Gość: ja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.13, 12:19 o której koncert w TBG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inspektor gadżet Re: Maryla Rodowicz IP: *.wdm.pl 21.07.13, 13:12 Jak se Maryla zwiedzi Tarnobrzeg i zje z burmistrzem konkretny obiad żeby dobrze śpiwała bo przyoszczędzili na nagłośnieniu. Żeby tylko głosu nie straciła jak pociągnie siarkowodoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Maryla Rodowicz IP: *.play-internet.pl 21.07.13, 13:17 21.20 po co tacy ludzie jak ten powyżej się odzywają, jak nie mają nic do powiedzenia... żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Maryla Rodowicz IP: *.wdm.pl 21.07.13, 13:22 Po 21 to już po kolacji będzie, jakieś firmy by prezydent pościągał żeby ludzie robotę mieli, a ściągnięcie Maryli żeby pośpiewała bezrobotnym nie jest nawet śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Maryla Rodowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.13, 13:31 Dlaczego ludziom w Tarnobrzegu nigdy nie dogodzi? Jak coś się ciekawego dzieje ŹLE! Jak nic się nie dzieje też ŹLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Maryla Rodowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.13, 13:42 bo trzeba nam pracy a nie igrzysk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Maryla Rodowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.13, 13:59 A to podziękuj tym z "Solidarności" co roz....rzyli Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Maryla Rodowicz IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.07.13, 14:03 Podziękować tylko można Norbertowi za strefę i Tesko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Maryla Rodowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.13, 14:09 No tak. Norbercik będzie teraz odpowiedzialny za zło całego świata. Nawet za czasy gdy był dzieckiem. A co z poprzednią ekipą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Maryla Rodowicz IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.07.13, 14:28 nie za całe zło, ale o to co się na jego terenie dzieje, jak dostają się ludzie na stanowiska, kim została jego żona po objęciu przez niego prezydentury.... przypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Maryla Rodowicz IP: 80.51.96.* 21.07.13, 20:33 Tysiące aut od Kolbuszowej, Mielca, Staszowa, o TSA, RTA nie wspominając. Tarnobrzeg taki bogaty, że sponsoruje darmową imrezę dla ćwierci województwa. Tylko nie mówcie, że to nic nie kosztuje bo są sponsorzy. Tylko niech mi pokaże jednego sponsora spoza układu zależności od UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:06 Jechałam przed 17 do Mielca i wracałam przed chwilą, potwierdzam wzmożony ruch na drogach w stronę Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitr Re: Maryla Rodowicz IP: 109.232.241.* 21.07.13, 21:22 Znajoma to nie wzmożony ruch ale korek od Nagnajowa do wjazdu nad jezioro, po 30 minutach wymiękłe, udało się nawrócić i do TBG dojechałem przez Chmielów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:27 Tam nie dojechałam:-) Lubię korki ale od szampana:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można Re: Maryla Rodowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 21.07.13, 21:29 oglądaj w necie www.polskieradio.pl/160,Lato-z-Radiem-2013 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:31 www.youtube.com/watch?v=wYUz-70T5tw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:35 Dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:40 Prezydent jest gadżeciażem:-) Mam problemy z wymową i nic nie piłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można Re: Maryla Rodowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 21.07.13, 23:04 Karykatura dla Maryny. Czegosz takiego jeszcze w Tarnobrzegu nie było. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:42 Rzuciłabym tę foczkę w tłum młodzieży:-) O ile to maskotka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:44 Nie żałuję, że mnie tam nie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss-ki Re: Maryla Rodowicz IP: *.wdm.pl 21.07.13, 22:42 Po ile dostali za te śpiwania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maryla Rodowicz IP: 83.238.199.* 21.07.13, 22:46 Możesz się domyślać bo z pewnością teraz nikt tego głośno nie powie, ale ich koncerty są kosztowne i liczone w kilkadziesiąt tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 22:40 napewno okolo 1ooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można Re: Maryla Rodowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 21.07.13, 22:47 Maryla daje z siebie wszystko, ale niestety to już nie te możliwości co dawniej. Dla mnie jest /była bodaj najlepszą polską wokalistką, lecz wolę nagrania sprzed paru lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Maryla Rodowicz IP: *.183.192.68.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.07.13, 11:25 Trzeba bylo jechac na farne do sandomierza pewnie wpuszaczali z rejestracjami RTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maryla Rodowicz IP: 83.238.199.* 21.07.13, 22:42 >Jak coś się ciekawego dzieje ŹLE! Jak nic się nie dzieje też ŹLE.< Brak pracy dającej minimalne poczucie bezpieczeństwa w kwestii bytowania. Będzie jeszcze gorzej jeżeli POpaprańcy nie zmienią swojej mentalności, a na pewno nie zmienią. I niech nikt nie pisze że wyjeżdżam tutaj z polityką bo polityki od społeczeństwa nie da się rozdzielić. To ONI nami rządzą (źle!, Coraz gorzej!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz p Re: Maryla Rodowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.13, 22:49 mówcie co chcecie ale Rodowiczka dała dużo z siebie.piękny koncert maryli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz pawłowski Re: Maryla Rodowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.13, 22:52 Przepraszam,daje bardzo dużo z siebie i powiem raz jeszcze że piękny koncert daje Maryla no ale chóry dużo pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 22:53 Dziękuję za możliwość obejrzenia koncertu, ludzie ładnie się bawili. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 23:06 Ile chlebów poleciało w górę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Maryla Rodowicz IP: 80.50.63.* 22.07.13, 00:11 eh co za naród :) bezrobocie i bezrobocie i że niby te dwa razy w roku koncertu nie można zorganizować bo m.in"sławek" ni ma roboty. rusz dupsko, poszukaj a nie tylko przed kompem i hejtować wszystko i wszystkich, zupę ugotuj, zrób coś konstruktywnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 09:17 Odnoszę wrażenie,że te wszystkie gwiazdy zapraszane na imprezy do Tarnobrzega,potrzebne są Mastalerzowi do tego,aby robic sobie z nimi zdjęcia i publikować je potem na portalach społecznościowych.Wielka próżność,narcyzm i to o czym wszyscy mówią,że głupieje na widok aparatu czy kamery telewizyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Maryla Rodowicz 25.07.13, 00:07 To masz złe wrażenie.Prezydent wystąpił w imieniu miasta i podziękował gwiazdom za przyjazd,były to krótkie moment,wszak zjechali ludzie,którzy byćmoże byli tu po raz pierwszy(szczególnie z północy regionu) ,co jest dziwne i świadczy o słabej promocji miasta,ale właśnie,pora to zmieniać i pokonywać bariery. Zdjęcia,nagrania służą upamiętnieniu festynu,każdy organizator zrobiłby to samo wracając do postu @"hfc.comcastbusiness.net ",no ja nie wyrywam przypadkowych osób,mam umówione spotkania wcześniej i tutaj się okazało że na tych z najbliższego otoczenia(kilka osób) w ogóle nie można polegać.Dostałem smsy typu "nie chce mi się", "zobaczę może potem",totalne olewactwo,typowo lokalna cecha mienia wszystkiego w d.. @znajoma,tak doceniam,ale skala tamtej imprezy,która zresztą odbyła się przy okazji wycieczki rowerowej,a skala tej,to nie to samo i ja nawet nie dostałem odpowiedzi dlaczego tak postąpiono.I ja nie ustąpię,nie mogę powiedzieć "nic się nie stało" i przejść do porządku dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do E-ftalo Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 06:33 Nie podoba mi się Twoje zachowanie. To są również moi znajomi, których obrażasz na forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Maryla Rodowicz IP: 80.51.96.* 25.07.13, 07:14 Niech tam będzie, że promocja. Trzeci rok działania zalewu no to jeszcze można dokładać. Ale niech ktoś przedstawi w jakich kierunkach spodziewane są potencjalne korzyści, na czym będzie można zarobić (oprócz trzech parasoli i krzywych ławek) oraz roczny bilans kosztów utrzymania i dochodów. Tylko bez bezmyślnego pieprzenia "promocja miasta". Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Maryla Rodowicz 26.07.13, 16:46 A mi się nie podoba próba uciszania wolności słowa na forum oraz na gg.Nie jestem poetą ,więc piszę zwyczajnie i nie widzę tu żadnych obraźliwych zdań,a jeśli tak,to proszę o cytaty i konkrety.No chyba że ludzie w tym mieście rozumują na opak(inaczej niż reszta Polski) i wszystko ich wnerwia,szukają zdań między zdaniami,no to ja naprawdę nic nie poradzę. Pewnie,że można gadać o pierdołach,luźnych tematach,nikomu nie podpadać,nie wyłąmywać się,być nijakim jak tarnobrzeskie media.O to chodzi,to jest takie obraźliwe tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 16:55 E-ftalo, nie podoba mi się Twoje zachowanie. Zastanów się, co robisz, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Maryla Rodowicz 26.07.13, 18:58 jakie dziwaczne rejestracje?Były tylko na "R", "L" i "T" ,niemal wszyscy z regionu.Akurat sprawdzałem bo mnie to ciekawi,kto i skąd. ps. nie wiem jakie zachowanie,ale ok,odsuwam się na bok,nikomu nie będę zawracał głowy Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Maryla Rodowicz 22.07.13, 01:46 niedawno wróciłem z festynu.Bawiłem się świetnie.Enej i Maryla zagrali super czadowo.Było naprawdę głośno i tłumy jakich jeszcze nad jeziorem nigdy nie było.A przy tym doskonała organizacja,pełen porządek i bardzo bezpiecznie i spokojnie. Dziękuję wam drodzy znajomi że jak na każdym festynie bawiłem się sam.Was oczywiście nie było,bo jak to w życiu bywa,gdy przychodzi co do czego,to znajomi gdzieś się rozpływają.Mnie to coprawda nie dziwi,bo się do tego przyzyczaiłem,jednak zaskakujące,że dokoła ludzie w grupach.Jak to jest?Dlaczego nie można po ludzku pójść razem na festyn który jest tylko 2 razy do roku ,tylko taki cyrk odstawiacie,jakieś dziecinne powody wymyślacie,insynuacje,ukryty przekaz?O co chodzi? Pewnie zaraz zbiorę kolejny opier...l że znowu się czepiam na forum.Ale,no trudno,trzeba to wyjaśnić,bo serio ,nie rozumiem takiego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla E-ftalo Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 06:45 www.youtube.com/watch?v=j22XR6_wa6g Od tej, co była z Tobą na festynie dwa razy w lipcu:-) Zybi był dwa razy ? Był Nieznajoma była raz? Była Pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś z toronto Re: Maryla Rodowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.13, 07:01 to ile szkół likwidujemy od września?. Bo brak pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamień zielony Re: Maryla Rodowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.13, 11:50 likwidujemy tylko klasę dla aborygenów,bo jaś wyjechał do toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SE Re: Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 12:10 Tu macie setkę zdjęć z wczorajszego spędu, widać masy ludzkie itd morawskipiotr.pl/portfolio-item/lato-z-radiem-nad-jeziorem-tarnobrzeskim-fotoreportaz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do eftalo Re: Maryla Rodowicz IP: *.hfc.comcastbusiness.net 22.07.13, 14:50 Aleś sie facet rozkleił , j... Ci brakóje .Tyle tego towaru bylo , sam se ze czy wyrwałem , ale jazda . Co laska rzuciła ??? Do rana balowałem i se chwale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobecny Re: Maryla Rodowicz IP: *.smsiarkowiec.pl 22.07.13, 15:59 Urząd miasto podał było 45 tysięcy a może wg.Laskowika Milion co tam jak szaleć to szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Maryla Rodowicz IP: *.szybszyinternet.pl 25.07.13, 20:52 organizacja super a ile ludzi o czym to świadczy. Dzięki organizatorom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaśnie panujący Re: Maryla Rodowicz IP: *.tbg.edge.wdm.pl 26.07.13, 16:49 Te ludzie na dziwacznych rejestracjach to chyba z soboty zostali bo w sobote był zlot tarnobrzeżan z emigracji... Odpowiedz Link Zgłoś