Dodaj do ulubionych

Pilklinton

IP: *.stalowa.pilicka.pl 08.01.13, 16:48
Hej czy wie ktoś moze o przyjeciech do firmy na produkcje ciagle słychac ze sa przyjecia składa sie ciagle podania u ochrony i cisza nic moze trzeba gdzie indziej poskładac zeby sie tam dostac do pracy moze ochrona nie przekazuje cv jak kos cos wie to prosze napiszcie z góry dziekuje :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: onufry Ło Maryjo IP: *.ip.netia.com.pl 08.01.13, 16:56
      Przecież oni używają tych waszych cefałek jako podpałki. Kto składa dokumenty u szlabanowych cieciów? Chyba podobni ciecie.
      • Gość: lena Re: Pilklington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.13, 18:21
        Szlabanowy cieciu, jakbyś był trochu inteligentny to byś się domyślił że osoby nie zatrudnione na zakład nie wychodzą i nie mogą sobie o tak chodzić po biurach. Dlatego wszystkie podania zostawiane są u ochrony i dla wiadomości wszystkich są one dostarczane do odpowiednich osób. A tak na przyszłość to nie każdy pracodawca ma obowiązek poinformować petenta o decyzji zatrudnienia. A ty szlabanowy cieciu co ta kiego robisz że masz tyle do powiedzenia.
        • Gość: lol Re: Pilklington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.13, 19:26
          Uochrona na te CV w kiblu na gwoździu nabite w celu wiadomym.
          "trochu" dziwne słowo, tylko imbecyle tak się wyrażają.

Normalna firma nie werbuje pracowników na bramie, bo nie ma wstępu na zakład...
          Wszelkie dokumenty można składać on-line, lecz kto ma nad tym tam zapanować? Pewnie jaka firma, takie traktowanie ludzi.
          • Gość: lena Re: Pilklington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.13, 19:38
            Polonisto! Nie "Uochrona" tylko U ochrony jeśli chcesz się czepiać literówek.
            • Gość: ciota Re: Pilklington IP: *.tktelekom.pl 08.01.13, 20:52
              przez 2 lata ukazywały się ogłoszenia w tygodniku, chyba co tydzień o poszukiwaniu pracowników do jednej z machowskich firm, przez 2 lata nikogo odpowiedniego nie trafili ? wymagania mieli przecietne
        • Gość: onufry Re: Pilklington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.13, 22:39
          Ło poczcie słyszała? Odkąd to szlabanowi robią za dział HR? Hę?
    • Gość: anka Re: Pilklinton IP: *.play-internet.pl 08.01.13, 21:08
      Nie wiem jak dalej jest ale była rotacja mięsa armatniego przez trzy miechy zapierd.... a potem powiedzieli sory, to taki sposob na podniesienie efektywności wydajności-zostawali tylko ci co chodzili jak w zegarku bez kibelka i jedzonka!
      Co do ochrony to chyba argus z Sandomierza ma tą przyjemność niektorzy z nich robią się bogami -ale w sumie oni też zapierd.... za grosze chyba tak jak mi mowila dziewczyna z bramki ma 6-zł na godzinę a obowiązków w hu....reszta kasy idzie dla szefostwa
      Nie wiem chyba bardzo zdesperowany człowiek może pokusić się o pracę na hali (podkreślam) hali bo reszta w pokoikach ma większe angaże i ma wszystko w dup...
      ah! jeszcze odnośnie podań -nie to nie jest prawda że ochrona niszczy czy eliminuje podania oni maja tak przykręcone i pełen monitoring że srają w gacie, każdy kwitek oddają tam gdzie trzeba nawet rozliczają się eee... dobra i tak nie uwierzycie!
      Powiem tak jedna firma i druga to wyzysk!
    • Gość: *** Re: Pilklinton IP: *.stalowa.pilicka.pl 09.01.13, 15:48
      A czy jest ktoś tu na forum co składał tak swoje cv i dostał prace wogóle i jak sie tam pracuje ...
      • Gość: d Re: Pilklinton IP: *.play-internet.pl 09.01.13, 16:04
        znam kolegę który tam pracuje, i wcale nie narzeka. Przez pierwsze trzy msc 1200-1300 zł, plus bon na święta 250 zł. Po trzech miesiącach jeśli przedłużą ma być podwyżka.
        • Gość: Daniel Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.13, 18:26
          no to Hawaje... 1300 na rękę i nie narzeka. BRAWO!!!

Niedługo za darmo będziecie pracować idioci.
      • Gość: gosć Re: Pilklinton IP: 109.232.241.* 02.09.13, 22:28
        Wysyłałam cv przez ich stronę internetową. Pracuję tam od lutego. Może cudów i niema ale też nie jest źle. Pierwsze 3 wypłaty jakieś 1400zł. Po trzech miesiącach podwyżka ( malutka ale jakaś zawsze). Kwartalne premie 300-500zł. Wczasy pod gruszą 500-700zł. Na trzy brygadówce trafiaj a się 100% soboty (wypłata w górą). Lubię tę pracę.
        • Gość: gość Re: Pilklinton IP: 109.232.241.* 02.09.13, 22:29
          przychodzisz, robisz swoje przez 8 godzin, wychodzisz do domu.
    • Gość: binin Re: Pilklinton IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.13, 18:52
      Jak z prasy słychać Niedbałowski ma umieścić zwalnianych z kopalni, Ordon zwalnianych z Sanfarmu w Nowej Dębie i innych zakładów, urząd pracy funduje przeszkolenia to gdzie znajdzie się miejsce dla kogoś przypadkowego z ulicy. Poza tym Pilkington zatrudnia firmy outsourcingowe, które stanowią połowę robotników np. Santa-Eko, Prometeusz i inne i tam też można szukać zatrudnienia.
      • Gość: robol Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.13, 23:10
        9,5 brutto /h wiec szalu nie ma robota tez ciezka nie jest sciema na maxa podwyzki hehe no jakies 30 gr po 3 miesiacach !!!wszystko zalezy gdzie sie trafi tzn na ktory odcinek linii!! przyjecia sa non stop !!!!
        • Gość: robie za 3,5 Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.13, 23:51
          Masztalenko opowiadał, że większość pracowników w Pilkingtonie pochodzi z Tarnobrzega. Tymczasem ja jakoś nie mogę nikogo spotkać kto by sie do tego przyznał. Może wy znacie?Oczywiście żadnego naboru nie ma i nie będzie. To że przyjmują to czysta propaganda masztalerzyny. Jakby byli uczciwi to by przynajmniej powiedzieli, żeby nie przynosić i nie wysyłsć tych CV. Są lub będą jedynie przesunięcia pracowników z Sandomierza, Kopalni, Sanfarmu i kilku innych zaprzyjaźnionych zakładów. Poza tym są stażyści i część ludzi (znajomych) ściągają z całej Polski. Zresztą Tychy padają i z Pilkingtona też będą zwolniena...
          • Gość: basia Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.13, 10:44
            z tbg robi masa ludzi !
            • Gość: nierób Re: Pilklinton IP: *.tktelekom.pl 10.01.13, 10:57
              1300 za ile godzin pracy i po ile dziennie ? 6zl na rękę za godzinę czy większa stawka ?
              • Gość: byly nierób Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.13, 12:15
                no jakies 6pln z groszami moze ci wyjdzie na reke praca 8h w systemie 3 zmianowym czyli tydzien pierwsza potem druga i trzecia zmiana łykendy heeehe wolne ale od marca podobniez wchodzi system 4 brygadowy co sie wiaze z dodatkowym groszem !!!!!!
                • Gość: d Re: Pilklinton IP: *.play-internet.pl 10.01.13, 12:29
                  jeśli ci nie odpowiada płaca w tbg, to sobie za granicę wyjedź... niektórzy za 1300 zł żyją, ale jak się komus nie chce pracować... to dokaldnie jesteś NIERÓB!
                  • Gość: worker Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.01.13, 21:55
                    Owszem, za 1300 żyją, ale chyba mieszkając u rodziców i mając na swoje wydatki plus coś na dołożenie do mieszkania.
                    Stary, za te pieniądze nie da się utrzymać własnego gospodarstwa domowego, nie da się, uwierz.
                    Próbowałem, ale wymiękłem.
                    Wróciłem do rodziców.
                    Pozdrawiam.
        • Gość: gośc Re: Pilklinton IP: *.stalowa.pilicka.pl 12.04.13, 20:24
          Ciągle sie słyszy ze przyjecia sa non stop tylko co trzeba zrobic zeby sie tam dostac znajomosci czy juz nie wiem ???ciagle składa sie cv. Mówia ze nie trzeba doswiadczenia a wiec nie wiem o co chodzi. Zostawia sie cv na bramce i na tym koniec moze ktos cos podpowie:-)
    • Gość: życzliwy Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.13, 18:55
      1.Znajdź znajomego lub znajomą która pracuje w firmie i poproś ją o przekazanie twojego CV do działu personalnego, jeśli nie masz pewności co do uczciwości ochrony.(w co wątpię)
      2.Wyślij CV drogą elektroniczną.
      • Gość: szukający pracy Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.01.13, 15:53
        No przecież pisałem, że nie mogę znaleźć znajmego. Dragą mailową nawet nie mam potwierdzenia że odebrali. Ochrona zanosi ale trzeba dać "co łaska". A wogóle to ktoś widział jakiekolwiek ogłoszenia?
        • Gość: s Re: Pilklinton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.13, 17:43
          droga email przychodzi potwierdzenie odebrania CV
    • Gość: . Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.13, 19:09
      .
      • Gość: ewa Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.01.13, 18:02
        zostawic u ochraniaczy?a co z ochrona danych osobowych???
    • Gość: Danio2020 Re: Pilklinton IP: *.pppoe.sistbg.net 11.01.13, 19:38
      Stary, zostawiajac cv przy bramie czyli tym gosciom z ochrony zrobiles spory blad, wiedz ze dajac swoje papiery tym panom Twoje dokumenty na 100% nie trafily do biura najlepiej wyslij swoje cv e-mailem lub zloz je osobiscie. Nie wiem co ci panowie z ochrony z tego maja ale mialem podobnie tym ludziom nie mozna ufac.
    • Gość: NSG Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.13, 12:57
      Nie ma takiej firmy jak Pilklinton w Chmielowie, jest natomiast Pilkington Automotive Poland
    • Gość: mex Re: Pilkington IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.13, 15:22
      Miejcie na uwadze aplikując tam że firma preferuję osoby z wykształceniem technicznym najlepiej mechanicznym oraz mające doświadczenie ze szkłem.
      • Gość: barbi Re: Pilkington IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 10:57
        Możecie wysyłać swoje CV przez Pocztę Polską poleconym listem więc muszą dostać na pewno i nie wyrzucą do kosza bo takie listy które przywozi listonosz do Pilkingtona w Chmielowie nie wyrzucają tylko wprowadzają w ewidencję i muszą oddać do działu kadr. Jeśli zaś chodzi o ochronę to obecnie chroni tam Solid - zakład pracy chronionej- dziadki z grupami inwalidzkimi to jest duży bałagan gorszy niż w Karabeli i część podań w koszu ląduje. A kamer wcale nie ma na tym obiekcie więc nikt nie rejestruje pracy ochrony.
        • Gość: znajoma Re: Pilkington IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 15:26
          Oszukują z wypłatą pieniędzy, wiadomość z dobrego źródła.
          • Gość: gosc Re: Pilkington IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 11:38
            znajomosci bez znajomosci anirusz nawet na romowe niechca zapraszac jak sie wysyla cv taka prawda wiekszosc olewaja i jestem pewny ze czytaja te podania a nastepnie wedruja do kosza oczywiscie te podania do ktorych nie zadzwonia raz moga zadzwonic i zaprosic na rozmowe ale jak nieprzyjma to potem jak sie wysla nastepny cv co jakis czas olewaja:( wcale nie telefonuja np noszenie szyb mysla ze szczuply nieuniesie szyby patrza kto przypakowany jak chca brac na produkcje tzn bardziej zbudowany powinni dac szanse na produkcij ale niedadza kto szczuply odrazu aut taka prawda albo noszenie szyb do kontenera nawet na staz niechca przyjmowac:( Szkoda spoko firma ale niedadza zobaczyc jak ktos pracuje na produkcij i dopiero ocenic powinni tydzien 2 zobaczyc jak kto pracuje jak dobrze daje rade to zostawic i dalej zeby pracowal szkoda trzeba bidowac takie zycie:( juz stracilem nadzieje ze mnie kiedykolwiek przyjma do tej firmy na produkcje:( tak jak pewnie wiekszoc z was;(
            • Gość: minimalna krajowa Re: Pilkington IP: *.tktelekom.pl 18.06.13, 12:38
              a jakie tam mają stawki w Machowie 1300?
              • Gość: obóz pracy kapo Re: Pilkington IP: 192.157.49.* 18.06.13, 20:00
                fakt być popychadłem za 1300 to wstyd
            • Gość: Sal Re: Pilkington IP: *.centertel.pl 01.08.13, 11:30
              Jak macie wykrztalcenie gastronomiczne albo zwykle licealne to nie dziwne że nie chcą was przyjąć. Jestem po mechaniku i sam składałem 2 razy na bramę 2 razy emailem i nic... po paru miesiącach znów sprobowalem na produkcje w chmielowie zanoszac na bramę w sandomierzu cv i list motywacyjny i po tygodniu zadzwonili zapraszając na rozmowę która się odbyła bez problemu gdyż odpowiedziałem dobrze na ich dwa testy sprawdzajace czy masz jakieś pojęcie techniczne oraz ich główne pytania były o staż w innej ffirmie która miałem wpisana w cv więc doświadczenie jakieś też sie przyczynia plus parę drobnych pytań, dzień po zadzwonili że jestem przyjęty, z kolei kolega w tym samym czasie złożył cv emailem a reszta potoczyła się juz tak samo więc masę ludzi umie tylko duzo gadać więc nie patrzcie co inni mówią tylko się dalej starajcie. Dodam również że żaden ze mnie paker, wręcz chuderlak.
              • Gość: Gość Re: Pilkington IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 00:30
                Witam wszystkich zaciekawionych pracą w NSG Chmielów, firmie która ma być filarem polskiej gospodarki -:) albo i jest według prasy którą sami wydaja ;-)) powiem tylko tyle - pracowałem w tej korporacji ponad pół roku w dziale bardzo ważnym dla utrzymania procesu produkcji...ale mój wybór pracodawcy, którego do tej pory żałuję (chociaż już nie pracuję w tej firmie jakiś czas )był jednym z najgorszych posunięć w moim życiu. Więc zanim podejmiecie jakakolwiek decyzję podejmując prace w tej firmie zastanówcie się trzy albo nawet i cztery razy. Pozdrawiam wszystkich pracujących i zarazem współczuję.
                • Gość: :P:P:PP Re: Pilkington IP: 5.172.252.* 13.03.14, 00:35
                  to byleś leszczem lub zwykłym pracownikiem a nie odpowiedzialna osoba bo takie osoby zarabiają sporą kasę, wiedz byleś jak już napisałem zwykłym leszczem po którym każdy jechał ja pracuje już ponad rok i nie na Lini i jest oki wiedz jak jesteś nieudacznikiem to nie zniechęcaj innych lepszych od ciebie.... Ps co ktoś nakrzyczał i pogroził i foch z przytupem , mam nadzieje ze mamusia Cie przytuliła... <lol>
                  • Gość: grey wolf Re: Pilkington IP: 83.175.167.* 29.03.14, 21:59
                    na jakim stanowisku niby zarabiasz tyle kasy? 2 tys to jest dużo ? pfff żal
                  • Gość: JACI UBEK Re: Pilkington IP: *.mtm-info.pl 25.05.14, 18:14
                    Na pewno ożeniłeś się lub jesteś chrześnikiem lub zwykŁym przydupasem kogoś takiego jak FALKIEWICZ
    • Gość: Kamelenka Re: Pilklinton ważne więc nie obejdz się tutułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 11:53
      www.youtube.com/ghr4.jpg
      już wiesz dlaczego trzeba takie rzeczy w inny sposób załatwiać niż z kimś nie związanym z firmą na bramie. Co to za firma skoro Wam wmówiła taką ciemnotę, macie prawa a oni bicz nad sobą. pamiętaj o tym.
      • Gość: gość Re: Pilklinton ważne więc nie obejdz się tutułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 15:53
        Uwaga, ciota wstawiła tu linka do gry gangsers, nie klikać i nie nabijać pajacowi!
    • Gość: szklarz Re: Pilklinton IP: *.wdm.pl 01.08.13, 15:12
      1300 na rekę ?
      • Gość: pracujący chmielów Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.08.13, 16:51
        eeeee z 1500, a na rocznej umowie już ponad 1600
        • Gość: mario Re: Pilklinton IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.13, 14:33
          Murzyn bez wykształcenia ma wszędzie przej...ane
          • Gość: Kasia Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.13, 08:34
            Witam, mam pytanie na jaki dział w Sandomierzu aplikować dokumenty ? Pytam ponieważ na stronie jest taka informacja -''Ważne jest, aby w liście motywacyjnym wskazać stanowisko/dział, do którego skierowana jest aplikacja. '' Chodzi głównie o stanowiska pracy dla kobiet .I czy wymagają jakieś szczególne wykształcenie .
            • Gość: szklarz Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.13, 10:56
              Są wolne miejsca przy obsłudze pieca oraz na taśmie. Kilka osób raczej przyjmą. Powodzenia.
              • Gość: Kasia Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.13, 10:59
                Możesz do mnie napisać na gg 3124223 chce wysłac cv ,ale nie wiem na jakie stanowisko mam aplikować lub na jaki dział .Proszę o kontakt jak ktoś ma jakieś informacje .
                • Gość: szklarz Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.13, 11:05
                  Dział produkcji szkła budowlanego, Portowa 24.
    • Gość: Kasia Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.13, 11:10
      Dziękuje za odp.Wie ktoś może jak jest ze zmianami i z dojazdami z Tarnobrzega ?
    • Gość: autor Re: Pilklinton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 12:39
      I jak Wam się pracuje
    • Gość: go Re: Pilklinton IP: *.smsiarkowiec.pl 17.12.13, 18:25
      wio
    • Gość: Kasia Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 10:28
      Są jakieś przyjęcia kobiet wie ktoś ? Może podrzuci ktoś CV ;(
      • Gość: dyrektor pieca NSG Re: Pilklinton IP: *.tbg.edge.wdm.pl 13.03.14, 13:48
        Za Ciebie Twoje CV mam jeszcze zawieść ?
      • Gość: Tupet Re: Pilklinton IP: 66.90.121.* 13.03.14, 13:52
        Ręce i nogi masz to zapierda.aj w swojej sprawie sama.
        • Gość: Kasia Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 14:46
          o jak miło ,drogą mailową wysyłałam i na bramie zostawiałam więc nie siedze i nie czekam na zbawienie więc takie komentarze są naprawdę zbędne ale cóż sukinsynów sie nie sieje rodzą sie sami !
          • Gość: Kasia Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 14:54
            a z drugiej strony czy to coś złego jeżeli ktoś nie ma pracy i zależy mu na przyjęciu ? mam się wstydzić ,że poprosiłam o pomoc żeby ktoś zaniósł do biura moje CV ? Wiadomo,że na zakład nie wpuszczają zostaje droga mailowa lub na bramie .Jedni narzekają ,że muszą tam zapierniczać za najniższą krajową ,a drugiemu chociaż to by się przydało ! Więc niektórzy powinni się ugryźć w język jak są tacy skorzy do pomocy ale tacy jesteśmy taki z nas naród żeby tylko drugiego poniżyć i nie pomóc .
            • Gość: zierzu Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 17:50
              test rekrutacyjny przechodzi ludzkie pojecie ...robia z czlowieka debilo-robota napedzanego wynagrodzeniem 1680pln !dziekuje jade do uk !!
              • Gość: abdul Re: Pilklinton IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 18:33
                to na kogos ty tam starnował że ci test dali?
                • Gość: XsaweryFox Re: Pilklinton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 13:55
                  Hej, jak tam PAP-owcy?. Dobrze się wam pracuje w tym Obozie?
                  Słyszałem, że wasz miłościwie panujący Król Albert - nie jest już królem.
                  Co się stało? Czyżby za wulgarny był. Ale i tak nie stracił. A chłopaki na produkcji - na APBL kierownik i na BOX - pewnie włosy rwą z głowy. Parasol się złożył.
                  • Gość: Olo Re: Pilklinton IP: *.smsiarkowiec.pl 17.03.14, 23:25
                    ?????
                    • Gość: Gość Re: Pilklinton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 15:44
                      Ludzie ta firma to rotacja ludzi jeden po drugim ;) Wynagrodzenie na 4 brygadach jest tak żałosne że to przechodzi ludzkie pojęcie. Pracowałem tam chwile i przyznam że chamstwo człowieka granic nie zna , pomoc z wszelakiej strony to okazywanie łaski . Kierownictwo to pokazywanie że jeden jest lepszy od drugiego a w rzeczywistości o niczym pojęcia nie mają. Z ludzi robi sie tzw. murzynów do roboty , a pensja? Pensja to jest po to żeby żyć czy aby przeżyć? zastanówcie się co robicie bo iść i pracować całe życie w jakiejś hucie szkła samochodowego mija się celem chyba że ktoś ma za nic swoje własne zdrowie i chce mieć garba ;) tam poznałem może kilku ludzi godnych uwagi reszta to ludzi z brakiem pomysłu na siebie... pracująca tam bo nie ma innych możliwości albo boi się próbować gdzie indziej.
        • Gość: ad Re: Pilklinton IP: 109.232.240.* 10.09.14, 16:38
          zatluke cie ty sku...synu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka