą psychikę i szczyla za szefa ktory nie wie czego chce to wal śmiało!!! dziwisz się że jest taka rotacja? zatrudnij się a się dowiesz!!!
      • maleww Re: Praca w STORKS 19.12.12, 18:09
        Jestem człowiekiem z branzy .... i nie dziwię się że robią taką kaszanę. Jak jest taka rotacja pracowników. Co z tego że jast duży park maszynowy jak nie umie się z niego korzystac.
    • Gość: wiola Re: Praca w STORKS IP: 80.50.63.* 21.11.12, 13:41
      Możesz iśc tylko nie mów że nie ostrzegalam cię przed wyzyskiem i ignorancją szefa -poza innymi skutkami
    • Gość: zuzka Re: Praca w STORKS IP: *.tktelekom.pl 22.11.12, 06:23
      Dziękuję za informację, zaczerpnęłam też opinii innych osób z otoczenia Pana Indyka i Sierpniaka i każdy potwierdza to samo - banda chamów. Szkoda tylko pracy, naprawdę jej potrzebuję, ale szukam dalej! Pozdrawiam, zuzka
      • Gość: gość Re: Praca w STORKS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.11.12, 10:03
        Nie obrażaj innych, nie ma przymusu pracy w Polsce.

Chcesz pracujesz, nie chcesz nie pracujesz.
    • Gość: seba Re: Praca w STORKS IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 11:33
      To nie chęć podjęcia pracy lub nie -a tylko ostrzeżenie przed tym co może spotkać potencjalnego pracownika!-jest wiele firm w naszym regionie za podobne pieniądze ale to wszystko co można łączyć te firmy z tą konkretną firmą!
    • Gość: ANTYSTORKS Re: Praca w STORKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.13, 10:09
      Strzeżcie się przed pracą w tej firmie!!!!! każdemu to powiem bo to co tam się dzieje przekracza wszelkie ludzkie normy !
    • gespran Re: Praca w STORKS 17.12.17, 21:32
      Kupowalam u nich na allegro. Chcialam zwrotu pieniedzy za wadliwy towar nie doczekalam sie na odpowiedz wiec wystawilam negatywa stracilam sporo pieniedzy. Wtedy pan sie odezwal najpierw probowal przekupic potem zaczal szatazowac teraz mnie neka telefonami. Az wkoncu kupil specjalnie cos u mnie zeby mi wystawic negatywny komenarz za darmo z zemsty! Cala sprawe kontroluje aktualnie allegro. Dostal upomnienje, zobaczymy co bedzie dalej. Ale uprzedzam wszystkich ze to jakis psychol. Naczytalam sie o nich w necie ze podobnie traktuja swoich pracownikow. Tragedia co za ludzie.....
      SZANTAZOWAL MNIE ZE PRZEZE MNIE ZWOLNI JEDNA PRACOWNICE BO TO JEJ WINA PONOC I KOGOS TAM JESZCZE..... taki typ co winy w sobie wogole nie widzi. To jakim on jest czlowiekiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka