Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po co komu kibice??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:40
    Po dzisiejszych wydarzeniach mam nadzieje ze juz nigdy wiecej pewien prezes
    klubu nie bedzie powtarzal ze chce zbudowac klub dla kibicow i traktowac ich
    jak klientow.
    Mam nadzieje ze pewien prezydent pewnego panstwa przeprosi wyborcow i
    mieszkancow pewnego miasta za pewnea budowe co to sie miala skonczyc w 2006 r.
    Mam nadzieje ze wszyscy sponsorzy siedzacy na pewnej trybunie krytej zatruja
    sie zbiorowo kielbaskami i beda cierpiec stojac w kolejkach do 2 toalet i 4
    toi toi-ow znajdujacych sie na krytej.
    Mam nadzieje ze pewne dupki ktore wpychaly sie do kolejki po bilety zostana
    pokarani co najmniej dotkliwym katarem siennym i od tej pory w maju nie beda
    mogli chodzic po ulicach.
    Na koniec mam nadzieje ze minie mi ta frustracja bo przeciez niczego innego
    sie nie spodziewalem po wyzej wymienionych pewnych osobach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dexter A ja pozdrawiam też panie kasjerki i prezesa Zygo IP: *.chello.pl 08.05.06, 20:18
        Jasno było ustalone, ze jedna osoba może kupić max 5 biletów. Tym czasem te
        głupie krowy sprzedawały po kilkadziesiąt biletów. Wszystkie powinny być
        wywalone na zbity pysk.
        Pozdrawiam też prezesa Zygo, który to przeznaczył całą Krytą dla "sponsorów" i
        innych "znajomków" pojawiających się na Legii raz na 3 lata jak ta ma świętować
        mistrzostwo lub gra z Barceloną. Pozdrawiam go również za to, że nie był
        łaskawy wydać nieco pieniędzy na jakąś ochronę pod kasami, która umożliwiłaby
        normalne wyjście spod kasy po nabyciu biletu i przede wszystkim uniemożliwiłaby
        wpieprzanie się z boku kumatym cwaniakom. A taka sytuacja to przecież nie
        nowość.
        Współczuje wszystkim normalnym kibicom, którzy są zbyt kulturalni by stosować
        takie bydlęce metody i nie dostali biletu. Od strony kibicowskiej nie ma się co
        spodziewać- podobnie jak na Odrze przy ostatnim mistrzostwie goście w stylu
        pana Lubaszenko, urzędników z ratusza i innych "jednomeczowców" nie stworzą
        raczej atmosfery godnej takiego spotkania.

ps. Kaczyński, s.p.i.e.p.r.z.a.j dziadu!
        • berserk75 Re: A ja pozdrawiam też panie kasjerki i prezesa 08.05.06, 21:42
          a ja pozdrowię od siebie odpowiedzialnych za to, że w saloniku kolportera na
          Marymonckiej o 13 skończyły się blankiety na bilety i, już witając się z gąską,
          musiałem obejść się smakiem
        • Gość: robbeb Re: A ja pozdrawiam też panie kasjerki i prezesa IP: *.compower.pl 08.05.06, 23:23
          Pozdrawiam też prezesa Zygo, który to przeznaczył całą Krytą dla "sponsorów" i
          > innych "znajomków" pojawiających się na Legii raz na 3 lata jak ta ma świętować
          >
          > mistrzostwo lub gra z Barceloną.

Jak to niektórym czas powoli płynie.
      • Gość: kumaty Proponuje zeby Porter wszystkich zaprosil na mecz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.05.06, 22:08
        Mam nadzieje ze procz wytartego wypierdzianego fotela ma jeszcze tam u siebie
        jakas spora kanape i zaprosi wszystkich forumowych kibicow Legii ktorzy nie
        dostali biletow na mecz i koniaczek. Kibice badzmy solidarni !
        • Gość: Porter Re: Proponuje zeby Porter wszystkich zaprosil na IP: *.orion.pl 09.05.06, 10:05
          Wypierdzianego? Chyba mylisz mój fotel z jakimś innym fotelem.
      • Gość: mmm Re: Po co komu kibice?? IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 08.05.06, 22:16
        Nie wiem o co chodzi. Nie macie karnetow?
        • Gość: kumaty Re: Po co komu kibice?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.05.06, 22:21
          a ty masz?
          • Gość: mmm Re: Po co komu kibice?? IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 08.05.06, 22:45
            Nieladnie odpowiadac pytaniem na pytanie.

Ja po prostu nie znam warszawskich realiow.
            • Gość: Razorfan Re: Po co komu kibice?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 10:27
              Ja nie przebywalem przez caly sezon w Warszawie wiec karnetu nie kupowalem.
              A realia sa takie ze juz wiemy skad sie wzielo takie kuriozum jak karnet na
              runde drozszy niz wszystkie bilety kupowane pojedynczo (na ta runde na zylete
              byl drozszy o 40 zl niz suma wszystkich biletow) ta nadwyzka to byla dodatkowa
              oplata za mecz z Wisla.
              • berserk75 Re: Po co komu kibice?? 09.05.06, 11:30
                o 50 nawet ;)
                • adam81w Re: Po co komu kibice?? 09.05.06, 13:06
                  stadion mial stac w Warszawie a stoi w Kielcach :(
                  • Gość: bob Re: Po co komu kibice?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:19
                    Jakto miał stac Warszawqie se zbudujcie...
      • Gość: (L)ucek no to był skandal IP: *.jelonki.robbo.pl 09.05.06, 19:06
        Legii sie nalezy to najlepszy klub stolicy od lat 50tych. Mieliśmy pierwsi
        światła i mamy najlepszych kibiców. Po co światła i podgrzewana murawa polonii,
        przecież oni to klub przedwojennych mieszczuchów.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka