lechowski51 29.12.12, 11:59 ..a wyznawcy Ruchali Kota musza sie zadowolić Rysiem Grodzkim. www.fakt.pl/Maz-posla-Biedronia,artykuly,140543,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tolerancja Re: Biedroń ma męża IP: *.flash-net.pl 29.12.12, 12:06 I co w związku z tym ??? No tak -ale straszne!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Biedroń ma męża 29.12.12, 13:00 Człowieka sie kocha,szanuje,lubi,rozumie...Toleruje sie smród,hałas,deszcz,..Zapytaj swojej babci czy zna pojecie czegos takiego jak "tolerancja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle Re: Biedroń ma męża IP: *.smsiarkowiec.pl 29.12.12, 15:14 zgadza się, pan Biedroń pana Śmiszka kocha, lubi, szanuje, rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody A mogło być inaczej i po bożemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 13:03 I pomyśleć tylko jaka to wielka szkoda,że Pan Biedroń nie został księdzem. Tam w środowisku księży i zakonników czułby się jak ryba w wodzie.Wielbiony by był prawdopodobnie nie tylko przez szeregowych księży ale cieszył by się względami niektórych biskupów. Chociaż istniało by niebezpieczeństwo odrazy.Co by było jak by wpadł w oko obleśnego Peltza czyli arcybiskupa z Poznania miłośnika chłopców z seminarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Biedroń ma męża IP: *.play-internet.pl 29.12.12, 13:25 No i co ? z tego? że ma! to takie dziwne i szokujące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biedroń ma męża IP: 83.238.199.* 29.12.12, 18:21 >to takie dziwne i szokujące?< Tak, to takie dziwne szokujące i wbrew naturze! Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 07:44 Nie jestem pewien, czy w obecnych czasach homoseksualizm może jeszcze szokować, a czy wbrew naturze? Zdziwiłbyś się: homoseksualizm zdarza się stosunkowo często w świecie zwierząt również, także rodzaj ludzki tego nie "wynalazł", co prawda jest to margines, ale istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 09:32 Szokuje? U mnie raczej powoduje uśmiech ... bo śmiesznie gadają ;) A na poważnie to margines zawsze będzie marginesem, a nie częścią główną, więc traktowanie go jako normy jest nieporozumieniem. Natomiast można istnienie tolerować. Nie wiem co autorów takich wątków w Biedroniu fascynuje, może aparycja, zapewne jest to kolejne po zoofilii zainteresowanie - i mimo wszystko wolę już pojawianie się wątków o mężu Biedronia niż o ruch_aniu kota. Merytoryczny poziom wiadomości? Poziom Faktu i podobnych. Poziom językowy? Dno. No cóż prymitywów na tym świecie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nezałb Re: Biedroń ma męża IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.12.12, 23:58 To o Tobie: "Błazen zajmuje miejsce mędrca, nauczyciela, kapłana. Błazen, wszystko mu wolno." Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 09:56 Zakochałeś sie chłopie we mnie czy jaka cholera?!.Chodzisz za mna po forach i obsikujesz wszedzie.Zboczeniec jak Biedroń czy inna przypadłość?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 10:04 To ty nie możesz się odczepić. NIe próbuj mataczyć i prowadzić tych swoich gierek rodem z zatęchłej komuny. Prosiłem trzy razy byś sie odpieprzył ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 10:12 ...i Ty tez sie we mnie zakochałeś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Biedroń ma męża IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.12.12, 11:36 A mąż Biedronia to nasz krajan, ze Stalowej Woli Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 11:50 A wyznawcy Ruchali Kota muszą zadowolić się bezdzietnym Grodzkim www.viva-tv.pl/news/20455-elton-john-i-jego-partner-znow-zostana-ojcami Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 11:53 A wyznawcy Ruchali Kota muszą się zadowolić jedynie Biedroniem film.onet.pl/recenzje/aktorka-magda-szubanski-wyjawila-ze-jest-lesbijka,1,5027386,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 11:54 A wyznawcy Ruchali kota musza sie zadowolić Grodzkim bez operacji powiek www.pomponik.pl/plotki/news-jacykow-mial-operacje,nId,764850 Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 11:57 Lechowski, Pasjonują cie homoseksualiści, twój problem. "Jesteś doopkiem o skłonnościach homoseksualnych, typowe zjawisko psychologiczne odwrotne do coming-outu. To nie jest obelga, a fakt i nikt nie zabroni mi wyrażania opinii". COPYRIGHT LECHOWSKI Lechowski, używam twoich słów, więc nie odbieraj ich jako atak, czy brak kultury. Inaczej sam byś tego nie robił. ...i to pomimo moich trzykrotnych próśb o to, byś mnie po prostu ignorował. w jakim środowisku żeś się chował ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Biedroń ma męża IP: *.play-internet.pl 30.12.12, 12:06 Ale hopoki dajecie po jajach to już jak książka! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 12:14 Od blisko 3 miesięcy ignorowałem psychola, cieszyłem się, że i on sie ode mnie odczepił. Zaczął, trzykrotnie prosiłem grzecznie, by dał mi spokój. Ostrzegałem, że cierpliwośc ludzka ma granice. Poczęstował mnie tekstem: > W doopie mam Twoje grozby.Jestes lewakiem i to nie jest obelga a stwierdzenie o > czywistosci jaka przebija z Twoje metnej pisaniny.Jest to forum publiczne i kaz > dy moze wyrazac swoje opinie.Jak kazdy mały i zakompleksiony człowieczek strasz > ysz bo wiesz ze nie mozesz poniesc konsekwencji. Ja odpisałem mimo wszystko spokojnie i grzecznie: Mogę być i kosmitą, jedynie prosiłem o to byś nie odzywał się do mnie, a nie nie wyrażał opinii na dowolny temat. Opinii na twój temat w tej mętnej pisaninie nie wyrażam, więc oczekiwałem tego samego. Potrafisz to zrobić, czy będziesz do upadłego walczył o prawo obrażania mnie? Apeluje o okazanie honoru i zastosowanie sie do prostej prośby: nie pisz do mnie, ani o mnie. Na pewno masz wiele innych ciekawszych tematów. Skoro ja - mało inteligentny lewak, non stop bredzący - potrafię to zrobić, to czyżby dla ciebie, jakże inteligentnego erudyty jest to za trudne? On na to: >Stosuj sie doopku do zasady o ktora sie dopominasz a pozniej bredz o "honorze".Ja o >Tobie wypisuje elaboraty pt.Jesteście ciekawi kim jest Lechowski51? !!!!! Choć oczywiście do wątku dołączyłem po obrzuceniu mnie obelgami w ramach reakcji na cytowana powyżej prośbę. Nie odpuszczę w takim razie. To cham bez kultury, ziejący nienawiścią do ludzi. W taki sytuacjach używający esbeckich metod mataczenia, tak, by summa summarum wyjść na ofiarę, a nie agresora. Użyję jego metod - choć to wbrew mojej naturze - w imię zasady jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 15:01 Maz Biedronia jest jak kazdy lewak i pedał bardzo w katolickiej Polsce dyskryminowany..... Teraz Nasz Ukochany Przywodca POwinien pomyslec o POsadach dla dzieci tego POstepowego malżenstwa. Krzysztof Śmiszek – ur. 25 sierpnia 1979 r. w Stalowej Woli. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego (2003) oraz Podyplomowego Studium Prawa Europejskiego (2006). W latach 2003-2005 prawnik w Biurze Pełnomocnika Rządu ds. Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn, gdzie zajmował się analizą i praktycznym stosowaniem ustawodawstwa antydyskryminacyjnego. W latach 2005-2008 pracował w Departamencie Prawnym Kancelarii Prezesa Rady Ministrów. W latach 2008 – 2010 pracował w Brukseli jako prawnik i koordynator programowy w EQUINET – Europejskiej Sieci Współpracy Urzędów ds. Równego Traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 16:18 natemat.pl/25675,zona-szwagier-i-tesc-w-miejskich-spolkach-w-radomiu-nepotyzm-po-pis-owsku Prezydentem Radomia niezmiennie od 2006 roku jest z ramienia PiS Andrzej Kosztowniak. Sześć lat temu, wraz z objęciem przez niego urzędu, rozpoczęło się wymienianie członków rad nadzorczych miejskich spółek. Stanowiska dostali członkowie rodzin działaczy PiS. W radomskich radach nadzorczych zasiadły dwie płocczanki: Violetta Kulpa, krewna ówczesnego PiS-owskiego prezydenta Płocka i Anna Kubera, żona PiS-owskiego wiceprezydenta Płocka. Z kolei siostra prezydenta Radomia Aneta Kosztowniak znalazła się w radzie nadzorczej płockiego Miejskiego Zakładu Gospodarki Mieszkaniowej. Czytaj także: Posady, Synekury, Lody, czyli PSL. To żart w internecie, ale nepotyzm w polskiej polityce ma się dobrze od lat Labirynt rodzinnych i towarzyskich powiązań sięga jeszcze głębiej. Wiceprezydent Radomia Igor Marszałkiewicz ma dwóch szwagrów: jeden jest szefem kancelarii prezydenta miasta, drugi inspektorem w Miejskim Ośrodku Sportu i Rekreacji. W Zakładzie Usług Komunalnych zatrudniono zaś teścia wiceprezydenta Marszałkiewicza. W Radomiu dobrze miewają się też współpracownicy polityków PiS. Posadę w Wodociągach Miejskich ma szef klubu radnych PiS, 26-letni Jakub Kowalski, który od kilku lat jest też szefem biura posła Marka Suskiego. Dostał pracę, choć nie było żadnego konkursu ani ogłoszenia. – On się zgłosił – tłumaczy "Gazecie Wyborczej" szef Wodociągów. Dariusz Wójcik szef PiS w Radomiu Członkowie PiS pracują również w instytucjach miejskich, ale gdzieś pracować muszą. Zapewniam jednak, że wielu ludzi z PiS pozostaje bezrobotnymi. źródło: "Gazeta Wyborcza" Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 16:20 natemat.pl/27977,wiecej-niz-w-newsweeku-odkrywamy-kolejna-fundacje-kaczynskiego Tygodnik "Newsweek" opisał finansową sieć, jaką stworzyło Prawo i Sprawiedliwość przy wykorzystaniu pieniędzy partii, kilku fundacji i spółek. Sieć ta nie jest kompletna. Właśnie trafiliśmy na kolejną fundację, która robi dla PiS-u i zapewne za pieniądze PiS-u (czyli podatnika) różne działania. <span class="tipsy-inner-header">Bartek Majewski</span><br />Im bardziej rząd się ośmiesza, tym mocniej takie osoby jak Pan Lis atakują PIS. Gdzie tu logika ? Kiedyś media patrzyły na ręce władzy, teraz zajmują się opozycją. Wiwat III RP ! Pewnie jak za rok nas dopadnie kryzys to będzie wina Jarka i tego na co wydaje pieniądze podatników.<span class="tipsy-inner-header">Karol Zmyslowski</span><br />A ja mogę wiedzieć na ile dostałem bana od Lisweeka? Bo nie wiem ile czasu będzie asymetria przekazu.:]<span class="tipsy-inner-header">Jarosław Leśniewski</span><br />Ja rozumiem, że to jakieś jaja? Czy to na poważnie???<span class="tipsy-inner-header">Wojciech Tylek</span><br />http://mypis.pl/aktualnosci/3481-ile-kosztuje-nas-tomasz-lis<br /> <br /> Proszę sobie przeczytać cała prawda o Lisie<span class="tipsy-inner-header">Przemek Piętak</span><br />Robimy aferę z partyjnego portalu internetowego? Naprawdę chcecie ciągnąć ten temat, NaTemat.pl ?<span class="tipsy-inner-header">Tomek Oleksy</span><br />sądząc po odsetku komentarzy wyrażających oburzenie nowymi niegodziwościami Kaczyńskiego, wydaje się, że w tej sprawie pozostała już tylko jedna zagadka: czy Lis po raz kolejny nazwie swoich czytelników opłaconymi agitatorami jeszcze dzisiaj, czy może wytrzyma do jutra?<span class="tipsy-inner-header">Antek Kręcichwost</span><br />Co tu tyle Pisowskich szczekaczy , z niezalezna wam sie porabalo, won do sakiewicza!!!!<span class="tipsy-inner-header">Tomasz Miężał</span><br />i kaczyński jest sobie premierem w swoim małym państwie-o tym przecież marzył ;)37 komentarzy Skomentuj 4 miesiące temu•aktualizowany 4 miesiące temu Jarosław Kaczyński w Zakopanem Jarosław Kaczyński w Zakopanem myPiS.pl to stworzony kilka lat temu portal społecznościowy partii Jarosława Kaczyńskiego. Serwis wystartował w 2010 roku i nigdy się nie wzbił zbyt wysoko. Nadal jest tylko w wersji beta. PiS na jego zbudowanie wydało jednak kilkadziesiąt, a jak mówią inni, nawet kilkaset tysięcy złotych. O myPiS w Gazecie Wyborczej - Na pomysł portalu wpadliśmy z Adamem Hofmanem w czasie wizyty w USA przed dwoma laty, kiedy przez internet mobilizowali się zwolennicy Baracka Obamy - mówi poseł PiS Mariusz Kamiński. - Myślimy tak: jest ktoś, kto chce studiować na dwóch kierunkach, nie musi być zwolennikiem PiS, być może nigdy na nas nie zagłosuje. Szuka informacji w internecie i trafia do nas. Tu może podyskutować na forach, a w dyskusję włączają się parlamentarzyści. Odkryliśmy, że myPiS nie jest zarządzane przez Prawo i Sprawiedliwość. Jego obsługę, jak wynika z regulaminu, Prawo i Sprawiedliwość zleciło fundacji. Administrator to podmiot świadczący usługę udostępnienia zasobów Serwisu na rzecz Użytkowników Serwisu. Administratorem jest Fundacja „Polska – Europa”, z siedzibą w Siedlcach (08-110), przy ul. Janowskiej 13. Przypomina to opisany przez "Newsweek" mechanizm, w którym Instytut im. Lecha Kaczyńskiego i Fundacja Nowy Kierunek świadczą na rzecz PiS i za pieniądze PiS różne usługi. Fundacja „Polska – Europa", która obsługuje portal myPiS.pl jest zarządzana przez Tomasza Fabiszewskiego, znajomego opisanego w Newsweeku Bartłomieja Rajcherta. Zastanawiające, że oficjalny serwis PiS, który był prezentowany przez polityków PiS, w tym przez rzecznika partii, jest utrzymywany i prowadzony przez fundację w Siedlcach. Być może PiS, zgodnie z ustawą o finansowaniu partii, nie może robić tego bezpośrednio. Jeśli tak, to finansowanie przez fundację mogłoby wyglądać na omijanie prawa. Fundacja nie jest organizacją pożytku publicznego. Należy domniemywać, że ma pieniądze z innego źródła niż 1 proc. podatku. Według KRS fundacja została stworzona już w 2001 roku. Jest jednocześnie wpisana do rejestru stowarzyszeń i do rejestru przedsiębiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 16:21 www.wprost.pl/ar/129393/Wspolpracownik-Macierewicza-podejrzany-o-nepotyzm/ Współpracownik Macierewicza podejrzany o nepotyzm 2008-05-09 07:38 Share on facebook Share on twitter Share on wykop 0 W naftowych państwowych firmach, którymi zarządza lub które przez dwa lata nadzorował były likwidator WSI, znaleźli pracę jego żona i znajomi. Pracę Piotra Woyciechowskiego chce teraz zlustrować Skarb Państwa - pisze "Dziennik". Woyciechowski to współpracownik Antoniego Macierewicza, były likwidator WSI. W 1992 r. kierował w MSW wydziałem, w którym przygotowano tzw. listę Macierewicza, wykaz najważniejszych osób w państwie oskarżanych o współpracę z tajnymi służbami PRL. Teraz ten astronom z wykształcenia jest prezesem Naftora, spółki Skarbu Państwa chroniącej blisko 20 państwowych baz paliwowych w całym kraju. Skocz do tekstu REKLAMA Woyciechowski należy do grona ludzi, których od dawna planuje wymienić PO. Prawdopodobnie w piątek odwoła go rada nadzorcza Naftora, ale - jak dowiedział się "Dziennik" - na odwołaniu się nie skończy. Rada będzie badać działania Woyciechowskiego w spółce. Jednym z powodów są podejrzenia o nepotyzm. W 2006 r. Naftor zatrudnił żonę Woyciechowskiego Anitę. W kwietniu została specjalistką od spraw podatków, cztery miesiące później Woyciechowski został prezesem Naftora. Anita Woyciechowska co prawda odeszła, ale do biura zarządu naftowej spółki OLPP - a zarząd OLPP obsadził kilka miesięcy wcześniej między innymi Woyciechowski. Według informacji "Dziennika", ojciec Anity też znalazł pracę w Naftorze. Do OLPP pod kuratelą Woyciechowskiego trafił również m.in. Arkadiusz Siwko, szef Woyciechowskiego w MSW w latach 90. Podpis Siwki widnieje pod nominacją Woyciechowskiego na prezesa Naftora i pod decyzją sześciokrotnego podwyższenia mu pensji. Dzięki temu Woyciechowski może dziś zarobić nawet 24 tys. zł brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 16:22 www.polskatimes.pl/tag/homoseksualisci-w-pis.html Iwona Arent przyznała, że w klubie parlamentarnym jej partii są homoseksualiści - twierdzi jeden z członków Ruchu Poparcia Palikota, który przysłuchiwał się środowemu posiedzeniu sejmowych komisji poświęconemu ustawie o związkach partnerskich. Posłanka stanowczo zaprzecza twierdząc, że relacja przytoczona przez Ruch Poparcia Palikota jest nieprawdziwa. W środę podczas wspólnego posiedzenia komisji Polityki Społecznej i Rodziny oraz Sprawiedliwości i Praw Człowieka parlamentarzyści zajmowali się ustawą o związkach partnerskich. Najwięcej kontrowersji wzbudziło wystąpienie posłanki PiS Iwony Arent. Jak stwierdził Paweł Jasiński, pełnomocnik Ruchu Poparcia Palikota w rozesłanym do mediów oświadczeniu, posłanka miała określić homoseksualistów jako osoby "nienormalne". ∨ Czytaj dalej Arent miała też podczas wymiany zdań z zaproszonym na posiedzenie Robertem Biedroniem twierdząco odpowiedzieć na jego sugestię, że doskonale zdaje sobie sprawę z obecności homoseksualistów w klubie PiS. Czytaj także: Polityk gej w Polsce. Czy miałby jakąkolwiek szansę na wygraną? PiS uderza w gejów i lesbijki. "Nie" dla małżeństw homoseksualnych i wniosek do TK "Homoseksualizm jest podobny do nekrofilii". Gej oskarża posła PiS CZYTAJ TEŻ: Polityk gej w Polsce. Czy miałby jakąkolwiek szansę na wygraną? - Pani poseł, mamy wspólnych znajomych, także homoseksualistów i pani o tym wie. Homoseksualiści są także w PiS, wiemy o tym, prawda? Ale nie mieli odwagi, żeby tutaj być, bo byliby narażeni na słuchanie takich wypowiedzi - mówił aktywista Kampanii Przeciwko Homofobii. "Pani poseł przyznała że rzeczywiście zna te osoby w klubie i je bardzo ceni" - podsumował Paweł Jasiński w serwisie ruchpoparciapalikota.pl. Parlamentarzystka PiS twierdzi, że relacja jest fałszywa. CZYTAJ TEŻ: ''Homoseksualizm jest podobny do nekrofilii''. Gej oskraża posła PiS Iwona Arent przyznaje, że doszło do wymiany zdań między nią a Robertem Biedroniem, nie dotyczyła jednak rzekomych homoseksualistów w klubie PiS. Posłanka wyjaśnia, że ona i aktwista KPH mają wspólnego znajomego, jako że oboje pochodzą z Olsztyna. Osoba ta w żaden sposób nie jest jednak związana z Prawem i Sprawiedliwością. Sugestię Ruchu Poparcia Palikota jakoby potwierdziła, że homoseksualiści należą do klubu PiS nazywa kłamstwem. Zapewnia też, że nie nazwała homoseksualistów podczas dyskusji "osobami nienormalnymi". Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 16:23 www.polskatimes.pl/artykul/328958,homoseksualizm-jest-podobny-do-nekrofilii-gej-oskarza-posla,id,t.html Prywatny akt oskarżenia wobec posła Stanisława Pięty (PiS), który mówił, że homoseksualność to dewiacja i zboczenie podobne do nekrofilii, pedofilii oraz zoofilii, trafił do sądu w Warszawie. - Nie dam się zastraszyć homoseksualnemu lobby - mówi poseł. Sprawa była głośna przed rokiem. Po interpelacji posła Pięty toruńskie stowarzyszenie Pracownia Różnorodności domagało się od niego publicznych przeprosin osób homoseksualnych i odwołania tej wypowiedzi. W piątek stowarzyszenie poinformowało, że poseł im nie odpisał, a w mediach zapowiedział, że nie przeprosi. Wówczas stowarzyszenie powiadomiło prokuraturę o przestępstwie zniesławienia. - Niestety, w ściganiu posła-homofoba nie dopatrzono się interesu społecznego - skomentował to Przemysław Szczepłocki, który postanowił zostać w tej sprawie oskarżycielem prywatnym. - Stowarzyszenie nie może złożyć prywatnego aktu oskarżenia w tej sprawie, ale gej, który czuje się zniesławiony interpelacją posła Pięty - już tak. ∨ Czytaj dalej Takim gejem jestem ja - oświadczył. Prywatny akt oskarżenia posła Pięty o zniesławienie został wysłany w zeszłym tygodniu do Sądu Rejonowego Warszawa-Śródmieście. W związku z tym, że osoba oskarżona jest posłem, sąd wezwie teraz oskarżyciela do usunięcia przeszkody w rozpoczęciu procesu, czyli wystąpienia do Sejmu o uchylenie immunitetu poselskiego Stanisława Pięty. Szczepłocki już zapowiedział, że uczyni to, gdy tylko dostanie odpowiednie pismo z sądu. Poseł Pięta - spytany, czy sam zrzeknie się immunitetu w tej sprawie - odparł, że decyzję podejmie, gdy zapozna się z uzasadnieniem aktu oskarżenia. Przyznał, że nie odwołał wypowiedzianych słów. "Nie uważam, bym dopuścił się tu strasznej zbrodni. Jeszcze w Rzeczypospolitej Polskiej można mówić to, co uważa się za słuszne. Nie dam się zastraszyć jakiemuś homoseksualnemu lobby" - oświadczył. * Polityk gej w Polsce. Czy miałby jakąkolwiek szansę na wygraną? * Poseł Pięta piętnuje ukraińskie piwo i historyczny serial Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 30.12.12, 16:26 www.polskatimes.pl/artykul/726535,oneironauci-jak-w-pelni-kontrolowac-swoj-sen-i-przezyc,id,t.html Oneironauci - ludzie śniący świadomie - są na całym świecie. Również w Polsce. Zasypiając, nie tracą poczucia świadomości. Dzięki temu mogą zwalczać koszmary, poszukiwać twórczych inspiracji czy po prostu dobrze się bawić - pisze Jakub Szczepański. Czy sceny rodem z filmu "Incepcja" Christophera Nolana to tylko czysta fikcja? Czy sterowanie własnym snem, świadome kontrolowanie go jest możliwe? Okazuje się, że tak. A przynajmniej tak twierdzą setki internautów, którzy mieli doświadczyć podobnych przeżyć. Według Google Trend lucid dream (LD, ang. świadomy sen) cieszy się największym zainteresowaniem w Ameryce Północnej, Europie Zachodniej i Skandynawii. Co ciekawe, w czołówce krajów Starego Kontynentu jest również Polska. ∨ Czytaj dalej W poszukiwaniu informacji o świadomych snach wyprzedzamy tak rozwinięte państwa jak Szwecja i Norwegia. Czytaj także: Ilustracja do materiału: Mam 300 orgazmów dziennie i przez to jestem nieszczęśliwa Mam 300 orgazmów dziennie i przez to jestem nieszczęśliwa Ilustracja do materiału: Profesor, który powrócił z nieba: Doktor Eben Alexander przekonał się, że życie po życiu istnieje Profesor, który powrócił z nieba: Doktor Eben Alexander... A to już daje do myślenia. Świadomy sen to sen, w którym śniący zdaje sobie sprawę z tego, że śni. I to w zasadzie jedyna różnica pomiędzy lucid dream a zwyczajnym snem. Cała zabawa polega na tym, że można kierować otaczającym nas światem. Dlatego kontrolę nad snem stosuje się przy zwalczaniu koszmarów, dla samorozwoju, podczas poszukiwania inspiracji czy po prostu dla rozrywki. Skąd bierze się świadomość w śnie? To wszystko dzieje się dzięki uaktywnieniu płata czołowego mózgu, który odpowiada za logiczne myślenie. Podczas zwyczajnego snu ten ośrodek jest wyłączony, więc jesteśmy w stanie uwierzyć we wszystko, co widzimy. Lucid dream pozwala na całkowitą kontrolę nad snem. Chcesz odpocząć na Karaibach? Polatać w chmurach? A może spacer w bokserkach po Mount Everest? Nic prostszego! Wystarczy świadomy sen. Nie wszyscy jednak wykazują taki entuzjazm co do kontroli marzeń sennych. Kiedy o świadome śnienie pytałem psychiatrów i psychologów, niemal wszyscy odpowiadali śmiechem bądź prosili o powtórzenie pytania. Chociaż prawdziwość LD udowodniono naukowo, lekarze są sceptyczni wobec świadomych snów. - Psychologia ma takie podejście do kontroli snu, bo wszystko, czego jesteśmy uczeni w tej dziedzinie, to ewentualnie interpretacja marzeń sennych. Według Zygmunta Freuda sen jest królewską drogą do nieświadomości - tłumaczy Sławomir Murawiec, warszawski psychiatra. - Podczas snu coś dzieje się w zakamarkach umysłu, w naszych czarnych skrzynkach. A później możemy to zrozumieć i wyciągać z tego wnioski. Ale podstawowe założenie jest takie, że nieświadomość manifestuje się przy pomocy snu, więc snem nie można kierować - dodaje. Tymczasem coraz to nowe polskie strony WWW, blogi i fora dyskusyjne na temat świadomego śnienia wyrastają jak grzyby po deszczu. A jest to istna kopalnia wiedzy. Internauci chętnie dzielą się swoimi przeżyciami i proszą innych o pomoc w uzyskaniu jak najlepszych efektów LD. Podstawowe pytanie brzmi: Co zrobić, żeby zacząć świadomie śnić?Świadomy sen może być urzeczywistniony nie tylko w wizyjnych filmach, jak "Incepcja" Nolana Sen kontrolowany W ciągu jednej nocy ludzie śnią zazwyczaj od trzech do pięciu snów. Problem polega na tym, że nie wszyscy potrafią je zapamiętać. Trudno kontrolować coś, czego umysł nie potrafi odnotować. Nie jest to jednak bariera, której nie dałoby się pokonać. Jak twierdzą zagorzali fani lucid dream, to tylko i wyłącznie kwestia praktyki i odrobiny determinacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Pitolenie dla pitolenia 30.12.12, 16:28 biznes.onet.pl/ostre-slowa-o-wystapieniu-prezesa-pis-to-byla-poli,18515,4416770,1,news-detal Ostre słowa o wystąpieniu prezesa PiS. "To była polityczna pedofilia" 12 cze 11, 09:56 Wczorajszy dzień politycznie zdominowały dwa wydarzenia - konwencja PO z okazji 10-lecia partii, na której pojawiła się Joanna Kluzik-Rostkowska oraz wystąpienie Jarosława Kaczyńskiego podczas Forum Młodych PiS w Warszawie. To drugie dość ostro ocenił w Radiu ZET doradca prezydenta Tomasz Nałęcz. - To była polityczna pedofilia - powiedział. Tomasz Nałęcz, fot. Franciszek Mazur/Agencja Gazeta Podczas rozmowy z "7 dniu tygodnia" w Radiu ZET politycy oceniali przejście Joanny Kluzik-Rosktowskiej do PO oraz właśnie wystąpienie Jarosława Kaczyńskiego. Stanisław Żelichowski z PSL ocenił, że prezes PiS "jak zwykle" zamiast przedstawiać program, to permanentnie krytykuje PO. Zupełnie w innym stylu słowa prezesa PiS ocenił doradca prezydenta ds. historycznych Tomasz Nałęcz. - Byłem zażenowany i zawstydzony jako nauczyciel - zaczął. Według niego wiele pokoleń Polaków może zazdrościć współczesnej młodzieży tego, w jakiej Polsce żyją, a tymczasem, zdaniem Nałęcza, Jarosław Kaczyński straszy młodzież wizjami upadku Polski. - Kiedy prezes zaczął mówić do tej młodzieży, że Polska jest Titaniciem, to dla mnie to było jakieś polityczne molestowanie, coś na kształt politycznej pedofilii, jakby mówił do jakichś zgorzkniałych starców - powiedział Tomasz Nałęcz. - Rozumiem, że prezes musi mieć w sercu takie uczucia zgorzknienia, zniechęcenie do wszystkiego, obrzydzenie. Ale mówić o tym do tych młodych, pięknych ludzi (...) Użyłem tak mocnego porównania, bo tak się czułem. Mówić do młodych ludzi takie androny - dodał. - W Gdańsku i w Warszawie spotkały się dwie Polski. Tam, w Gdańsku, są ci syci, gnuśni, z karkami zgiętymi na wschód i zachód. Niewidzący dalej od swojego nosa, wiedzący że wszystko co trzeba załatwić, załatwia się po znajomościach, najlepiej w "Pędzącym Króliku". To jest Polska przeszłości, anachroniczna - mówił wczoraj Kaczyński o konwencji PO w Ergo Arenie - przeczytaj całość Elżbieta Jakubiak oceniła natomiast, że w słowach Jarosława Kaczyńskiego mało było o Polsce. - Nie o Polskę szło, tylko o PO. Tam byli, i wszędzie są młodzi ludzie, którzy mówią, że dla nich paszport oznacza emigrację, a nie wolność - mówiła poseł PJN, wskazując, że takie są teraz problemy młodego pokolenia. Podała też przykład, że "oferta niemiecka jest znacznie lepsza dla Polaków niż polska". Ryszard Kalisz z SLD przyznał natomiast, że "szczęśliwie" nie słuchał wczorajszego wystąpienia Jarosława Kaczyńskiego. - Ja już mam dość słuchania tych jego słownych porównań, dygresji - powiedział i skupił się bardziej na ocenie Platformy Obywatelskiej. - Prawda jest taka, że PO jest zmęczona rządzeniem, co wyraźnie widać. Jest bardzo eklektyczna, stara się pod swoje skrzydła wchłonąć wszystkich. Marzeniem Donalda Tuska jest mieć 44 procent poparcia, to wtedy PO będzie miała większość mandatów. Obywatele zobaczą, że brakuje w tym wszystkim dynamizmu - mówił polityk SLD. Co do Joanny Kluzik-Rostkowskiej, to Kalisz powiedział, że w tej sprawie jest mu "bardzo przykro". - Uważam, że Joanna Kluzik-Rostkowska popełniła błąd. Być może dostanie się do Sejmu z dobrego miejsca, ale po wyborach zginie w PO, nie będzie już takim dobrym politykiem. (...) Bardzo dobrze życzyłem PJN jak i Prawicy Rzeczpospolitej. To są partie trochę rozbijający ten spetryfikowany system polityczny. Kluzik-Rostkowska osłabia PJN, zmniejszyła ich szansę na sukces - uznał Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 30.12.12, 16:29 politykier.pl/kat,1025795,wid,13407409,wiadomosc.html?page=2&ticaid=6fcb9 Członkini Prawa i Sprawiedliwości nie postąpiła zgodnie z linią partii i nie potępiła homoseksualistów. Jej zdaniem "homoseksualizm jest rodzajem ekstrawagancji", a ona nie jest lekarzem, więc nie może stwierdzić, czy jest on chorobą. Sielankową atmosferę podtrzymywał prowadzący, który nieuchronnie zmierzał jednak ku pytaniu o osoby homoseksualne w parlamencie. Opierając się o dane rozpowszechniane przez Roberta Biedronia, iż 5% Polaków to osoby tej orientacji, spytał jak wygląda sprawa w parlamencie. W końcu z prostego rachunku wynikałoby, że w sejmie powinno być takich osób 18, a w senacie - pięć. Biedroń potwierdził i choć nie chciał zdradzać nazwisk, "by nie tracić znajomych", na moment dał się wciągnąć w gierkę prowadzącego. Jarosław Kaczyński? - Czy ten bez konta w banku i prawa jazdy to gej czy nie? - spytał "anonimowo" Starybrat. - Musiałbyś spytać o to jego chłopaka, też jest w parlamencie - zripostował Biedroń. Nie byłoby w tym faktycznie nic demaskującego, gdyby nie fakt, że tajemnicą poliszynela jest osoba bez prawa jazdy i konta w banku. Jest to bowiem powszechnie znana rzecz, którą wielokrotnie wypominano Kaczyńskiemu. I teraz wszyscy, którzy żartowali z orientacji Jarosława Kaczyńskiego (który jest stanu wolnego) mają kolejny argument. No bo jaki interes mógłby mieć w tym Biedroń. Utajony agent zawsze jest skuteczniejszy, niż jawny gracz. No chyba, że po prostu nie lubi prezesa PiS. Bo że nie po drodze mu z jego partią to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 18:04 Ciemnogrod nie chce niestety uznac "męża Biedronia" i dalej bredzi o prawach naturalnych i prawach Bożych.Kiedy wreszcie dołączymy do POstepowych panstw jewropejskich i maż Biedronia przestanie byc szykanowany?! Kard. Dziwisz wskazał także, iż Benedykt XVI w orędziu upomina się "o właściwe pojmowanie małżeństwa jako związku między mężczyzną a kobietą" - wobec prób zrównania go w obliczu prawa z radykalnie innymi formami związków, które w rzeczywistości szkodzą idei małżeństwa i przyczyniają się do destabilizacji, przesłaniając szczególny charakter i niezastąpioną rolę społeczną związku między mężczyzną a kobietą. fakty.interia.pl/fakty-dnia/news/kard-dziwisz-zlozyl-zyczenia-kosciolowi-i-rzadzacym,1876822 Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 20:33 Wykształcenie i działalność zawodowa Ukończył studia z zakresu politologii na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie. Odbył także kurs w Szkole Praw Człowieka organizowanej przez Helsińską Fundację Praw Człowieka. W 2006 został doktorantem Wydziału Nauk Politycznych AH w Pułtusku[1]. Jest właścicielem Wydawnictwa "AdPublik"[2]. Zajmował się także działalnością publicystyczną, pisał m.in. w "Gazecie Wyborczej", "Trybunie", "Polityce" i "Rzeczpospolitej"[1]. Jest założycielem i prezesem Instytutu Podkarpackiego[3], prowadził program Robert Biedroń Subiektywnie w Pino TV. Działalność społeczna i polityczna Od czasu ukończenia studiów działa w organizacjach społecznych na rzecz praw człowieka i osób LGBT. Był związany z Lambdą[4][5], następnie – po wyjeździe z Polski – z organizacją OutRage! z Wielkiej Brytanii. Był pomysłodawcą powołania, współtwórcą w 2001 Kampanii Przeciw Homofobii, do 2009 pełnił funkcję prezesa tej organizacji, następnie został członkiem zarządu tej organizacji[6]. Wchodził w skład rady programowo-konsultacyjnej przy Pełnomocniku Rządu ds. Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn[3]. Wyróżniany przez organizacje LGBT m.in. Tęczowym Laurem (2003) i tytułem "Człowieka Tęczy" (2004)[7]. Jest honorowym członkiem Stowarzyszenia "Pracownia Różnorodności"[8]. Został także przewodniczącym rady Fundacji Trans-Fuzja oraz członkiem rady Fundacji Równości. W latach 90. działał w organizacji młodzieżowej SdRP[9] i następnie w samej Socjaldemokracji RP. Później został członkiem Federacji Młodych Socjaldemokratów oraz Sojuszu Lewicy Demokratycznej, zasiadał w krajowym komitecie wykonawczym tej partii. W 2001 jako jeden z pierwszych polityków wziął udział w warszawskiej Paradzie Równości[10]. Z listy SLD kandydował bez powodzenia w wyborach do Sejmu w 2005, otrzymując 1686 głosów (co stanowiło 0,22% wszystkich głosów oddanych w okręgu warszawskim)[11]. W tym samym roku wystąpił z SLD[12]. Został oskarżony w postępowaniu karnym o znieważenie uczuć religijnych, gdy – w reakcji na wypowiedź jednej z działaczek katolickich określającej homoseksualizm jako chorobę – stwierdził, że słowa te oddają w pełni faszystowsko-nacjonalistyczno-katolicki charakter nagonki na środowisko homoseksualistów. W 2006 Sąd Rejonowy w Elblągu uniewinnił go od popełnienia zarzucanego mu czynu[13]. W 2011 prokurator Prokuratury Rejonowej Warszawa-Śródmieście skierował przeciwko niemu akt oskarżenia o naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza policji podczas demonstracji 11 listopada 2010[14]. Robert Biedroń nie przyznał się do sprawstwa, twierdził, iż sam wówczas został pobity przez policjantów – śledztwo w sprawie rzekomego przekroczenia przez nich uprawnień zostało jednak umorzone[15]. W 2011 zrezygnował z kandydowania w wyborach do Sejmu z listy SLD i został bezpartyjnym kandydatem z pierwszego miejsca na liście Ruchu Palikota w okręgu nr 26 z siedzibą w Gdyni. Uzyskał mandat poselski posła do Sejmu VII kadencji, otrzymując 16 919 głosów (3,73% głosów oddanych w tym okręgu)[16]. Jest pierwszą osobą wybraną do polskiego parlamentu, która otwarcie deklaruje orientację homoseksualną[5]. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 20:33 Wybrane publikacje Homoseksualizm w przestrzeni publicznej, [w:] O braku wolności światopoglądowej w Polsce, Dom Wydawniczy tCHu, Warszawa 2004, s. 33–39 Nieerotyczny dotyk. O hipokryzji i homofobii kościoła katolickiego w Polsce, [w:] Homofobia po polsku!, Wydawnictwo Sic!, Warszawa 2004 Polityka, Edukacja, Internet, Służba zdrowia, Kościół katolicki, Sport, [w:] Sytuacja społeczna osób biseksualnych i homoseksualnych w Polsce. Raport za lata 2005 i 2006, Kampania Przeciw Homofobii, Lambda Warszawa, Warszawa 2007, s. 37–88 Tęczowy elementarz, Wydawnictwo AdPublik, Warszawa 2007, ISBN 978-83-926199-0-1 Pracownia Monitoringu i Rzecznictwa Prawnoczłowieczego (red.), Kampania Przeciw Homofobii, Warszawa 2008 Wprowadzenie do problematyki nietolerancji i dyskryminacji ze względu na orientację seksualną w zatrudnieniu, [w:] Rola związków zawodowych w przeciwdziałaniu dyskryminacji z powodu orientacji seksualnej w zatrudnieniu, Kampania Przeciw Homofobii, Warszawa 2008, s. 9–23, ISBN 978-83-924950-5-5 Wprowadzenie do raportu, [w:] Raport o homofobicznej mowie nienawiści w Polsce, Kampania Przeciw Homofobii, Warszawa 2009, s. 7–17, ISBN 978-83-924950-6-2 Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 20:34 www.wprost.pl/ar/355737/Biedron-lepiej-deptac-brudne-pieluchy-niz-zajmowac-sie-Smolenskiem/ Dołącz do nas: Zobacz także: Blogbox Infotuba.pl Gover.pl Pitbul Wprost Wprost Ludzie Forum Neo24.pl Wprost Aktualności Opinie Biznes Sport Kultura Życie Forum Tygodnik E-wydania Prenumerata Nasze serwisy Tylko u nas Kraj Świat Przegląd prasy Wideo Petelicki - Ostatni strzał Ludzie Wprost Forum Ekonomiczne Tutaj jesteś: Strona główna | Aktualności Kraj Biedroń: lepiej deptać brudne pieluchy niż zajmować się Smoleńskiem Biedroń: lepiej deptać brudne pieluchy niż zajmować się Smoleńskiem 2012-11-08 12:46 Share on facebook Share on twitter Share on wykop 3 Robert Biedroń, poseł Ruchu Palikota, który wziął udział w programie Eska.tv "Killerskie karaoke" gdzie śpiewał utwór Britney Spears i... deptał odpady z restauracji, mokre włosy oraz brudne pieluchy, uważa, że jego zachowanie nie było niczym złym. - Bardzo dobrze się bawiłem i będę kontynuował tego typu zabawy - mówi Biedroń w rozmowie z TOK FM. Skocz do tekstu REKLAMA Nikogo nie obraziłem, dobrze się bawiłem. Czułem się bardzo dobrze. Uważam, że lepiej dobrze się bawić niż zajmować się Smoleńskiem i innymi głupotami. Mam nadzieję, że państwo też macie dobry humor i potraficie dobrze się bawić - mówi o swoim telewizyjnym występie Biedroń. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 20:36 Dość, że pedał, to jeszcze lubi zwierzęta: robertbiedron.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 20:36 wyborcza.pl/1,75478,13105909,Penisy__pieluchy_i_oberasy__czyli_posel_w_czasach.html Wielu oburzało się na występ Roberta Biedronia w programie "Kilerskie karaoke". A przecież poseł Ruchu Palikota nie jest pierwszym, który zdecydował się na tego rodzaju eksces; w polityce nie chodzi już tylko o nienaganny wygląd i poprawną polszczyznę. Na sejmowe korytarze już dawno wkroczyła pop-polityka Co politykowi wypada, a czego nie wypada? Gdzie są granice dobrego smaku w przypadku posłów? Napisz: listydogazety@gazeta.pl W jednym z odcinków "Kilerskiego karaoke" poseł Ruchu Palikota wykonał przebój Britney Spears "Oops! I Did It Again". Na samej próbie (nie oszukujmy się, mimo widocznych starań posła raczej nieudanej) wzbicia się na wyżyny wokalne jednak się nie skończyło. Rozśpiewany poseł musiał brodzić wśród resztek jedzenia, mokrych włosów czy brudnych pieluch, a więc przejść przez tzw. ścieżkę obrzydlistwa. Tak właśnie w programie Eska TV nazwane zostało wchodzenie bosymi stopami w różnego rodzaju nieczystości. Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,13105909,Penisy__pieluchy_i_oberasy__czyli_posel_w_czasach.html#ixzz2GkpXvS5k Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 20:37 Nie pomoże immunitet. Poseł Biedroń czeka na proces w sprawie uderzenia policjanta w twarz Jak dowiedziała się „Rz", 8 stycznia przed Sądem Rejonowym Warszawa-Śródmieście ruszy proces posła Roberta Biedronia. Polityk Palikota jest oskarżony o naruszenie nietykalności cielesnej policjanta na służbie. Za to grozić mu może nawet do trzech lat więzienia. W tej sprawie Biedronia nie chroni immunitet poselski. Mimo, że chodzi o zdarzenie, do którego doszło 11 listopada 2010 roku to rozpoczęciem jego procesu sąd zwlekał blisko półtora roku. Opóźnienie wynika z nakazu sądu, aby prokuratura uściśliła termin i miejsce zdarzenia. Poprawiony akt trafił do sądu 6 czerwca 2011 r. – mówi „Rz" prokurator Dariusz Ślepokura, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Warszawie. Pełnomocnik Biedronia, mec. Jacek Dubois powiedział "Rz", że w ich interesie jest, aby proces ruszył jak najszybciej. 11 listopada 2010 r. podczas Marszu Niepodległości. Biedroń wraz z grupą lewicowych bojówkarzy i anarchistów usiłował zablokować przemarsz legalnego pochodu. Maszerujący narodowcy zostali obrzuceni kamieniami. Interweniowała policja. Jak wynika z aktu oskarżenia, to właśnie podczas szamotaniny z funkcjonariuszami policji usiłującymi odsunąć grupę zadymiarzy Biedroń miał najpierw chwycić jednego z policjantów i próbować wyrwać mu pałkę. Kiedy to się nie udało, według świadków uderzył policjanta w twarz. Później obecny poseł nie był już tak twardy, co pokazuje film z jego zatrzymania, który opublikowano w internecie. wpolityce.pl/wydarzenia/41136-nie-pomoze-immunitet-posel-biedron-czeka-na-proces-w-sprawie-uderzenia-policjanta-w-twarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pitolenie dla pitolenia 01.01.13, 20:38 Czemu on Krzysia, a nie Krzyś jego? www.se.pl/wydarzenia/kraj/posel-robert-biedron-chce-poprosic-krzysia-o-reke-zdjecia_210465.html Poseł Robert Biedroń: Chcę poprosić Krzysia o rękę ZDJĘCIA Publikacja: 19.10.2011 11:15 | Aktualizacja: 07.09.2012 14:51 Biedroń się oświadczy, biedroń w uwadze tvn, homoseksualizm, miłość, partner Biedronia, partner Roberta Biedronia, poseł homoseksualista, Robert Biedroń, ruch palikota, wybory 2011, wybory parlamentarne 2011, zaręczyny, zaręczyny Biedronia - Nigdy nie prosiłem o rękę swojego partnera. Jeśliby nie odmówił, to marzę o tym! - mówi poseł Robert Biedroń (33 l.), który jest zdeklarowanym gejem, w rozmowie z "Super Expressem". To pierwsza taka publiczna deklaracja polityka Ruchu Palikota, który do tej pory o swojej prywatności mówił rzadko. Więcej www.se.pl/wydarzenia/kraj/posel-robert-biedron-chce-poprosic-krzysia-o-reke-zdjecia_210465.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upadek cywilizacji Re: Pitolenie dla pitolenia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.13, 06:14 Ciekawe kto będzie następnym prezydentem USA, może murzyn pedał? ,azjata tranwestyta?Degeneracja demokracji spowoduje chaos i wojnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mążmabiedronia Re: Biedroń ma męża IP: *.rzeszow.hypnet.pl 02.01.13, 20:29 No i chyba wszystko jest w porządku! A co ma do tego Anna (Rysio) Grodzka, że o ruchalach kota (wyjątkowo estetyczne, ale jaki twórca taki produkt!) nie wspomnę. Przecież to wielbiciele kota, a Grodzka to całkiem inny gatunek. Nie sądź według siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Lechowska Re: Biedroń ma męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 04:25 Powiem co coś Lechosiu. W Stanach Zjednoczonych najzajadlejszymi wrogami homoseksualistów byli senatorzy - homoseksualni . To oni najgłośniej sprzeciwiali się wszelkim ustawom ułatwiającym życie homoseksualistom, tak jak czynią to księża w Polsce. I co się okazało ? Ano to , że gardzili tą grupą ludzi , do której sami należeli by oddalić od siebie podejrzenie. Wniosek jest tylko jeden. Mordę drze najgłośniej i najzacieklej ten co sam ma coś do ukrycia , tak jak ty to czynisz Lechosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Biedroń ma męża 08.01.13, 16:46 No i widzisz!.Dumałeś i wydumałeś to o czym sam nie wiedziałem.W doopie mam czy Biedroń wali w doope swojego męża i jak to robi Rysio Grodzka.Problem w tym że oni sie ze swoimi zboczeniami obnoszą po telewizjach i platformach. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Biedroń ma męża 08.01.13, 18:22 Kto by pomyślał, że dożyjemy czasów kiedy zboczeńcy i dewianci będą jawnie obnosić się ze swoim "świństwem" a tego typu zachowania będą promowane jako coś normalnego i zwyczajnego, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 08.01.13, 20:05 > Kto by pomyślał, że dożyjemy czasów kiedy zboczeńcy i dewianci będą jawnie obno > sić się ze swoim "świństwem" a tego typu zachowania będą promowane jako coś nor > malnego i zwyczajnego, tfu! "Znak czasów" drogi Marmarze. Wiele rzeczy było nie do pomyślenia lat temu 30 choćby. Te wszystkie coming-outy to tylko jeden z wielu elementów układanki pt. totalny ekshibicjonizm. Kiedyś pewne zakłopotanie spowodowała pierwsza reklama podpasek. Dziś obywatelki potrafią rozłożyć nogi szeroko do kamery, by wziąć udział w programie jakiegoś TLC, czy czegoś podobnego pt. Jak sobie poradzić z wągrami na moich wargach sromowych. ;) Już chyba wolę te kilka razy do roku czytać w newsach o mężach swoich mężów... przynajmniej uśmiech mogą wywołać ... Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Biedroń ma męża 09.01.13, 05:05 Tak @tarzan, uśmiech, ale pomyśl co będzie za ileś lat i czy będzie jeszcze miejsce w świecie dla normalnych ludzi! Słowa Bibli spełniają się na naszych oczach i za naszych czasów! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Biedroń ma męża 09.01.13, 11:52 > Tak @tarzan, uśmiech, ale pomyśl co będzie za ileś lat i czy będzie jeszcze mie > jsce w świecie dla normalnych ludzi! Słowa Bibli spełniają się na naszych oczac > h i za naszych czasów! Spodziewam się dalszego rozwoju "otwartości" i "asertywności" w epatowaniu intymnością w formie niemal ogłoszeń medialnych. Jednak jako że sięgnęliśmy już poziomu bardzo wysokiego, niemal szczytu ekstrawertyzmu, to wielkiej rewolucji się nie spodziewam, również w zakresie liczby osób homoseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Wdoopiewdoope" Re: Biedroń ma męża IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.01.13, 23:44 Piszesz: "W doopie mam czy Biedroń wali w doope swojego męża i jak to robi Rysio Grodzka.Problem w tym że oni sie ze swoimi zboczeniami obnoszą po telewizjach i platformach." A czy Ty przypadkiem nie obnosisz sie ze swoimi upodobaniami seksualnymi po forach Internetu? Na przykład w znienawidzonej "Gazecie Wyborczej"? "No i widzisz!.Dumałeś i wydumałeś to o czym sam nie wiedziałem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biedroń ma męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 09:18 Lechowski, ale ty mnie wku...asz! mały człowieczku z rozumem chrześciańskiego troglodyty. Jak mozna, uważać się za katolika i jednoczesnie nawoływac do nienawisci!? Puknij się w ten katolicki pusty łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Biedroń ma męża 09.01.13, 09:23 A jak można pod różnymi nickami non stop sączyć jad i nienawiść do drugiego człowieka?! Czy wiesz głupcze, kimkolwiek jesteś, że ta nienawiść którą ziejesz wcześniej czy później uderzy w ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Biedroń ma męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 06:14 mar1mar1 ubliżasz każdemu jak Lechowski , a piszesz że to inni robią . Pomyśl zanim napiszesz cokolwiek . A gdy już napiszesz to wytęż móżdżek i przeczytaj bo widzę że nie wiesz co czynisz . ( zwróć uwagę że cię nie wyzwałam od zboczeńców jak ty to czynisz innym ) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Biedroń ma męża 16.01.13, 16:11 ...bo Ty masz POstępowy "móżdżek" i dlatego Twoje wypowiedzi cechują sie niespotykaną tutaj kulturą i elegancją. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Biedroń ma męża 16.01.13, 17:13 I dalej trolujesz pod różnymi nickami! Wygląda na to że jesteś psychiczny człowieku i pisanina z tobą nie ma sensu! To tyle i zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Biedroń ma męża 21.01.13, 10:42 Kiedyś we Francji,dziś w Polsce.Teraz Biedroń chce tylko zalegalizować swojego "męża" a za parę lat będzie żądał adopcji dzieci. www.rp.pl/artykul/9158,972136-Gejowska-taktyka-salami.html Odpowiedz Link Zgłoś