lechowski51 06.02.13, 11:35 To Ameryka.U nas taki wyrok byłby możiwy po 5 latach rozpraw,odwołań,zwolnien lekarskich itd www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/pokazala-sedziemu-srodkowy-palec-wycieklo-nagranie-z-rozprawy,693721.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie lechowskim Re: Niestety! IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 11:41 to państwo policyjne z obłudną wiarą o którym marzysz dupku Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Niestety! 06.02.13, 14:30 Niestety!.To straszna prawda.Imperialisci prześladuja lud pracujący a kiedyś dokonali zamachu na wodza rewolucji.. www.youtube.com/watch?v=a57AavZdmug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nir popieram Re: Niestety! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.02.13, 22:32 www.ultramontes.pl/komunizm_a_watykan.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Re: Niestety! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.02.13, 21:46 Rzadko mi się to zdarza, ale tym razem popieram Cię! Zdecydowanie! Tylko dlaczego jesteś tak mało kulturalny w swoich postach? Muszę podac przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie popieram Re: Niestety! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.02.13, 22:29 spodlasu.nowyekran.pl/post/59912,watykan-i-komunisci-cz-1 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowyjakstary? Re: Niestety! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.02.13, 22:36 Nie bardzo rozumiem. Jesteś "Nie popieram", "Ardarian" czy "spod lasu"? Jest mi to generalnie obojętne, ale chciałbym wiedzieć, czego nie popierasz. Spróbuję odpowiedzieć? P.S. Nowy Ekran jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie popieram Re: Niestety! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.02.13, 22:40 lechowskiego www.bibula.com/?p=44810 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokZacjąwtle Re: Niestety! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.02.13, 23:20 Dla jasności. Lechowskiego51 generalnie nie popieram, ale (mam wrażenie, że jak on) tęsknię za skutecznym i konsekwentnym sądownictwem. Czy teksty z "Bibuły" są twojego autorstwa? Czy tylko je cytujesz jako swoje. Jakoś nie mogę się zorientować. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Niestety! 07.02.13, 09:10 Ja nie tęsknię "za skutecznym sądownictwem",bo kojarzy mi sie ono ze "sprawiedliwością społeczną" z czasów komuny.Natomiast marzy mi się państwo,które obserwowałem żyjąc w Anglii i USA.Państwo przyjazne dla uczciwego obywatela i bezwzględne dla złodzieja,oszusta,bandyty itd.A Anglii np.nie jest znane pojęcie pieczątki a oszustw jest mniej jak w Polsce.Policjant wychodzi na ulicę po to aby w pierwszym rzędzie pomagać potrzebującym a dopiero potem tropić oszustów i innych przestępców. Miałem możliwość być a amerykanskim sądzie jako świadek.Rozprawy wyglądają jak na tym filmiku.Każdy oczywiście jak nawet go nie stać ma obrońcę z urzędu.Oczywiście dotyczy to mniejszych przestępstw,bo te np. dotyczące zbrodni są wydawane przed ławą przysięgłych. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Niestety! 07.02.13, 10:48 Ta rozprawa w CNN.. sensacje.wp.tv/i,Pokazala-sedziemu-srodkowy-palec,mid,1179085,index.html?_ticrsn=3&ticaid=51005b#m1179085 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skojarzenia Re: Niestety! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.02.13, 15:16 I tym razem zgadzam się z Toba. Nie rozumiem tylko, w jaki sposób "skuteczne sądownictwo" kojarzy Ci się ze "sprawiedliwością społeczną". Nie mów tylko, że Tobie wszystko kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Niestety! 07.02.13, 16:11 Nie potrzebuję Twoich recenzji.Wypowiadaj się a nie ciągle pytaj.Jak nie masz nic do powiedzenia to nie troluj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen lechowski51 trol nr 1 IP: *.dynamic.mm.pl 07.02.13, 19:25 Odezwał się największy trol i błazen na forum który w czasach PRLu zwał się operacyjnie TW Pajac... na zawsze pozostający PAJACEM jednak już bez TW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wartowiedzieć Re: Niestety! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.02.13, 20:20 „Troll jest mistrzem fałszowania tożsamości. Sprawia, że inni wierzą, że jest kimś, kim w rzeczywistości nie jest. Troll próbuje wchodzić do danej społeczności internetowej jako jej wartościowy członek, wszedłszy, zaczyna niepostrzeżenie prowokować innych członków, tworząc wpisy z pozoru wyglądające na próbę zaaranżowania poważnej konwersacji, ale w rzeczywistości obliczone na marnowanie czasu poprzez wywołanie jałowej kłótni .” S. A. Golder, J. Donath „Social Roles In Electronics Communities”. Najlepiej nie pozwolić się sprowokować. Wkrótce po prostu zniknie. Chyba, że zacznie prowokować i obrażać sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś