Dodaj do ulubionych

Ogromny wstyd

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 16:02
dla Tarnobrzega. Obelisk poświęcony ofiarom katastrofy w Smoleńsku na takim zadupiu. Kto wymyślił to miejsce? Żenada
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ogromny wstyd IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 16:16
      Zacznijmy od tego czy w ogóle powinno być coś takiego?

Równie dobrze mogli postawić pomnik Misia Uszatka...
      • Gość: ja Re: Ogromny wstyd IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 16:20
        Ale skoro już postawiono taki pomnik to miejsce powinno być staranniej wybrane.
        • Gość: gość Re: Ogromny wstyd IP: 83.238.199.* 21.04.13, 16:39
          Zrób zdjęcie miejsca i pomnika, wrzuć do internetu. Nie każdy ma czas biegać po mieście i nie każdy orientuje się gdzie jest postawiony.
          • Gość: ja Re: Ogromny wstyd IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 18:19
            pomnik nie znajduje się w mieście tylko w Machowie w krzakach
    • e-ftalo Re: Ogromny wstyd 21.04.13, 19:00
      Zadupie,to może jest za Wisłą,ale nie w Tarnobrzegu(tym historycznym i obecnym),więc dobrze że postawili pomnik.A to dlatego że u nas też się dba o kulturę jak i na całym podparpaciu.Więc powstają rzeźby i pomniki
    • Gość: gość Re: Na każdym rondzie IP: *.play-internet.pl 21.04.13, 19:15
      Najlepiej na każdym rondzie po 2 pomniki niech postawią i obok kapliczkę
      • Gość: pomnik Re: Na każdym rondzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 20:34
        Taaaa! E-ftalo zagubiony wszystko wam wyjasnił o co tu chodzi. A my mysleliśmy że znikł z tego forum. I tylko patrzeć jak będzie naztepny zagubiony.
        • Gość: ja Re: Na każdym rondzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 22:44
          A w tym temacie ja to nie ja.
          • Gość: moje ja Re: Na każdym rondzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 22:47
            Moje ja uważa , że w ogóle nie powinno się go stawiać , ani w krzakach, ani na placu czerwonym.
            • Gość: obelisk Re: Na każdym rondzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.04.13, 10:36
              Za lokalizację tego coś odpowiada nasz wielce zasłużony radny sprzedawczyk Gospodarczyk i jego polityczna przybudówka Niezależni-Razem
              • Gość: bekalosz Re: Na każdym rondzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.04.13, 19:56
                Na "serbinowskim" kościele są piękne tablice, upamiętniające ofiary katastrofy Smoleńskiej jak również zbrodni Katyńskiej, i tam co miesiąc każdego 10 spotykają się członkowie Tarnobrzeskiego Klubu Gazety Polskiej im.Hieronima Dekutowskiego "Zapory" i inni chętni oddania hołdu ofiarom. Zapraszamy na 10 maja o 18.
                • Gość: panna monika Re: Na każdym rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 22:10
                  www.youtube.com/watch?v=sy_BaUwOGjI
                  • Gość: panna monika Re: Na każdym rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 22:12
                    www.youtube.com/watch?v=Yd02yaFqh08
                • Gość: Młody Profanacja kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 08:28
                  Jak tak można profanować kościół Dom Boży wieszając tablice ku czci bandytów i innych wyrzutków .To jest Dom Boży a nie tablica ogłoszeń sołtysa
                  • Gość: zenada Re: Profanacja kościoła IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.13, 09:03
                    Podobno kolo pomnika ma palma stanac ... Zenada to bylo przyznawanie honorowego obywatelstwa Kaczynskiemu, ktory raz tu byl przelotem i pewnie jakby go zapytal to nawet by nie wiedzial gdzie jest Tarnobrzeg. Teraz zenady ciag dalszy ... pomniki upamietniajace katastrofe - a co Tarnobrzeg ma z tym wspolnego - nawet nikt zwiazany z tym miastem nie zginal - ale wiadomo lans na 1 miejscu.
      • Gość: ~~pełen luuzzzzz Re: Na każdym rondzie IP: *.flash-net.pl 05.05.13, 21:51
        "minus jeden", Ty już postawiłeś sobie pomnik własnej głupoty ...
    • Gość: bekalosz Re: Ogromny wstyd IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.13, 19:31
      Wstyd to mi jest za Was dobrzy ludzie,lecz myślący TVN i GW.Obudźcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gruba Re: Ogromny wstyd IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.13, 22:57
        A właściwie to czemu nie. Era statków kosmicznych, lotów na Marsa, XXI wiek i modlitwy do i przed kamieniem. Czyż to nie piękne? Jakoś tego nie ogarniam, ale cóż począć.
      • Gość: budzik Re: Ogromny wstyd IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.13, 03:03
        sam się obudź bekaloszku, wstawaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bekalosz Re: Ogromny wstyd IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.13, 17:33
          Stań razem z nami dotrzymaj kroku, splata nam ręce braterska więź,
          Wygramy walkę o trwały pokój,droga zwycięstwa niech pieśń wiedzie nas!
    • Gość: ja Re: Ogromny wstyd IP: *.free.aero2.net.pl 04.05.13, 17:55
      ja nie mialam pojecia ze jest cos takiego dopoki nie zrobilam wycieczki rowerem wokol jeziora 2 tyg temu,,,,tez bylam zaskoczona--a mam zdjecia z calej trasy zrobione wrzuce je kiedys
      • Gość: nikita Re: Ogromny wstyd IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.05.13, 18:28
        napis na obelisku glosi:

"Byli w przestworzach, lecieli na skrzydłach z modlitwą i hołdem do rodaków - kiedyś uśpionych mordem. Dziś już Ich nie ma między nami. W zetknięciu z ziemią - do tamtych dołączyli"

nic tylko zaplakac .Patetyczne i idiotyczne. Bzdura goni bzdure o poprawnosci jezykowej nie wspominajac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka