Gość: Irokez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.13, 14:36 Możecie mi polecić jakiś niedrogi pensjonat na weekend w Sandomierzu? Jest tego sporo w google, ale w ciemno nie chcę rezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giga Re: Pensjonat w Sandomierzu IP: *.204.33.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.04.13, 15:09 Nie rezerwuj, miejsc jest pełno.Proponuję miejscowości w pobliżu,np Dwikozy.Gerlachów,Garbów. Zerknij na adresy i przyjeżdżaj.ZAPRASZAMY> Mieszkając w Sandomierzu nie zobaczysz pięknych okolicznych wzgórz,które uwielbiał Kazimierz Wielki .Mam duży dom , dzieci na studiach ,chętnie przyjmiemy turystów.Podajcie tel. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Pensjonat w Sandomierzu 10.04.13, 15:23 ja czasami też zaglądam do Sandomierza.czy możesz na pocztę napisac kilka słów o swojej propozycji ilokalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Pensjonat w Sandomierzu 10.04.13, 15:22 byłem ostatnio w Sandomierzu w pensjonacie na skarpie,10 minut od starego miasta.bardzo sympatycznie tylko kłopoty z parkowaniem.ale myślę,że propozycja gigi może być interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: Pensjonat w Sandomierzu IP: *.tvkdiana.pl 10.04.13, 17:41 Wybieram się z żoną na weekend, dosłownie jedna noc i preferujemy nocleg w Sandomierzu. Po kolacji w knajpce lepiej wrócić pieszo do pensjonatu, niż jechać do pobliskiej wsi. Ktoś poleci niedrogi pensjonat na jedną noc, najlepiej z możliwością śniadania na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Pensjonat w Sandomierzu 10.04.13, 18:30 jak pisałem ja spałem w pensjonacie na skarpie.mnie się podobało.popatrz na resztę: www.eholiday.pl/noclegi-sandomierz-38414.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bry Re: Pensjonat w Sandomierzu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.13, 20:15 pensjonat 'sandomiria' podwale gorne 10 - prowadzi moj znajomy, przy samym starym miescie tylko wejsc po schodach, cenowo sie nie orientuje ale nie powinien obedrzec ze skory Odpowiedz Link Zgłoś