Dodaj do ulubionych

zmiany w kablówce TSM

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.04.13, 19:31
Z pewnym niepokojem zauważyłem dzisiaj, że zniknęły z kablówki TSM kanały N Premium. Za to dołożyli inne. Niestety dla mnie te inne mają mniejszą wartość niż kanały na których były transmisje najważniejszych meczów piłkarskich. Na jednym z nich można było oglądać przemiennie najlepsze fragmenty 2 meczów na raz. Mogliby choć dodać Polsat Sport Extra bo jestem też fanem siatkówki a na tym kanale są transmisje HD. Pewnie były jakieś racjonalne przyczyny w/w zmian ale ja oceniam je in minus.
Obserwuj wątek
    • Gość: znafca;) Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.13, 00:42
      Z tego wyszukałem w sieci to N Premium całkowicie zakończyły nadawanie i ma to chyba związek z fuzją Cyfry+ i N.
    • Gość: mhym Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.13, 07:06
      Nie przejmuj się. Masz za to podgląd na Józefczyka :)))
      • Gość: bobas Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.30.9.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.04.13, 07:08
        Kiedyś był carton network.
    • Gość: xxx Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.92a.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.04.13, 08:33
      Właśnie rzuciłem okiem na te nowe kanały. Seriale,seriale i jeszcze raz seriale. A gdzie jakis porządny kanał filmowy lub sportowy. Kablówka TSM schodzi na psy ale co sie dziwić jak musza teraz finansować nową telewizje Lenarta. Chyba pora zrezygnowac z kablówki TSM
      • Gość: @xxxx Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.13, 12:22
        Zrezygnujesz z kablówki TSM i co dalej? Za takie pieniądze nie ma lepszej oferty a innej kablówki w blokach TSM nie może być. Jak wiesz lepiej to daj znać.
        • Gość: czytacz Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 13:06
          I co dalej? Książki + DVB-T na kawałku druta z Machowa.
          • Gość: @czytacz Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.13, 17:34
            Przeczytałem już swoje a na kawałku druta z Machowa mogę obejrzeć najwyżej celebrytów i polityków z IQ < 55 a piłkę dość rzadko. Siatkówki pewnie nie ma. Powtórki Klossa i czterech tankistów też oglądałem do upojenia.
    • Gość: mar Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.13, 08:51
      kablówka TSM-u to dno dna zwłaszcza od wczoraj. dublowne kanały jak FOXlife, brak npremium (ligi mistrzów) no i filmów, a zastąpiono dziadowem. czas na rezygnacje... no chyba że się obudzą i poprawią oferte
    • Gość: zed Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.13, 09:33
      forum.gazeta.pl/forum/w,329,143514248,143514248,nC_Fuzja_n_ki_i_cyfy_niezle_w_chu_j_przycieli_.html
    • Gość: leszek53 Re: zmiany w kablówce TSM IP: 178.32.212.* 04.04.13, 12:18
      Muszę przyznać, że odetchnąłem z ulgą, iż te zmiany są spowodowane jedynie fuzją C+ i N, bo już myślałem, że to nowy specjalista TSM d/s TV - J.Dziubiński zaczął wprowadzać swoje pomysły - tak mi się to jakoś czasowo zgrało z jego zatrudnieniem :-)
      • Gość: choch Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.204.83.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.04.13, 13:03
        Specjalista od mleczarni ,samorządu ,został specem od kablówki,świat się wali.
        • Gość: czuj duch Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.13, 18:55
          tomcio paluch za nie swoje pieniądze utrzymuje mleczarza, już niedługo,
          • Gość: gosc Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.13, 14:52
            o co chodzi z praca Dziubińskiego w kablówce?
            • Gość: vivi Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.205.88.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.04.13, 17:52
              A mi się marzy superstacja i kino polska.
    • Gość: cichy Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.13, 18:50
      a ja mam pytanko do ludzi obeznanych.

Po zmianach w programach z jakiegoś powodu zniknął mi TVP 2 więc postanowiłem użyć opcji "automatycznie wyszukaj kanały" czy jakoś tak. no żeby mi od nowa wszystko wyszukało. i chodzi mi o to że po użyciu jej znalazło mi wszystkie 69 kanałów (programów ? tylko nie zaczynajcie znowu z tym :D) czy ile ich tam jest tylko że ustawia je w dziwnej kolejności. Otóż wszystko wrzuca od 800-nego programu czyli muszę wpisać 800 na pilocie zeby wbić na TVP1 , wpisać 801 zebyć wbic na TVP2 , 802 żeby na TVP INFO itd. Oczywiście użyłem opcji Edytuj programy i ustawiłem ,już jest wszystko jak powinno czyli od 1 do 69 a nie 800 do 869. tylko mi chodzi o to czemu zawsze po nowy wyszukiwaniu nie jest od razu od 1 ? czy to zależy od mojego telewizora czy panowie w kablówce tak ustawili ? mam nadzieje że za bardzo nie namotałem i da się zrozumieć o co mi chodzi. dziękuje z góry za pomoc.

a co do Npremium to szkoda bo liga mistrzów tam była a i dobre , całkiem nowe filmy można było zobaczyć. trudno.
      • Gość: Samsung UE-5500 Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.13, 19:26
        Ja mam samsunga ue5500 i po automatycznym wyszukiwaniu ustawia kanały w kolejności jaką ustalili w kablówce, czyli groch z kapustą. Ustawianie wg mojej kolejności robię tak. Eksportuję listę kanałów na pendriva i na komputerze układam kolejność programem SamsChannelEditor przy okazji usuwając kanały z badziewiem typu Eska, Polo itp. Następnie zapisuję na pendrive i importuję w telewizorze. Jest to wygodniejsze niż bawienie się pilotem. Pewnie dla innych telewizorów też jest podobny program. Przepraszam fanów Eski, Polo itp za nazwanie w/w kanałów badziewiem.
    • Gość: gość Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.flash-net.pl 08.04.13, 15:36
      Oferta kanałów zwłaszcza filmowych jest niestety żadna, przydałby się jeden kanał z nowościami filmowymi i premierami. Po co kanały np włoskojęzyczne?
      • Gość: italiano Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.13, 16:43
        Chodzę na kurs języka włoskiego i czasem oglądam programy włoskojęzyczne. Pewnie to dla mnie zrobili.
    • Gość: M Re: zmiany w kablówce TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.13, 20:20
      Npremium naprawde byly fajne filmy, oraz kanal gdzie lecialy dobre rosyjskiefilmy-nie takie szmatlawce co teraz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka