Gość: DJK IP: *.smsiarkowiec.pl 19.04.13, 17:53 Uwazajcie bo bez pytania naleje Wam ten szczyl, który tam nalewa paliwo VP - chociaz mowisz, ze zwykłe Pb, albo diesel to moze "przypadkiem" wsadzic do wlewu waz z VP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zu Re: Wciskanie na siłe Vpower na Shellu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.04.13, 18:19 To powiedz przy kasie, że nie zapłacisz bo nie ty wlewałeś. Niech różnicę zapłaci szczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvek7 Re: Wciskanie na siłe Vpower na Shellu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 18:23 rzadko tam tankuję ale jak już tankuje to mnie zachęcają na V power i muszę kilkukrotnie odmówić ja nie jestem zwolennikiem innowacyjnych paliw i wole nie wlewać żadnych pałerów do mojego 13 letniego opla skoro dobrze jezdzi na zwykłej benzynie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Wciskanie na siłe Vpower na Shellu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.04.13, 23:22 A czy wiesz co ci wciska? Jak to sprawdzisz?Możesz mieć taką samą wlaną, tylko za większe piniądze.Dlaczego na Orlenie koło grzybka i w miechocinie zrobiono trzęsienie ziemi?Starej załogi niema. Odpowiedz Link Zgłoś