Dodaj do ulubionych

co z komisją ds. komarów

IP: *.smsiarkowiec.pl 17.06.13, 19:58
na przywiślu nie da się przejść tyle komarów i to o każdej porze dnia co z tym odkomarzaniem tylko na dni tbg można było a teraz to co nie potrzeba już ludzi tu przecież nie ma wyjechali szukać pracy ...
Obserwuj wątek
    • Gość: takijeden Re: co z komisją ds. komarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 20:28
      Niestety tną jak wściekłe w całym mieście. Wybrałem się z psem na dłuższy spacer, nad nasze jezioro. Godzina 19 i to był mój błąd. Trudno było się obgonić od tych krwiopijców, wróciłem cały pogryziony. W mieście wcale nie lepiej. Coś ta firma nie teges
      • Gość: kuku Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.06.13, 20:45
        A to trzeba sie udac do takiego jednego co to zawsze krzyczal jak to Dziubinski i spolka nie potrafia walczyc z komarami a łun to by potrafil. No to niech łapie ... wraz z komisja ... za jaja. A jak nie to jego za jaja ...
        • Gość: majka Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.06.13, 21:02
          Na działkach na Zwierzyńcu nie da się wysiedzieć , tną już od rana !!!!
    • Gość: irek Re: co z komisją ds. komarów IP: *.smsiarkowiec.pl 17.06.13, 21:51
      15-8226570 ; Urząd Miasta..tam jest właściwy adresat..dzwonić od 7 do 15 ..aż urzędasom uszy poczerwienieją..na tym forum nic nie zdziałamy
      • Gość: pluto Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.06.13, 22:08
        odpowiedzialny za komary jest pan Zbyszek w Urzędzie który truł wtedy jak padały deszcze
        • Gość: czonek komisji Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.06.13, 22:16
          Czy powołana komisja składa raporty ze swojej pracy, gdzie je można znaleźć

www.archiwum.tarnobrzeg.pl/zarzadzenia/2012/kwiecien_2012/141.pdf
    • Gość: kropelka Re: co z komisją ds. komarów IP: *.smsiarkowiec.pl 18.06.13, 10:42
      żrą potwornie nie tylko przy rzece czy jeziorze ale po prostu na osiedlach - fakt że odkomarzali podczas deszczu :(
      • Gość: leszek Re: co z komisją ds. komarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.13, 11:59
        komary nasłały hemoroidy i mleczna ekipa
    • Gość: zizu Re: co z komisją ds. komarów IP: *.smsiarkowiec.pl 19.06.13, 10:14
      wczoraj ok godz. 16 policzyłem komary na moskitierze w oknie było ich 72 normalnie maja raj
    • Gość: anka Re: co z komisją ds. komarów IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 10:59
      Właśnie przeczytałam ten wpis o komisji od komarów -ja pitolę co za baran to wymyślił-a będzie też komisja od głupich kroków albo od schowania się słońca za chmurę -qur... gdzie ja żyję co za miasto co za rajcowie!-kurde czysty -Monty Python!!!!! na żywo!!
    • Gość: tadeusz Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tktelekom.pl 19.06.13, 12:14
      Ktoś kto wymyślił taką komisję zapraszam do nowo otwartego oddziału psychiatrycznego w Nowej Dębie tutaj można poczuć siebie i przemyśleć powołanie następnej komisji dot.wpływu słońca na piwnice blokowe-moim zdaniem to naprawdę ważny temat nie odbiegający od powyższego a wręcz pilny bo jak to jest że świeci słońce a w piwnicy go nie ma-proponuję wziąć to pod rozwagę i przemyśleć temat powołania komisji!
      Oczywiście jestem chętny do zaoferowania swoich podatków na cele komisji -czyli tytułów finansowych z racji zasiadania w owej komisji!!
      ech!!!
      • Gość: ajajaj Re: co z komisją ds. komarów IP: *.189.221.50.skyware.pl 19.06.13, 13:59
        Widać na pewno kto to zaakceptował i się pod tym podpisał. Ten sam który nie tak dawno darł ryja jak to poprzednicy nic nie robią z komarami a zauważmy, iż wtedy były jeszcze okresy powodziowe więc jakby nie patrzeć tych komarów miało być prawo więcej. Może to moje subiektywne odczucie ale mam wrażenie, że niektórzy tylko krzyczeć potrafią jak przychodzi co do czego to dupa blada.
        • Gość: jajaja Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.06.13, 15:50
          Dobrze gada w górę dziada
          • Gość: w temacie Re: co z komisją ds. komarów IP: *.free.aero2.net.pl 19.06.13, 16:45
            Jutro odkomarzanie - pewne na 99%
            • Gość: sheri Re: co z komisją ds. komarów IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 18:13
              Chyba 0,99%
              • Gość: komar Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tktelekom.pl 19.06.13, 20:07
                opryska wom pudzie dysz zmyje i bedzieta płakać że nie pomyśloł i przed dyszczem łopryskoł i że tylko piniodze wywalił i że trza jak zawsze po niem poprawiać, chowojta swoje szlacheckie zawistne tyłki w blokach z kartonu dla klasy niewolniczej i nie bedo wos komary gryzły.
                Sie wypogodzi to oprysko bo to mądry chłop, jak każdy baby lubi i dobry film nie koniecznie western. Jak nie łoprysko to więcy w budżecie miasta zostanie.

lewatywa doustna dla wszystkich nie szanujących decyzji władz ratusza i tym co im komary przeszkadzają, ch... wam w d... szlachciany z kartonowej płyty
                • Gość: zuzia Re: co z komisją ds. komarów IP: *.smsiarkowiec.pl 20.06.13, 21:13

a kto w Urzędzie odgania komary ,aby nie gryzły milościwie nam panującego Mastalerza . fama niesie ,ze to Matka oświatowa i naczelnik od organizacji odkomarzania. A tak naprawdę to kto . to ważny temat . Może stanie na radzie.
                  • Gość: komarzyca Re: co z komisją ds. komarów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.06.13, 21:35
                    Za komary odpowiada urzednik: pan Zbigniew, siedzący i pierdzący w stołek.
                    • Gość: Gruby Władca City Re: co z komisją ds. komarów IP: *.wdm.pl 28.06.13, 16:12
                      smaker.pl/newsy-co-jesc-by-nie-smakowac-komarom,1897849,a,.html sami o siebie zadbajcie a nie liczcie na innych, codziennie pada to pryskania nie będzie bo nie ma sensu. Między deszczami nawet nie dałoby się wszystkiego opryskać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka