Dodaj do ulubionych

kibole tarnobrzescy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 13:07
co myślicie o naszych kibicach Siarki
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie kibol Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.13, 13:58
      Kibole jak wszędzie tylko co robili na wielkim święcie prawicy przy pomniku, kompromitacja .
    • Gość: walkiria Re: kibole tarnobrzescy IP: *.ip.netia.com.pl 03.07.13, 14:21
      zwisy męskie.

silni tylko po piwie i w grupie minimum 3.
      • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 03.07.13, 14:38
        Im się jeszcze coś chce.Wy potraficie tylko na nich pluć na forach.
        www.youtube.com/watch?v=avM3xQVTFus
        • Gość: Mnieteż Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.07.13, 21:55
          Mnie się też chce...
    • Gość: dygresja Re: kibole tarnobrzescy IP: *.smsiarkowiec.pl 03.07.13, 15:42
      nie wiem, nie znam się, ale warto obejrzeć film, bo ciekawy - bez względu na sympatie, antypatie czy poglądy
      www.cda.pl/video/8672833/Bunt-Stadionow-online-2012-Caly-Film-PL
    • Gość: aldona Re: kibole tarnobrzescy IP: *.play-internet.pl 03.07.13, 15:59
      Powiem tak siedząc na trubunach czuję smrod skarpet i podkoszulków oraz piwa-ryki wydawane przez powiedzmy kibicow co drugie słowo to kur....,spierd... wal s....pojeba...,sku.........,etc............. czy to jest kibic czy idiota dodam iż strach wejść ludziom z dziecmi na trybunę bo ogoleni gó...arze tak ryją że nawet ten odstraszacz jest niepotrzebny ,co drugi na fali po koksie i dopalaczu reszta po paru piwach, chętnych do zabicia drugiego człowieka nie brakuje,przestałam chodzić na mecze z mężem i dzieckiem bo wydaje mi się iż to jest tzw egzystencja od meczu do meczu i próba sił a nie sport!-dziwię się też opiekunom stadionu ochrony i policji! ochrona wpuszcza swoich ziomow opiekunowie też a policja ma to w dupsku!
      • Gość: gość Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.13, 18:05
        Kibol brzmi trochę jak kibel.

Nie mylić z kibicami.

Burak w kominiarce, burak ze świecą dymna/racą to bandyta, bandytom mówimy stanowcze nie! Pała, gaz, psy tego są warci.
        • Gość: kresowiak Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.13, 18:56
          lechosiowi i skrajnej prawicy snią się po nocach kresy wschodnie
          • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 03.07.13, 20:34
            Gdybyś był kibicem to oglądałbyś Janowicza a nie wypisywał tutaj bzdury.Dla mnie jesteś zwykłym forumowym pieniaczem i nie masz pojęcia o sporcie i kibicowaniu.
            • Gość: Małokibolskie Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.07.13, 22:06
              Mam jednak wrażenie, że zachowanie Janowicza było jakby mało kibolskie... Czyżby mu się nie chciało?
            • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.13, 22:09
              A właśnie ogladałem Janowicza- kubota, Prydela- Fiałka i nie jestem kibolem tylko kibicem i lubię podziwiać wysoki wysoki kunszt sportowy i nie tylko. a ty jesteś kibolem ( nie interesuje cię klasa
              a tylko bylejakość) i katabasem.
            • Gość: Kibolaurebours Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.07.13, 00:10
              Lechowski51 to kibol, który ogląda Janowicza? Czy jakikolwiek kibol mentalnie jest w stanie oglądać Wimbledon? Nie wierzę...
              Na szczęście, nie mam pojęcia o kibolowaniu. I nie chcę mieć! Kiedy wreszcie to się skończy? Kiedy wreszcie można będzie pójśc na stadion i nie narażać się na wysłuchiwanie skandowanych kretyńskich, faszystowskich wrzasków i...gestów. Pamiętam Poświata, Gnidę, Skibę, Majchera, Napieracza, Wiśniewskiego, Kohuta... Ale takiego chamstwa nigdy nie było!
              • Gość: facjata Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.07.13, 01:36
                lechowski nie wiadomo kim jest ale z jego wypowiedzi wynika że popiera kiboli
    • Gość: odeon Re: kibole tarnobrzescy IP: *.play-internet.pl 03.07.13, 22:56
      Od kiedy stadiony opanowali młode ogolone wyjce na rauszu i prochach nie chodzę na mecze piłki nożnej chętnie idę na siatkówkę czy kosza piłka nożna dawno przestała być wazna dla prawdziwych kibiców -jest teraz ważna dla kiboli od zadym-więc po co tracić kasę widząc te same twarze rozrabiające na ulicach -bezsens!
      • Gość: 123 Re: kibole tarnobrzescy IP: 109.232.241.* 07.07.13, 15:10
        Kibole, zbuntowani małolaci z burzą hormonów, słabi w nauce, pewni i silni w grupie. Niektórzy z tego wyrastają oby dla większości z nich był to stan przejściowy bo szkoda ich matek, dla których wychowanie było wielkim trudem i poświęceniem.
        • Gość: koksocwele Re: kibole tarnobrzescy IP: *.213-189-53-99.net.eco.atman.pl 07.07.13, 15:38
          Niby walczą z ćpunami i innymi takimi, a sami w tyłeczki koksy ładują, własne g... by zjedli żeby tylko być większym silniejszym i żeby bardziej zaszpanować muskulaturą i siłą, a w głowie wyniszczony przez koksy mózg jak u ćpuna.
          • Gość: były kibicek Re: kibole tarnobrzescy IP: *.213-189-53-99.net.eco.atman.pl 07.07.13, 15:40
            zwieracze w d... im się tak umięśnią że nawet się wys... nie będą mogli i własnym g... się napompują, większość z nich nie stroni też od picia czy amfy
            • Gość: prawdziwy kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.13, 18:05
              Przecież obrażanie imć lechowskiego.
              • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 08.07.13, 08:40
                O kibicach piszą Ci co od lat nie byli na stadionie a oglądają WSI-24 i czytają GWprawdę.Dla tych trefnisiów każdy kibic to ogolony typek,z szerokim karkiem,oczywiście pijany i wykrzykujący przekleństwa.Od lat jestem fanem sportu.Byłem na Stadionie Chorzowskim na meczach z Holandią,kiedy flaszkę wnosił prawie każdy kibic i widziałem 80 tys podpitych i pijanych facetów krzyczących-Polska gola.Byłem na stadionie w Brukseli gdzie nie można było wnieść nawet piersiówki ale można było kupić oficjalnie piwo.Byłem na stadionie Chelsea,gdzie sektor kibiców gości,był oddzielony tylko ochroniarzami a nie jak u nas dwoma pustymi sektorami.
                Oglądałem wreszcie mecze Rangersów i Knicks NY,gdzie w MSG kibice siedzieli przeciwnych drużyn pomiędzy sobą.W Ameryce nikt nie wie co to burdy z pomiedzy kibicami a Anglia była miejscem najbardziej krwawych kibicowskich bitew.
                Poco to piszę?!.Aby uświadomić miejscowym trefnisiom,że rózne są kraje i różni też kibice.Byłem ostatnio na meczu Wisły z Legią.Widziałem autobusy kibiców Legii przemieszczające sie pod eskorta kilkunastu suk policyjnych.Widziałem tez sektor Wisły,który na tym meczu zrobił świetna oprawę muzyczną i plastyczna upamietniającą rocznicę Katynia.I dlatego zapewne michnikowy szmatławiec tak atakuje "kiboli" bo Ci pamiętają kim był jego ojciec i brat a też pamiętają o Zołnierzach Wyklętych,Powstaniu Warszawskim a również o domach dziecka czy Polakach mieszkających na Kresach.
                Jest wśród kibiców margines zwykłych bandytów,dla których mecz jest pretekstem aby zaimponować wśród swoich kolesiów.Problem w tym,że miejscowy trefniś o każdym,kto idzie na mecz Siarki czy Stali jest bandytą i kibolem.
                • Gość: kresowiak Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.07.13, 12:56
                  wiedział co powiedział marzyciel o powrocie na kresy
                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 08.07.13, 18:22
                    Co Ty bredzisz????????
                    • Gość: kresowiak Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.07.13, 20:25
                      Ty bredzisz cały czas katabasie
                      • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 08.07.13, 20:35
                        ...a uczyła mnie babcia-Nie rusz gówna bo śmierdzi...
                        • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 08.07.13, 21:19
                          Lechowski, czy tak trudno zrozumieć, że ty piszesz o kibicach, a twoi rozmówcy o kibolach?

Każdy bandzior, który za namową kolesi polezie pod pomnik już jest przez ciebie beatyfikowany?

Puknij się w łepetynkę od czasu do czasu.;)
                        • Gość: kresowiak Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.07.13, 21:21
                          A uczyli pastucha nie rusz capa bo potwornie cuchnie
                        • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.07.13, 21:31
                          Twoje idole:www.polskieradio.pl/5/3/Artyk…ce-zniszczyli-trase-do-Morskiego-Oka - 9 godz. temu
                          • Gość: k Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.07.13, 21:32
                            www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/KORI-99EBBF - 11 godz. temu -
                            • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 08.07.13, 22:20
                              tarzan pisze;
                              Lechowski, czy tak trudno zrozumieć, że ty piszesz o kibicach, a twoi rozmówcy o kibolach?

Każdy bandzior, który za namową kolesi polezie pod pomnik już jest przez ciebie beatyfikowany?

Puknij się w łepetynkę od czasu do czasu.;)

To Ty wraz z Michnikiem i Tuskiem z każdego kto krzyczy-Tusku matole Twój rząd obalą kibole i każdy kibic pod pomnikiem jest bandziorem.
                              Puknij się....i idz chociaz raz namecz a przestaniesz bredzić o bandziorach.
                              • Gość: Zsuchymtrzaskiem Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.07.13, 22:46
                                Jeżeli ktoś niie widzi różnicy między kibicem a kibolem, to ręce opadają z suchym trzaskiem...
                              • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 08:54
                                > To Ty wraz z Michnikiem i Tuskiem z każdego kto krzyczy-Tusku matole Twój rząd
                                > obalą kibole i każdy kibic pod pomnikiem jest bandziorem.
                                > Puknij się....i idz chociaz raz namecz a przestaniesz bredzić o bandziorach.

PO pierwsze niczego nigdy nie zrobiłem razem z Tuskiem, czy Michnikiem. Nie mam też urojeń, jakobym coś z nimi robił, tak jak ty z Ziemkiewiczem.

Po drugie, jesteś mało inteligentny.

Napiszę więc tradyvyjnie po raz drugi.

Kim innym jest kibic, kim innym jest kibol - to taka akceptowana przeze mnie nomenklatura.
                                Nie każdy na stadionie przyszedł tam po to, by oglądać mecz.
                                Są osoby, którym zależy na napie...nce, bo to pospolici bandyci. Również i kryminaliści, poczytaj o tym z czego żyją np. w Krakowie.
                                To nie patrioci tną sie maczetami.

Pod pomnikami zbierają się w grupie, nie wszyscy chcą uczcić pamięć poległych żołnierzy.

Kiedyś staną się be i dla Jarka... wtedy, gdy zaczną swą postawą psuć wizerunek partii, skończą się słowa poparcia od Legutki, Jarka ... że na takich internetowych propagandzistach jak ty zakończę.

A teraz napisz, że każdy kibol to patriota uciskany przez rząd matoła, nikt z nich nie handluje narkotykami, a maczety noszą ze sobą, by krzaki na kirkutach wycinać.

Błaznem jesteś ... może nawet nieświadomie.

• lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 09:07
                                  Nie wiedziałem,że jestes kumplem Kaczyńskiego!.I nigdy nie "beatyfikowałem" bandziora stojącego pod pomnikiem.Wiem natomiast,że władza,która przegrywa musi znależć sobie przeciwnika z którym może wygrać i wokół tej "bitwy" skonsolidować swoich ogłuopiałych zwolennikow.Gdy przy pomocy "zaprzyjaznionych telewizji",Michnika,Liza i Olejnik łatwo rozprawiano się z PiS-em,problemu nie było.Gdy dzisiaj tak nie jest,gdy wszystko się sypie i tysiące stołków na ktorych siedzą rodziny i klesie się chyboce,to tzreba znależć zastępczego wroga.Kiedyś byli nimi kibole,teraz będą fashyści.
                                  • Gość: nie kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.13, 09:17
                                    Bardzo te Wasze wywody długie ale jasno z nich wynika, że uważacie kibiców-kiboli i itd. za patriotów to proszę mi wytłumaczyć dlaczego ten ich "patriotyzm" objawia sie niszczeniem czyjegoś lub wspólnego mienia poprzez naklejanie durnych wlepek (na torbie niech se naklei) lub bazgraniem po murach (na torbie niech se wymaluje). Według mnie patriotyzm to również poszanowanie mienia wspólnego i prywatnego dbanie o czystość (nie koniecznie rasową). Zaraz zobacze wpisy, że to wandale itd. a gó... prawda to ci sami "kibice" co stoją pod pomnikiem "Zapory" w dniu Żołnierzy Wyklętych, to jest bardzo bolesne taka schizofrenia "patriotów".
                                    • Gość: anty kibol Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.13, 09:24
                                      chyba wiesz ze lechowski to jest koniukturalista polityczny
                                  • Gość: nie kibol Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.13, 09:19
                                    wreszcie powiedziałeś prawdę że partia która idzie po władzę konsoliduje szumowiny (kiboli)
                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 11:24
                                    >> dziny i klesie się chyboce,to tzreba znależć zastępczego wroga.Kiedyś byli nimi
                                    > kibole,teraz będą fashyści.

Nie usprawiedliwiam politycznych zagrywek PO, mam je w dupie.

Mnie chodzi o to, że ludzie o określonym wykształceniu, poziomie intelektualnym, czy statusie społecznym mogą za sojusznika brać byle mendę.

I to dotyczy polityków różnych maści. Nie tylko PO, ale również PiS.

Legutko był ministrem edukacji ... odpowiedzialnym za wychowanie młodzieży, a popiera i chroni bandziorów ... bo on - podobnie jak i inni tzw. prawicowi politycy - nie rozróżnia bandziora od kibica, któremu zależy nie tylko na własnym klubie, ale też na tradycji i historii Polski.

Ty tego nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć lub choćby przyznać.

Bo jesteś tu oddelegowany, polityczny agitatorze ;)
                                    • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 15:12
                                      prof.Legutko o tym jak młodzież protestowała na Uniwersytecie Wrocławskim przeciwko stalinowskiej kanalii Baumanowi mówił tak;
                                      "Jak to jest? Jeśli lewactwo tupie, gwiżdże i wyzywa prelegentów na uniwersytecie, to jest to słuszny protest, a jeśli pojawiają się kibice i krzyczą „precz z komuną”, to jest to faszystowska hołota"
                                      Dla Ciebie z tej wypowiedzi oczywiście wynika że profesor "popiera i chroni bandziorów ... bo on - podobnie jak i inni tzw. prawicowi polit
                                      > ycy - nie rozróżnia bandziora od kibica, któremu zależy nie tylko na własnym kl
                                      > ubie, ale też na tradycji i historii Polski."
                                      Dla Ciebie,Michnika,Nałęcza i WSI-24 wszyscy,którzy protestują przeciwko obecności w wolnej Polsce tego komunistycznego łobuza,zwalczającego polskie podziemie niepodległościowe to bandziorzy.Brawo!.Jeszcze jak Bauman nazwij strzelanie do Zołnierzy Wyklętych jak Bauman walką z terroryzmem i będziesz z nim w jednym klubie,POstępackich lewaków.
                                      • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.13, 16:25
                                        To są twoi ulubieńcy :m.onet.pl/wiadomosci/krakow,z7jj0 - 3 godz. temu -
                                        • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 17:10
                                          Jak prostaku nie rozróżniasz bandyty od kibica to nie mój problem.
                                          • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.13, 18:13
                                            Czytaj wykształciuchu - wątek o kibilach, a czyj to wpis? <Im się jeszcze coś chce.Wy potraficie tylko na nich pluć na forach. Zupełna schizofremia u ciebie lechowski.
                                            • Gość: leming Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.13, 18:45
                                              Dla najwiekszego mądrali tego forum:www.youtube.com/watch?v=JMqrwDckEtc
                                      • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 19:14
                                        > cie, to jest to słuszny protest, a jeśli pojawiają się kibice i krzyczą „
                                        > precz z komuną”, to jest to faszystowska hołota"

Jesli krzycza precz z komuną nie na komunę, ale na wszystko co nie mieści się w kanonie pisowskim, to oczywiście źle.

Kłamstwo powtarzane do znudzenia ma sie stać prawdą?

Stalinowska propaganda, wyćwiczone, a teraz realizowane?

> Dla Ciebie,Michnika,Nałęcza i WSI-24 wszyscy,którzy protestują przeciwko obecn
                                        > ości w wolnej Polsce tego komunistycznego łobuza,zwalczającego polskie podziemi
                                        > e niepodległościowe to bandziorzy

Przecież niezbyt inteligentny człowieczku napisałem wyraźnie, co sam zacytowałeś, że czym innym sa ci co przeciw czemuś protestują, a czym innym ci, co jedynie naparzać sie chcą i z maczetami ganiają.

Za głupiś by to zrozumieć, czy co?

Po drugie powtarzam, ja to nie ty i ziemkiewicz, więc nie wciskaj mi umiłowania dla każdego poglądu, który prezentują dziennikarze wyborczej.

Czytaj te "niezależne" media, które sa tak podległe linii partii jak nawet swego czasu Trybuna Ludu nie była.

Brawo!.Jeszcze jak Bauman nazwij strzelanie d
                                        > o Zołnierzy Wyklętych jak Bauman walką z terroryzmem i będziesz z nim w jednym
                                        > klubie,POstępackich lewaków.
                                        >

Kolejny dowód na to jakim prymitywnym politykierem i propagandzista jesteś.

Napisz jeszcze cos na temat moich korzeni i wmów samemu sobie, bo przeciez nie mnie, czego jeszcze nie powiedziałem.

Zakłądam, że odpowiesz jutro, bo godziny pracy sie skończyły, aktywny pracowniku Działu Propagandy Internetowej przy Komitecie Wojewódzkim PiS. ;)

Dostarczasz wiele rozrywki, boś głupi jak but. A z patriotyzmem i tradycyjną polska rodzina to masz tyle wspólnego co wielki Che lub Fidel.

• ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 19:33
                                          A w ramach koeljnej pożywki wszystkim propagandystom w liczbie dwóch z Lechowskim na czele proponuję Prawde Objawioną w tekstach Cenckiewicza, co to wolnośc widzi w upodleniu wszystkich Wałęsów.
                                          Jak skończy z Danką, czas przyjdzie na dzieci, kuzynów, a może i sąsiadów.

Bo Wolna Polskę racz nam wrócic Panie...

poczytaj sobie wynurzenia tego pismaka, pasujecie do siebie ... intelektualnie ... no on troche odstaję, wszak zatrudnili go na portalu, nie musi pod pseudonimami klepać bzdur ;)
                                          • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 09.07.13, 20:07
                                            Skoro prawdę uważasz za upodlenie,to cóż Ci na to forumowy esteto i moralizatorze POradzę?!
                                            • Gość: w temacie Re: kibole tarnobrzescy IP: *.free.aero2.net.pl 09.07.13, 21:30
                                              Nie bardzo rozumiem po co wchodzić w polemikę z osoba psychicznie chorą, jak Lechowski51, nie dość, że wariat, to jeszcze obcy, bo już nie raz udowodniono na tym forum, że facio jest z Rzeszowa, albo jeszcze dalej, bowiem udziela się na forach całego Podkarpacia. Facet nie ma pojęcia o tarnobrzeskich nazi-kibolach (choć z wyglądu każdy antropolog u nich dopatrzyłby się semickich korzeni, bo czorni i w włosie i w oku - czyli też sam wariat), a tym bardziej L51 nie wie kim był Sarna, ani gdzie znajduje się jego pomnik. (A co najciekawsze Sarna należał do lewicowego harcerstwa, i walczył z takimi, co swastyki sobie tatuowali i lubili przechadzki z pochodniami, zatem co oni od niego chcą?)
                                              • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 10.07.13, 08:21
                                                Czy o tym "lewicowym harcerstwie" piszesz?.I kto to był Sarna?
                                                ahn.zhrtorun.pl/?catablog-items=jubileusz-70-lecia-szczepu-szarej-siodemki-7-krakowskich-druzyn-harcerskich
                                                • Gość: tomi Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.13, 23:22
                                                  Nie o tego Sarnę chodziło Panie Przylepo z dalekiego kosmosu rodem i o Tarnobrzegu nie wiedzący nic. Każdy u nas wie kto to był Sarna i głupot nie na temat nie linkowałby w odpowiedzi. Krótko mówiąc: spadaj koleś :P
                                                  • Gość: ulica sarny Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.13, 00:11
                                                    Tomi! Jak możesz "obrażać" takiego znawcę jakim jest lechowski, przecież on wszędzie był, wszystkimi rzeczami sie zajmował i wszystko wie najlepiej. A moja babcia co prawda nie wykształcona mówiła tak: nie widziała d-pa slońca ogorzała od gorąca.to tyle w temacie tego osła.
                                            • Gość: TaksięnaPiSało Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.07.13, 22:22
                                              Co poraszisz? Może choć odrobinę estetyki, że o moralności już nie wspomnę. Tak mi się naPiSało. Głupio, nie?
                                              • Gość: owca Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.13, 22:29
                                                lechowski nie dość że durny ,to jeszcze capieje
                                              • Gość: TaksięnaPiSało Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.07.13, 23:13
                                                Przepraszam, miało być "poradzisz". Reszta bez zmian.
                                            • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 10.07.13, 16:23
                                              > Skoro prawdę uważasz za upodlenie,to cóż Ci na to forumowy esteto i moralizator
                                              > ze POradzę?!

Problem w tym czym sie może zajmować tak wspaniały publicysta i historyk.
                                              O Lechu powiedział wszystko, niczego nowego nie stworzy, teraz czas na Danuśkę.

A że nie ma ciekawszych i ważniejszych tematów? ;)

Proponuję sprawdzić stryjecznego wujka cioci siostry ciotecznej sąsiadki byłego narzeczonego Danuty w dalszej kolejności, bo to ma ogromne znaczenie dla odzyskania niepodległości przez POlskę, a i zapobiec może laicyzacji Narodu Wybranego.

• lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 10.07.13, 17:55
                                                Jedni zajmują się lustrowaniem rodziny Kaczyńskich,inni rodziny Wałęsy.W krajach o ugruntowanej demokracji każdy polityk taki jak Wałęsa,Tusk czy Kaczyński mają po kilka biografii,które przeswietlają jego życie rodzinne,osobiste i działalność publiczną.U nas obowiązuje bolszewicki purytanizm i milczenie o tych,którzy nami rządzili i rządzą.
                                                Nie dość,że w kraju gdzie przez 50 lat panował system totalitarny nie dokonano rzetelnego rozliczenia,nie ujawniono komunistycznych kapusiów,to trefnisie tacy jak Ty,pisanie o rodzinach z marginesu społecznego z jakich wywodzą się Lech i Danuta Wałęsowie,nazywają "podłością"
                                                Z niecierpliwością czekam na biografię takich jak Geremek,Michnik,Kuroń,Balcerowicz,Miller czy Kwaśniewski.
                                                • Gość: icotukomentować? Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.07.13, 00:18
                                                  Niech będzie pochwalony!
                                                  Jak zwykle - skopiuj, wklej i sklej. I co tu komentować?
                                                • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 11.07.13, 08:38
                                                  każdy polityk taki jak Wałęsa,Tusk czy Kaczyński ma
                                                  > ją po kilka biografii,które przeswietlają jego życie rodzinne,osobiste i działa
                                                  > lność publiczną

Dokładnie, każdy polityk ...
                                                  Natomiast ilu "historyków" zajmowało się recenzowaniem biografii pani Chamberlain lun Churchill?
                                                  Ile istnieje recenzentów życia pani Stalinowej?

> Jedni zajmują się lustrowaniem rodziny Kaczyńskich,inni rodziny Wałęsy.

I obie grupy to nie historycy, czy poważni publicyści a produkujący skandalizujące teksty pismaki z tabloidów.
                                                  Czasy dziennikarzy się kończą, dziennikarz teraz to piewca idei, propagator i tak naprawdę pracownik działu reklamy.

Co ty próbujesz nieudolnie nasladować.

> Nie dość,że w kraju gdzie przez 50 lat panował system totalitarny nie dokonano
                                                  > rzetelnego rozliczenia,nie ujawniono komunistycznych kapusiów,to trefnisie tac
                                                  > y jak Ty,pisanie o rodzinach z marginesu społecznego z jakich wywodzą się Lech
                                                  > i Danuta Wałęsowie,nazywają "podłością"

Nie nazwałem tego podłością.

Pisanie o Wałęsowej uważam za typowy dla pismaków typu Cenckiewicza, to nie jest historyk, a szukający sensacji pracownik tabloidu.
                                                  2 lata temu taka pisanina byłaby folklorem wśród artykułów Uważam Rze, teraz po wojnie o kasę, prześcigają się w wyścigu do bycia Jedynie Słuszne Poglądy Głoszącym Prawicowym Medium. ;)

To że ty bezkrytycznie przyjmujesz wszystko, co negatywne o ludziach "którzy nie z nami" to ja wiem.

> Z niecierpliwością czekam na biografię takich jak Geremek,Michnik,Kuroń,Balcer
                                                  > owicz,Miller czy Kwaśniewski.

Ja też, nawet chętnie przeczytam dwie wersje, również tą bardziej krytyczną.

Ale jak autor zacznie grzebać w rodzinie m- tak jak Cenckiewicz - to dla mnie spalony, bo to ewidentne szukanie powodu, by napisać, ba choćby zasugerować coś negatywnego.

Bolszewickie metody jakie i ty uprawiasz.

Brzydzę się tym.
                                                  To nie o to moi dziadkowie i ojciec walczyli.

Bo ja - w przeciwieństwie do ciebie - nie nie wychowałem się w bolszewickiej tradycji...

• lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 11.07.13, 09:17
                                                    Dokładnie, każdy polityk ...
                                                    Natomiast ilu "historyków" zajmowało się recenzowaniem biografii pani Chamberlain lun Churchill?
                                                    Ile istnieje recenzentów życia pani Stalinowej?

Nie wiem.

I obie grupy to nie historycy, czy poważni publicyści a produkujący skandalizujące teksty pismaki z tabloidów.
                                                    Czasy dziennikarzy się kończą, dziennikarz teraz to piewca idei, propagator i tak naprawdę pracownik działu reklamy.

Co ty próbujesz nieudolnie nasladować.

Nie próbuję

Nie nazwałem tego podłością.

Pisanie o Wałęsowej uważam za typowy dla pismaków typu Cenckiewicza, to nie jest historyk, a szukający sensacji pracownik tabloidu.
                                                    2 lata temu taka pisanina byłaby folklorem wśród artykułów Uważam Rze, teraz po wojnie o kasę, prześcigają się w wyścigu do bycia Jedynie Słuszne Poglądy Głoszącym Prawicowym Medium. ;)

Nazwałeś.Podawanie faktów z życia osób publicznych jest powinnością każdego dziennikarza.

Ja też, nawet chętnie przeczytam dwie wersje, również tą bardziej krytyczną.

Ale jak autor zacznie grzebać w rodzinie m- tak jak Cenckiewicz - to dla mnie spalony, bo to ewidentne szukanie powodu, by napisać, ba choćby zasugerować coś negatywnego.

Bolszewickie metody jakie i ty uprawiasz.

Brzydzę się tym.
                                                    To nie o to moi dziadkowie i ojciec walczyli.

Bo ja - w przeciwieństwie do ciebie - nie nie wychowałem się w bolszewickiej tradycji...

Jak każdy lewak stawiasz chorą tezę a pózniej sam z nią polemizujesz
                                                    p,s.Podoba Ci sie ta forma dyskusji która tutaj uprawiasz?!
                                                  • Gość: Małpolog Re: kibole tarnobrzescy IP: 93.154.153.* 11.07.13, 16:53
                                                    Gdzie ty L51 pracujesz? Sokoro z samego świtu tj. o 9.51, masz czas na wypisywanie takich bzdur. Czyżby pasożytnictwo, na państwie? mamusi? żonie?......
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 11.07.13, 17:11
                                                    Wyobraz sobie,że nie wszyscy pracują w korporacjach w ktorych mają blokady stron internetowych.Sa jeszcze w kraju tacy co pracują we własnych firmach.
                                                  • Gość: wierny Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.13, 19:24
                                                    W zachrystii pracuje
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 12.07.13, 09:07
                                                    >>Jak każdy lewak stawiasz chorą tezę a pózniej sam z nią polemizujesz
                                                    >>p,s.Podoba Ci sie ta forma dyskusji która tutaj uprawiasz?!

Lechowski, nie uprawiam z tobą dyskusji, kiedyś próbowałem.

Ale to co tu próbujesz piętnować to twoje metody, udajesz teraz świętoszka? Zmiana emploi, czy image? ;) Szefostwo nakazało być delikatniejszym, bo przysparzasz więcej przeciwników niż zwolenników partii?
                                                    To ty jesteś mistrzem stawania tezy o lewackości i udowadnianiem tezy na różne sposoby.

To ty potrafiłeś kłamać i wmawiac mi słowa nie wypowiedziane.

To ty potrafiłeś zarzucić mi kłamstwo, a potem przyznać, że tak naprawdę nie masz pojęcia o dyskutowanej kwestii - karanie homoseksualizmu Afryce.

Nie masz za grosz uczciwości politykierze, propagandzisto rodem z Łubianki.

JA Z TOBA NIE DYSKUTUJĘ, CO NAJWYŻEJ ZNAJDUJĘ ROZRYWKĘ.

• ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 12.07.13, 09:09
                                                    > Wyobraz sobie,że nie wszyscy pracują w korporacjach w ktorych mają blokady stro
                                                    > n internetowych.Sa jeszcze w kraju tacy co pracują we własnych firmach.

Kolejne konfabulacje fantasty i mitomana?

Zjechałeś cały świat, większość za PRL, mieszkałeś latami za granicą i jednocześnie w Polsce walczyłeś o wolność, piszesz ty i Ziemkiewicz, niedawno byleś na emeryturze, teraz masz własną firmę ... i jeszcze do tego czas, by po kilkanaście godzin dziennie pisać na rożnych forach.

Czy ty nie jesteś Napoleonem lub Jezusem? ;)
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 12.07.13, 09:21
                                                    Zjechałem trochę świata a nie cały świat.W PRL-u byłem większości demoludów i raz przekroczyłem żelazną kurtynę gdy jechałem z wycieczką do Francji i Szwajcarii.Potemod stanu wojennego do 1986 nie wyjeżdżałem dzięki Kiszczakowi i jego chłopakiem nigdzie.Jak i pozwolili to z dziećmi zwiedziłem Krym,Czechosłowację,Węgry,NRD.Potem nadrabiałem stracony czas i dzięki Bogu trochę tego świata zobaczyłem.Niedługo jak Pan Bóg pozwoli wybieram się śladem zamków na Loarze.O mojej emeryturze to chyba usłyszałeś w Radio Erewań a nie ode mnie?!
                                                  • Gość: jjjjjnjnjk Re: kibole tarnobrzescy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 11:40
                                                    niedopojęciajest sytuacja , że te napompowane łyse gnoje tak się panoszą krzyczeć tylko potrafią a jak stalówka przyjedzie to srają w gacie. Malutkie pajace można bywymieniać po pseudonimach ale zaraz pewnie podnieśli by krzyk jak to ich obrażono. Do wszystkich pseudo kiboli o małej zawartości wewnątrz łepetynki kupcie sobie młotki i jebnijcie się włepek wtedy pokażecie klasę i wszyscy was będą podziwiać za odwagę Chołoto skończona.
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 12.07.13, 14:15
                                                    > Zjechałem trochę świata

Pisałes jeszcze o USA i paru innych miejscach, a poza tym winni sie tłumaczą ... ;)

Lechowski mitomanie, kreuj sobie taką internetową osobowość jeśli chcesz, jedni wierzą inni nie.

patrzą na twój sposób uprawiania propagandy, to wiekszośc życia spędziłeś na utrwalaniu władzy ludowej.

Bóg z tobą, neichaj wybaczy ci grzechy
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.13, 02:34
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos…medium=RSS&utm_campaign=10663636 - 5 godz. temu
                                                  • Gość: powtórka Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.13, 02:36
                                                    Pseudokibice Elany zaatakowali podczas meczu. Rzucali cegłami. Ranni
                                                    jb 13.07.2013 , aktualizacja: 13.07.2013 21:16 A A A Drukuj

Marsz kibiców Elany Toruń (Fot.Jacek Majewski / Agencja Gazeta)

Trzy osoby, w tym policjant, zostały ranne w wyniku zajścia, do którego doszło na meczu piłkarskim w Toruniu. W czasie spotkania pseudokibice Elany wybiegli na ulicę i zaczęli demolować samochody, którymi jechali kibice Motoru Lublin. Policja zatrzymała na razie trzy osoby.
                                                    Do zdarzenia doszło dziś około godz. 18. Jak poinformował Mariusz Sierzchuła z Komendy Miejskiej Policji w Toruniu, w drugiej połowie meczu pseudokibice Elany wybiegli ze stadionu przy ul. Bema i zaczęli niszczyć samochody, którymi jechali kibice z Lublina. Głównie rzucali w nie cegłami.

Musiała interweniować policja. Trzy osoby - w tym policjant - odniosły obrażenia. Jedną udało się opatrzyć na miejscu, pozostałe dwie zostały przewiezione do szpitala. - Życiu policjanta nie zagraża niebezpieczeństwo. Drugiemu rannemu, z tego co wiem, też raczej nie - podaje rzecznik toruńskiej policji.
                                                  • Gość: angol Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.13, 02:40
                                                    www.sportowefakty.pl/pilka-no…akowali-policjantow-na-wembley-wideo
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 14.07.13, 14:29
                                                    Piszesz kłamczuszku że zjechałem większość świata z PRL-u,więc Ci wymieniłem gdzie byłem za dooperelu.W Ameryce,na Kubie,Anglii,Finlandii itd byłem w czasie gdy już sbek nie trzymał mojego paszportu w szafie.
                                                    I nie denerwuj sie tarnobrzeski arystotelesie,tylko zwiedzaj świat i ucz sie!
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 15.07.13, 09:14
                                                    > I nie denerwuj sie tarnobrzeski arystotelesie,tylko zwiedzaj świat i ucz sie!

Ty mnie nie denerwujesz, a śmieszysz.

Zwiedzam, uczę się ... i dlatego wiem, żeś mitoman i fantasta. Lubisz zmyślać, poza tym taka praca, co?

SB to nie trzymał twojego paszportu a akta osobowe. To widać, słychać i czuć ;)
                                                  • Gość: overtramp Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.13, 09:20
                                                    Byłeś w d-pie i wszystko widziałeś w kupie.
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.13, 09:21
                                                    CI NASI KIBOLE
                                                    tygodnik.onet.pl/30,0,80937,miejska_dzungla,artykul.html
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 27.07.13, 10:12
                                                    > CI NASI KIBOLE
                                                    > rel="nofollow">tygodnik.onet.pl/30,0,80937,miejska_dzungla,artykul.html

Pójdą raz pod pomnik, pokrzyczą o Tusku matole i już dla takich jak Lechowski będą Prawdziwymi Polakami, patriotami, kwiatem młodzieży...

• Gość: cwiet Re: kibole tarnobrzescy IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.13, 14:37
                                                    O jakie kwiaty może chodzić? Chryzantemy?
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.13, 14:41
                                                    oto prawdziwi przyjaciele lechujskiego -wiadomosci.onet.pl/szczecin/bojka-pseudokibicow-po-meczu-ponad-200-mandatow/2jnmc
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 28.07.13, 16:09
                                                    > oto prawdziwi przyjaciele lechujskiego

Dokładnie, bo kuflami rzucali by zaprotestować przeciwko zdradzieckim rządom agenta Moskwy, który ZOMO traktuje jako policje polityczną, która gnębi patriotów.
                                                    Te zatrzymania i mandaty to objaw walki politycznej z Prawdziwymi Polakami.

Kufle zresztą pewnie też niepolskie, a piwo tam sprzedawane było to niepatriotyczne ... poseł Pięta już dawno je bojkotował.
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 28.07.13, 17:35
                                                    Onet jak i czujny antyfaszysta tarzan widzą,że podpici huligani napieprzający nocąw policję to "kibole" a nie zwykli bandyci.Hajlujących Onet nie wypatrzył,być może z pomocą przyjdą obiektywni pracownicy medialni z michnikowej załganej szmaty?!
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.13, 18:05
                                                    Dla ciebie prawdą jest to co powie Gazeta Polska, Radio Maryja i TV Trwam, i tylko prawdą.
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.13, 18:18
                                                    A to podaje Policja<Szczecińscy Policjanci podczas działań związanych z zabezpieczeniem meczu piłkarskiego pomiędzy drużynami Pogoń Szczecin a Legia Warszawa, zatrzymali 7 osób. Wśród zatrzymanych są osoby, które dopuściły się naruszenia nietykalności cielesnej policjantów, znieważenia oraz naruszyły przepisy ustawy o imprezach masowych. Podczas akcji mundurowi nałożyli 204 mandaty karne.

Zachodniopomorscy policjanci jeszcze w przeddzień meczu podejmowali działania wobec grup pseudokibiców, które pojawiły się na ulicach Szczecina. Najczęstszymi interwencjami było zakłócanie ładu i porządku publicznego oraz spożywanie alkoholu w miejscach publicznych. W związku z tymi zdarzeniami funkcjonariusze na samym Deptaku Bogusława nałożyli tego dnia 33 mandaty karne.

Przed samym meczem funkcjonariusze monitorowali grupy osób przemieszczających się po mieście. Osoby te były legitymowane a na sprawców wykroczeń nakładano mandaty. Najwięcej naruszeń dotyczyło tak jak poprzedniego dnia, spożywania alkoholu w miejscach publicznych. Interweniowano w sytuacjach związanych z używaniem słów wulgarnych oraz naruszeń ładu i porządku publicznego.

Już w trakcie meczu policjanci zatrzymali 5 osób - wśród nich jest osoba, która wtargnęła na teren murawy, 2 osoby które wniosły i spożywały alkohol na ternie stadionu piłkarskiego, osoba która wtargnęła na teren imprezy masowej, a także taka, która nie stosowała się do poleceń służby ochrony.

Po zakończonym spotkaniu wiele osób ze stadionu przeniosło się na Deptak Bogusława. Również tam pojawili się funkcjonariusze i reagowali na zachowania niezgodne z prawem. Przebywające tam grupy pseudokibiców tłukły butelki, zakłócały ład i porządek publiczny, spożywały alkohol poza wyznaczonymi miejscami. W związku z licznymi sytuacjami łamania prawa policjanci podejmowali wobec pseudokibiców interwencje.

Podczas jednej z nich, pseudokibice będący w ogródkach piwnych zaczęli rzucać butelkami i krzesełkami w kierunku funkcjonariuszy. Aby przywrócić spokój na Deptaku, funkcjonariusze użyli gazu pieprzowego wobec agresywnie zachowujących się osób.

W związku z tą sytuacją mundurowi zatrzymali 2 mężczyzn, którzy dopuścili się naruszenia nietykalności cielesnej funkcjonariuszy i znieważenia ich. Kilkanaście osób doprowadzili do policyjnych radiowozów, gdzie ukarali ich mandatami karnymi za zakłócanie ładu i porządku publicznego.

W trakcie tych działań jeden z funkcjonariuszy został ranny w rękę. Na bieżąco na miejsce wzywane były załogi pogotowia w celu udzielenia ewentualnej pomocy osobom poszkodowanym. Policjanci podczas całości działań nałożyli 204 mandaty karne i zatrzymali 7 osób.

(KWP w Szczecinie / pt)
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 28.07.13, 18:37
                                                    > Onet jak i czujny antyfaszysta tarzan widzą,że podpici huligani napieprzający n
                                                    > ocąw policję to "kibole" a nie zwykli bandyci.

Trzeba być idiotą, by po tylu postach na ten temat nie rozumieć, że termin "kibol" i "huligan", czy "bandyta" to synonimy.
                                                    A teraz Lechowski będzie udowadniał, że pierdzielił głupoty po to tylko, by udowodnić, że kibol to kibic.
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 28.07.13, 18:38
                                                    > Onet jak i czujny antyfaszysta tarzan

Nawet z faktu, że jestem przeciwnikiem faszyzmu będziesz durnowato się nagrywał?

Jesteś komuchem w piątym pokoleniu, na emeryturę zarobiłeś sadzając opozycjonistów na nodze stołka?

• Gość: burmistrzyna Re: kibole tarnobrzescy IP: *.213-189-53-99.net.eco.atman.pl 31.07.13, 12:38
                                                    za jądra i na latarnie hooliganów.
                                                  • superleliwa Re: kibole tarnobrzescy 31.07.13, 18:13
                                                    O ile takowe posiadają, ale z meritum się w pełni zgadzam!!!
                                                  • Gość: kresowiak Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.08.13, 15:35
                                                    Pisałem ci prawdę lechujski o waszych snach kresowych <www.tvn24.pl/wiadomosci-poznan,43/antylitewskie-haslo-na-trybunach-wiara-lecha-dolewa-oliwy-do-ognia,346245.html >pytanie kto tym kieruje?
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 10.08.13, 22:40
                                                    Takie hasła wypisują i wywieszaja takie same prymitywki jak Niesiołowski,czy huligani polityczni jak Palikot.
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.08.13, 23:21
                                                    Takie hasła wypisują twoi pobratymcy, szaleńcy, którzy podszywają się pod kiboli.
                                                  • Gość: "Huligan" ;-) Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.08.13, 01:22
                                                    "(...) kibice "Kolejorza" dwukrotnie na II trybunie rozwieszali baner z hasłem "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem".
                                                    "Huligan" polityczny i ignorant ortograficzny!
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 11.08.13, 08:38
                                                    Bóg zapłać doby człowieku.Na Ciebie zawsze można liczyć.Dzięki takim jak Ty język polski i polski patriotyzm,będzie rozkwitał podobnie jak w czasach Bieruta i Gomułki.
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.13, 14:36
                                                    dzięki tobie patriotyzm będzie się rozwijal wśród kiboli
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 12.08.13, 08:52
                                                    > Bóg zapłać doby człowieku.Na Ciebie zawsze można liczyć.Dzięki takim jak Ty jęz
                                                    > yk polski i polski patriotyzm,będzie rozkwitał podobnie jak w czasach Bieruta i
                                                    > Gomułki.

Lechowski ile razy musiałem ci po ambicji pojechać byś zaczął używać znaków diakrytycznych ... patrioto i znawco polskiej ortografii ;)

• ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 12.08.13, 08:54
                                                    Takie hasła wypisują i wywieszaja takie same prymitywki jak Niesiołowski,czy hu
                                                    > ligani polityczni jak Palikot.

Czyli kibole to nie są ideały, patrioci, elita narodu skoro porównujesz ich do tych, których nie szanujesz.

• lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 12.08.13, 09:47
                                                    W tym przypadku,wywieszając baner o takiej treści,upodobnili się do chama Niesiołowskiego i człowieka ze świńskim ryjem.A pianę bij sobie dalej....
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 10:34
                                                    Lechuski brakuje ci argumentów. W tej twojej ideologii pogubiłeś się.
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 12.08.13, 11:13
                                                    Również dobrze mógłbym napisać,że jesteś garbaty.Jakich argumentów,jakiej ideologiii?.Udowodnij!
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 12.08.13, 14:49
                                                    > W tym przypadku,wywieszając baner o takiej treści,upodobnili się do chama Niesi
                                                    > ołowskiego i człowieka ze świńskim ryjem.A pianę bij sobie dalej....

Jaka pian ę, przecież właśnie potwierdziłeś to, co ja - przy twoim nieraz sprzeciwie - twierdzę nieprzerwanie.

Że wśród osób pojawiających się na stadionach są i chamy.

P.S. Ten tekst o pianie to wstawisz jak pieczątkę, co? Głupiś jak but lechowski. Z palcem w dupie można cię zmusić do pisania sprzeczności ... tyle, że ty - NAWET, GDY SIĘ PODA DOWÓD będziesz zaprzeczał.
                                                    .. jak typowy komuch przechrzczony na Patriotę-Katolika-Na-Barykadzie ... jak Kryże i ten ubek od Funduszu Kościelnego
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 12.08.13, 14:59
                                                    To przeczytaj,co napisałeś jeszcze raz!
                                                    Takie hasła wypisują i wywieszaja takie same prymitywki jak Niesiołowski,czy hu
                                                    > ligani polityczni jak Palikot.

Czyli kibole to nie są ideały, patrioci, elita narodu skoro porównujesz ich do tych, których nie szanujesz.

Zawsze pisałem i będę pisał,że wśród kibiców jest margines głupków,chuliganów i zwykłych prostaków jak Niesiołowski.Natomiast cały ruch kibicowski,w przeciwieństwie do Ciebie i michnikowej załganej szmaty,nie uważam za zagrożenie,za siedlisko fashyzmu i dilerów narkotyków.To oni pamietaja anie polskie państwo o zołnierzach AK na Kresach organizując akcje bzierania środków na paczki dla tych zapomnianych i często biednych ludzi.To oni a nie lewackie środowiska i da w marszach Zołnierzy Wyklętych i Marszach Niepodległości.To kibice a nie środowisko Krytyki Politycznej czy widzowie WSI-24opiekuja sie dziećmi z Domów Dziecka i rekonstrukcja zapomnianych grobów powstańców wielkopolskich.
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 17:41
                                                    Od kiedy? Wiesz po co to robią? A po to żeby odwrócić uwagę od tego czym się naprawdę trudnią.
                                                    Ja nie mowię że wszyscy, ponieważ jest część mlodych wciągana w ten ruch i jest nieświadoma w co wdepnie.Ty oceniasz to co widzisz z zewnątrz a ja mogę ci powiedzieć co jest wewnątrz.Prawo ulicy, czy cos ci to mowi? I nie mysl że masz sojusznika w postaci kiboli(kibiców), jutro jak sytuacja polityczna się zmieni będziesz miał wrogów.
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 13.08.13, 09:04
                                                    > Zawsze pisałem i będę pisał,że wśród kibiców jest margines głupków,chuliganów
                                                    > i zwykłych prostaków jak Niesiołowski.Natomiast cały ruch kibicowski,w przeciwi
                                                    > eństwie do Ciebie i michnikowej załganej szmaty,nie uważam za zagrożenie,za sie
                                                    > dlisko fashyzmu i dilerów narkotyków.

Ty jesteś głupi.

Nikt tu nigdy nie twierdził, że wszyscy co chodzą na stadiony to bandyci, dilerzy i rasiści, w gazetach też tego nie twierdzono.
                                                    Zacytuj takie stwierdzenie ... choć jedno;)

Najpierw zaprzeczasz potem przyznajesz rację ...

Ale jest postęp!!!!

Normalnie napisałbyś, że "lewak, że mnoży pytania" albo byś pytanie zignorował.

... mam nadzieję, że remisja potrwa dłużej...

> Zawsze pisałem i będę pisał,

Będziesz pisał? To dobrze.

Ale nigdy nie pisałeś kłąmco.

Do tej pory ślepo broniłeś - od starucha do każdego zwanego mianem kibola.

Dlaczego zacząłeś "podzielać poglądy, z którymi walczyłeś" miernoto intelektualna?

BO W TWOICH TABLOIDACH PO RAZ PIERWSZY SKRYTYKOWANO TE MENDY.

Ty nie masz własnego zdania...
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 13.08.13, 09:16
                                                    ...i znowu się POsikałeś od złych emocji.Pojedz gdzieś i odpocznij.
                                                  • Gość: gość Re: kibole tarnobrzescy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 11:01
                                                    Zdaje się lechowski,że tylko tak możesz zareagować...
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 14.08.13, 16:33
                                                    > Zdaje się lechowski,że tylko tak możesz zareagować...

Zawsze tak reaguje, gdy zostaje zapędzony w róg, gdy sam zaczyna rozumieć, że głupio pisał lub się po prostu mylił ...

Bo lechowski to propagandzista na etacie, ma za zadanie klepać w klawiaturę ku chwale Jarka.

Jako emerytowany ubek pewnie nie pobiera wynagrodzenia. Wystarcza mu satysfakcja, że jest jak Pilecki, cichociemny i Ziemkiewicz.

• Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.13, 17:11
                                                    Twoi Staruch , ilol, taki przykładny "kibic" Legii Warszawa, tak wyrządził.
                                                  • Gość: kibic Re: kibole tarnobrzescy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.13, 17:15
                                                    Do poprzedniego wpisu :eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/legia-steaua-uefa-zamknela-zylete/k20y6
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 20.08.13, 08:44
                                                    Czemu się boją prawych, patriotycznych młodzieńców?

... pewnie to jakieś działania kondominium niemiecko-rosyjskiego i ich szpiega Tuska

poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,14462194,_Stracilismy_kontrole__kto_wchodzi_na_stadion___Lech.html#MT
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 20.08.13, 16:59
                                                    „Przestańcie mówić o kibolach, pseudokibicach, a zacznijcie o bandyckich futbolowych grupach terrorystycznych.”

wpolityce.pl/wydarzenia/60651-przestancie-mowic-o-kibolach-pseudokibicach-a-zacznijcie-o-bandyckich-futbolowych-grupach-terrorystycznych-nasz-wywiad-z-janem-tomaszewskim
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 20.08.13, 17:02
                                                    KOlejna czcza obietnica Tuska, czy może pojawiło sie światełko w tunelu?

Jestem ostrożny. Tematem numer 1 będzie od dziś przemoc w każdej postaci – czy to przemoc domowa, jeśli chodzi o bite dzieci, czy to na ulicach czy stadionach. Ona nie będzie miała żadnego wytłumaczenia. Sam będę siebie pilnować używać słowa kibol, gdy mamy do czynienia ze zwykłym bandytą. (...) Z całą pewnością wymaga to także zdecydowanie lepszej atmosfery wokół działań policji, gdy policja jest skuteczna i bywa brutalna. Z bandytami w pociągach, na stadionach trzeba walczyć metodami skutecznymi, co czasami oznacza metody brutalne. (..) To powinno być akceptowalne w oczach instytucji publicznej. Będę się zwracał do wielu instytucji i polityków, by wsparli nas w budowaniu atmosfery dla wsparcia działań policji, gdy te będą zdecydowane i brutalne. Jeśli w przestrzeni publicznej będą pojawiały się głosy polityków i dziennikarzy, także w mediach, które są tu dziś reprezentowane, o tym jak bohaterscy kibice Ruchu bronili honoru polskich kobiet, głosy które przestrzegały przed rządem Tuska, że chce sięgnąć po przemoc – chcę, żeby otrzeźwieli i zobaczyli, że to wielki interes publiczny. I tak to będziemy robili, ale będziemy skuteczniejsi, gdy dostaniemy pomoc od mediów, instytucji i polityków

wpolityce.pl/wydarzenia/60652-co-przygotowuje-nam-premier-bede-apelowal-o-zbudowanie-atmosfery-wsparcia-dla-dzialan-policji-gdy-te-beda-zdecydowane-i-brutalne
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 20.08.13, 20:20
                                                    Wypowiedź niejako z drugiej strony, ale mam wrażenie, że gdy takie zdania się tu pojawiały, to były przez niektórych traktowane jako wyraz głupoty, lewactwa itp.
                                                    Jakoś dla niektórych krytyka tych bandytów jest jednoznaczna z krytyka wszystkich, którzy pojawiają się na stadionach.

Zresztą, ja to zawsze podkreślam, że część, bo to środowisko nie jest homogeniczne, w jego obrębie działają różne grupy – także przestępcze i chuligańskie, ale też są takie środowiska, które możemy określić mianem samoorganizującego się społeczeństwa obywatelskiego. Trzeba też dopowiedzieć, czego nikt nie podkreśla, że te grupy się mieszają
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 20.08.13, 22:36
                                                    Lewactwu które nigdy nie było na meczu piłkarskim a problem z kibolami zna z ustawek telewizyjnych w WSI-24 i nagonki w michnikowej załganej szmacie.
                                                    sport.interia.pl/klub-legia-warszawa/news-wojciech-kowalczyk-stanal-w-obronie-kibicow,nId,1014135
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 21.08.13, 09:30
                                                    W dobie, gdy notowania rządu lecą na łeb, na szyję wyciąga się temat dyżurny - kibice, a raczej kibole, po prostu bandyci. To oni są winni kryzysowi, a bójka szalikowców Ruchu z nietrzeźwymi marynarzami z Meksyku na plaży w Gdyni urasta do problemu rangi rasizmu, czy antysemityzmu. W obronie kibiców stanął były reprezentant Polski, a dziś komentator Polsatu Sport Wojciech Kowalczyk.

Czytaj więcej na sport.interia.pl/klub-legia-warszawa/news-wojciech-kowalczyk-stanal-w-obronie-kibicow,nId,1014135?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Kolejny głos przemawiający za tym, by nie mylić kibiców z kibolami, dla jednych każdy, kto chodzi na mecze jest bandziorem, dla innych każdy bandzior, który przypadkiem krzyknie Bóg, Honor, Ojczyzna ... choć nie rozumie znaczenia tych pojęć jest kibicem-Patriotą.

najwyższy czas - jak się sugeruje - na solidarność i jednogłośne potępienie bandytyzmu, tak by kibic piłkarski z chamstwem "Polskiego Pana", maczetami, czy narkotykami nie był kojarzony.
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 21.08.13, 09:37
                                                    Jak widzę "nauka nie idzie w las"...

"Przez ostatnie dwa lata utworzony został wspólny front na czele z Klubami Ekstraklasy, Ekstraklasą SA i Polskim Związkiem Piłki Nożnej we współpracy z przedstawicielami administracji publicznej i Policji, który pozwolił na wykonanie gigantycznego kroku naprzód w kontekście bezpieczeństwa na stadionach. W poprzednim sezonie podczas 97,5 proc. spotkań w Ekstraklasie nie odnotowano zdarzeń dyscyplinarnych o poważnym charakterze. Wysoki poziom bezpieczeństwa potwierdzają też statystyki Policji, wskazując praktycznie na brak poważnych incydentów na stadionach Ekstraklasy. Mecze Ekstraklasy w ostatnich trzech sezonach gromadziły na trybunach łącznie ok. 2 milionów widzów, a w Centralnym Systemie identyfikacji - który zbiera dane wszystkich uczestników meczów Ekstraklasy - zarejestrowanych jest dziś ponad 660 tysięcy kibiców" - piszą autorzy listu.

Czytaj więcej na sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news-apelujemy-o-rozwage-list-otwarty-ekstraklasy-sa-do-wojewodow,nId,1014224?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
                                                    sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news-apelujemy-o-rozwage-list-otwarty-ekstraklasy-sa-do-wojewodow,nId,1014224
                                                  • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 21.08.13, 10:54
                                                    Mógłbym podobne napisać kibolskie wyznanie.Zrobił to lepiej ode mnie I.Janke..
                                                    jankepost.salon24.pl/528273,wyznanie-zafrasowanego-kibica-kibola-co-z-tym-zrobic
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 21.08.13, 20:39
                                                    Jednak jest światełko, bo skoro rząd i opozycja mówią unisono, to dobrze wróży.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14472693,PiS__Czas_powrocic_do_idei__zero_tolerancji__dla_bandytow.html?lokale=rzeszow#BoxWiadTxt
                                                  • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 22.08.13, 09:31
                                                    wyborcza.pl/1,75968,14473539,_Celina_ze_Swarzedza__w_wielu_odmianach__czyli_bajki.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
    • Gość: fdf Re: kibole tarnobrzescy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 10:37
      fgh
    • Gość: Zgadnijkto? Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.08.13, 01:26
      "...i znowu się POsikałeś od złych emocji.Pojedz gdzieś i odpocznij."
      • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 26.08.13, 19:25
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14499233,Raport_Ministerstwa_Sprawiedliwosci_miazdzy_policje_.html?lokale=rzeszow#BoxWiadTxt
    • Gość: Mutatismutandis Re: kibole tarnobrzescy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.08.13, 01:11
      Nie znam, ale niczego sensownego nie spodziewam się. Jak zresztą też po kibolach z innych miejscowości... Ot, taka moda! Wkrótce minie. Może wróci w postaci bikiniarzy?
      • lechowski51 Re: kibole tarnobrzescy 27.08.13, 11:58
        Czy michnikowa załgana szmata też przeprosi za lewackich zadymiarzy?
        www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz%2Fwitajcie-w-katyniu-tak-kibice-sewilli-obrazili-pamiec-pomordowanych-polakow
        • ja-tarzan Re: kibole tarnobrzescy 27.08.13, 17:06
          Mam nadzieję, że ta "podwyższona temperatura" wokół problemu bandziorów stadionowych nie jest tymczasowa i coś z tego będzie.
          Bandziorstwa nie sposób wyplenić, ale może zostanie ograniczone.
          Grunt, by wszystkie siły w Polsce mówiły jednym głosem, a

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14501518,Podkarpacie__policja_zapobiegla__ustawce__kiboli.html?lokale=rzeszow#BoxWiadTxt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka