Dodaj do ulubionych

dieta odchudzająca

IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.13, 21:39
Niech ktoś się podzieli skuteczną dietą odchudzającą. Potrzebuję pilnie zrzucić 10 kg tłuszczu
Obserwuj wątek
    • karrambello Re: dieta odchudzająca 22.06.13, 21:47
      Najskuteczniejsza jaką znam nazywa się brutalnie: MŻ, czyli mniej żryj, a polega na prostej zasadzie jadanie 1/2 tego wszystkiego co dotychczas. Możesz też dołączać zasadę - nie łączenia tłuszczów z cukrami. Nie jedz ziemniaków.
      • Gość: ... Re: dieta odchudzająca IP: *.smsiarkowiec.pl 22.06.13, 21:56
        Nie jedz białego pieczywa, ziemniaków i makarony. Kup sobie chleb orkiszowy albo razowy, i zdrowa żywność, mięso to podstawa, warzywa, owoce, soki jednodniowe, serki wiejskie itp. Ruszaj się więcej, biegaj, skacz na skakance, zapisz się gdzieś ... byle by dupą nie siedzieć i nie jeść byle czego i nie łykaj jakiś tandetnych supli
        • karrambello Re: dieta odchudzająca 22.06.13, 21:58
          Z kolei słyszałem, że owoce tuczą :-) Ale to się ciągle zmienia - co rok - nowe rewelacje na temat diet...
    • Gość: gość Re: dieta odchudzająca IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.06.13, 23:06
      ...i ostatni posiłek między 17 a 18.
      • Gość: aga Re: dieta odchudzająca IP: 78.30.87.* 22.06.13, 23:44
        poczytaj sobie pierw fachowa lekture np.
        dr Ewa Dąbrowska-cialo i ducha leczyc pokarmem ew ksizki dr Marka Bardadyna

zrozumiesz dlaczego jemy nawykowo zle i czemu nam wciskaja kity pt. mieso to podstawa-

zle odzywanie to problem ogolnoswiatowy a wielkei koncerny na tym zarabiaja a najwiecej farmacja medycyna-zabijajac nas powoli
        • Gość: ///\\\ Re: dieta odchudzająca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.13, 06:37
          Aga ma rację -kit w stylu "Mięso to podstawa" aż mnie rozśmieszył :D dwa dni temu opowiadali w "Uwadze" jak szkodliwe dla życia i zdrowia może byc spożywanie mięsa które mamy w sklepach .....ale właściwie im o to chodzi , żryjcie co zawiera najwięcej świństwa a koncerny farmaceutyczne już się Wami "zajmą". Ja Tobie prócz diety Dąbrowskiej polecę książkę "Cud równowagi PH" gdzie masz opisane dlaczego tak naprawdę nasze ciało magazynuje tłuszcz, co się dzieje gdy mamy zachwianą równowagę kwasowo -zasadową w organizmie. Jak się odżywiac aby odkwasic a zarazem odchudzic organizm. Jak już gubic te kilogramy to z korzyścią dla zdrowia . Życzę powodzenia i wytrwałości .....
      • Gość: znajoma Re: dieta odchudzająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 23:45
        Przeczytałam Wasze porady. Skakałam na skakance w piątek, bo dzieci myślały, że są lepsze ode mnie:-) Po 30 podskokach sama się poddałam. Na pewno można się szybko zmęczyć, dobranoc:-)
        • Gość: znajoma Re: dieta odchudzająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 23:47
          Bieganie też jest dobre, ale po miękkim podłożu:-)
          • Gość: znajoam Re: dieta odchudzająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 23:53
            No i oczywiście taniec:-)
            www.youtube.com/watch?v=OvHkWl8HfrI
            • Gość: ... Re: dieta odchudzająca IP: *.smsiarkowiec.pl 23.06.13, 09:42
              Od prahistorii ludzie są mięsożerni, czy tego chcesz czy nie. Nie żryj mięsa, to włosy Ci wylecą, żaden skrzyp czy szampony Ci nie pomogą, cera Ci się zepsuję , będziesz mieć anemię. Poczytaj sobie jakie witaminy ma mięso i na co wpływa. Człowiek nie żyrafa nie żywi się roślinami, człowiek nie ptak nie żywi się samymi ziarnami. Trochę logiki i umiaru ze wszystkim, bo wylądujesz w trumnie jak ta panienka co chciała w tydzień schudnąć. To potrzeba czasu, wytrwałości i zmiany w odżywianiu.
              • Gość: do ... Re: dieta odchudzająca IP: *.free.aero2.net.pl 23.06.13, 12:00
                co do tego nie mam już żadnych wątpliwości że w dziedzinie odzywania nie czytałeś/aś ani jednej fachowej ksiżązki

nie mieszajcie w glowie dziewczynie...raz jeszcze odslylam do podanych autorow -ksizki sa w pdf w necie na chomiku Ewa Dąbrowska, Michał Tombak
                • Gość: ... Re: dieta odchudzająca IP: *.smsiarkowiec.pl 23.06.13, 12:31
                  WIDAĆ, ŻE TA OSOBA BARDZO CHĘTNIE REKLAMUJĘ ,, JAKĄŚ TAM PANIĄ ,, widocznie zależy tej osobie żeby robić reklamę tę pani, może jakieś korzyści masz z tego co ? ... ? Ja schudłam 12 kg w rok , dwa lata temu. Jem mięso, owoce, warzywa,( zdrową żywność ) racjonalna dieta. I od 2 lat waga stoi mi w miejscu ani nie tyje ani chudnę.( Może czasami jest +2kg więcej albo -2kg od prawidłowej mojej wagi). Wagę jaką chciałam mam od 2 lat. Jem wszystko .... co według mnie zdrowe, i co da mi siłę by żyć. Więcej się ruszam i to wszystko. Ile osób tyle diet, ważne żeby nie zrobić sobie kuku, wpaść w jakąś chorobę( ze skrajności w skrajność). Każdy robi tak jak uważa. Ja zrobiłam tak jak opisałam wyżej i jest ok. Tyle w tym temacie pozdrawiam :)
                  • Gość: ///\\\ Re: dieta odchudzająca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.13, 13:48
                    Jaką Panią reklamuje ?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka