lewitujacysandal 02.03.13, 07:10 Chcę zrobić remont terenówki Suzuki Vitara '93. (rozrusznik, chłodnica, czyszczenie i konserwacja podwozia, blacha miejscami i lakierowanie). Szukam w Tarnobrzegu lub Sandomierzu i Stalowej Woli. Proszę o polecenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jimi Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.03.13, 07:31 P.Tadek na warsztatach na kopernika.Od lat sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.tktelekom.pl 02.03.13, 12:45 nie opłaca się, więcej zapłacisz mechanikowi niż en strup jest wart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 18:07 podbijam temat... szukam specjalisty od Hondy Accord...falujace obroty... dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 20:42 Ja gorąco polecam .. warsztat na ulicy Warszawskiej 37. Robiłem tam już dwa samochody i jestem bardzo zadowolony .. korzystne ceny i auta mają się ok. Jeżeli chcesz zmodyfikować czy naprawić auto terenowe .. to w tej okolicy najkorzystniejszy wybór. Nawet wygrzebałem numer 506-597-011. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitara Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 20:08 Znalazłem stronę do tego warsztatu na Warszawskiej 37 - zmota-serwis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 19:33 A jakie samochody robiłeś na Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal173 Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.tu.kielce.pl 04.03.13, 21:54 Polecam mechanika z Wielowsi ul. Szklana,zawsze solidna i uczciwa robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudrix Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.play-internet.pl 05.03.13, 08:42 Na Kamionce tak zwanej , warsztat jest. Solidnie i nie zbankrutujesz. Tel. 697725426 Auto-Service Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 16:10 Robiliśmy remont niedawno na Warszawskiej i na Kopernika kilka lat temu, polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeba-lakieru Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 19:44 A robił ktoś lakier u Zycha na Warszawskiej w TBG? Nie powiedział dużo, ale nie wiem jak się ma to do jakości wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 18:53 ja z mojej strony mogę polecić Auto-Rem w wielowsi kilku krotnie korzystałem z ich usług i jest ok ceny tez przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.03.13, 20:59 724062305 Tomek młody chłopak serwisuje wszystkie moje auta ,nie naciąga ,robi co do niego należy a ceny ....mysle ze bezkonkurencyjny a tadzia z warsztatów unikaj jak ognia to zwykły łach, naciągasz ,niesłowny gnojek,a własciciel tego warsztatu ma sklep z czesciami i pasie klientów badziewiem,np.musiałem silnik wymieniac bo zamontowali mi jakis badziewny rozrząd...porazka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky luke Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.res.pl 08.04.13, 10:03 Jakiekolwiek poważniejsze roboty przy silniku, typu rozrząd tylko Jankowi od Tadka. Zdecydowanie odradzam specjalistów za Kauflandem - robią z ludzi idiotów, myślą że każdy jest naiwny i można z niego zedrzeć. A jak już wjedziesz z katalizatorem to bankowo wyjdziesz bez niego. Wdowiak na Świętej Barbary, może i zna się na elektryce ale wsadza najtańsze gówna. Przez jego regulator napięcia no name szlag trafił mój półroczny akumulator - tak go zagotowało. Gdyby nie komputer pokładowy pewnie by wybuchł po drodze, ponieważ dostał max ładowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemechanik Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 18:10 a Ty pewnie chciałeś najdroższy i najlepszy regulator napięcia a on dał Ci najtańszy ... jaki problem najpierw ustalić co chcesz za ile itd. .... ? ale nie klient przychodzi i mówi najtańsze poproszę a później pretensje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: 83.175.167.* 06.10.13, 13:18 A ja nie polecam pana Zioło w Mokrzyszowie, marny fachowiec ale za to bezczelny jak mało kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech_t Re: Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodoweg IP: *.sistbg.net 01.02.14, 13:22 [b][i][size=large]Witam Ja również korzystałem zakładu Przy ulicy 11-go Listopada Car... dokladnie 1,5roku temu. Wymienili mi kompletny rozrząd w silniku 2.0TDI rolki, napinacze, oraz pasek wielorowkowy od alternatora wspomagania jak i rolke napinajaca itd. Co się okazało. 9000km na nowym pasku klinowym, autostrada 180km/h , a tu lampka od ładowania sie zapala. Zjechałem na CPN i okazuje się ze z paska pozostały strzępy. Reklamacja oczywiście przez Pana Maksa nie uznana, mam fakturę wiec chyba czas sie upomnieć o swoje. W serwisie Audi wymienili mi pasek + jak się okazało rolkę napinającą(która nawiasem mówiąc nie była nowa a na fakturze widnieje) skasowali mnie trochę ponad 1450zl , ale do dziś oryginalny pasek-VW + rolka działają wyśmienicie w moim aucie. Mam nadzieje ze przynajmniej rozrząd dobrze zrobili, bo już 25000km zrobiłem i mam nadzieje ze niebawem się nie rozleci(pasek DENSO) Jeżeli zaś chodzi o usługę to faktycznie lepiej nad nimi stać, ale wiadomo, że nie robią tego nigdy od reki, wiec stanie i czekanie aż ktoś się tym zajmie jest bezsensowne. Dlatego trzeba im zaufać, bo Diesli nikt oprócz nich nie robi w Tarnobrzegu, a jeżeli ktoś robi to proszę o kontakt na emaila. Ja sie przejechałem i raczej juz do nich nie pojadę, żałuje również nie nie odebrałem starych cześci od nich, po wymianie,a powinienem wtedy byłoby wiadomo co wymienili. Teraz korzystam z mechanika w Stalowej Woli jeżeli chodzi o naprawy i konserwacje silnika(info tylko poprzez email grzech_t@op.pl , bo to nie portal zeby kogos reklamowac). Narazie jestem zadowolony z wykonanych prac, pomimo ze przejechałem dopiero 2000km, ale z pewnością się odezwę i cos napisze jezeli okaze sie ze cos nie tak zrobili. Jeżeli chodzi o zawieszenie to wymieniam wszystko w WORDzie w TBGu, jeżeli zaś czegoś nie mogą zrobić, bo naprzykład nie maja komputera, to korzystam od czasu do czasu z usług mechaników na przeciwko SpeedGazu na tzw GSach. Jeżeli ktoś chce sie wymienić informacjami zapraszam do kontaktu na emaila. Pozdrawiam[/size][/i][/b] Odpowiedz Link Zgłoś