IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.13, 14:31
Gdzie i u kogo najlepiej założyć aparat stały? Jakiego ortodontę
polecacie? Ile ta przyjemność kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: aparat Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 16:08
      www.zumi.pl/1490420,Gabinet_Stomatologiczny_Ortos,Tarnobrzeg,firma.html
      1600 na górną szczękę.
    • Gość: Tomek Re: Ortodonta IP: *.Netcominternet.pl 06.03.13, 11:17
      Ja wiem, ze pytasz o Tarnobrzeg, ale jesli potrzebujesz zapoznac sie z informacjami nt. leczenie ortodontycznego, to tu masz zajebiste kompedium wiedzy: clinident.pl/Ortodonta/
      Polecam.
      • Gość: fafik Re: Ortodonta IP: 80.50.63.* 06.03.13, 14:05
        polecam Ci żebyś wybrał/a się do mielca. gabinet bodajże orto-dent ja tam robiłam i jest chyba najczęściej polecany. naprawde dobrzy fachowcy i miła atmosfera. a aparat to niestety dosć często przwciwieństwo przyjemności, szczególnie na początki ;) pozdrawiam
      • Gość: Nina Re: Ortodonta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.13, 14:24
        Dzięki za linka.
        • Gość: Nina Re: Ortodonta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.13, 14:40
          a propo Mielca-dzwoniłam tam,zapytałam rejestratorki o cenę aparatu -tak dla zorientowania się w temacie,a Pani na to że nie udzielają takich infor.przez telefon i żeby przyjechać na wizytę.
          -mam mieszane uczucia.
          Słyszałam o ortodoncie z Lublina który przyjmuje w sąsiadującym z bułgarem wieżowcu. Jakie są wasze opinie na ten temat?
          • Gość: znajoma Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 15:52
            adamgromny.mylekarze.pl/
            • annas1961 Re: Ortodonta 07.03.13, 19:41
              moja córka ma założone dwa aparaty, góra i dół u doktora Plaskacza w Rzeszowie , wada jest dość skomplikowana nie jest chyba za tanio,ale plusem jest to że podana jest kwota całego leczenia, wiemy na czym stoimy
              i tak za obydwa aparaty, wizyty co 1.5/ 2 miesiące wymiana wszelkich łuków , drucików itd ok 8 tyś przewidziane leczenie na 2.5 roku
              www.ortodoncjarzeszow.com.pl/
              • annas1961 Re: Ortodonta 07.03.13, 19:43
                chciałam dodać że płatność jest w ratach, a córka jest osobą dorosłą więc chyba trudniejsze leczenie:)
          • Gość: znajoma Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 07:59
            Byłam wczoraj u ortodonty w Mielcu, moje przypuszczenia się potwierdziły, zalecił stały aparat ale nie pytałam o cenę, bo na razie musi zrobić prześwietlenie "panorama". Pozdrawiam, przyjemnej soboty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka