Dodaj do ulubionych

Maryla robi woltę

31.01.23, 16:59
Znana piosenkarka, udzielająca się przez ostatnie lata w TVPiS, nagle zaczyna na nią bruździć i życzyć PiSowi przegranej. Hmmm, szczury pierwsze opuszczają pokład.

Oby nie zapałała sympatią do PO. Polecam Konfederację. To jest kierunek dla odkochanych od PiSu.

A.
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Maryla robi woltę 31.01.23, 18:47
      Po bujnym życiu seksualnym, jakie prowadziła, trudno jej się dzisiaj odnaleźć.
    • qwardian Re: Maryla robi woltę 31.01.23, 19:43
      Maryla ma więcej jajec od całej opozycji. Już ostrzę w kuchni mój nóż Wusthofa, bo za ten żałosny Sylwester w Zakopanem, gdzie sprowadzono za grube pieniądze miernoty (tylko Kubańczycy zachowali poziom), trzeba obciąć gnomowi kondżybała i Maryla potrafi to zrobić profesjonalnie jednym cięciem..
      • qwardian Re: Maryla robi woltę 31.01.23, 19:44
        Kindżybała (przepraszam jestem wzburzony)..
    • perla_z_roztocza Re: Maryla robi woltę 31.01.23, 19:55
      w liceum miałem nauczycielkę, która trochę mnie lubiła i wszędzie zabierała.
      Kiedyś spotkaliśmy się z Marylą bo one były koleżankami gdyż razem studiowały i mieszkały w warszawskim akademiku.
      Wtedy z każdego głośnika leciała Małgośka, ale Maryla była jeszcze normalna i obie sobie plotkowały jak zwykłe kobiety.
      Teraz Maryla ma cienką emeryturę i musi nadal zarabiać.
      Zdaje się, że TVP przestała ostatnio sponsorować jej koncerty więc liczy, że Der Tusk dorwie się do stołka i znów kasa będzie właśnie.
      • qwardian Re: Maryla robi woltę 31.01.23, 20:09
        Tusk to nasza ostatnia nadzieja, że rozpirzy UE, pewnie przez 4-dniowy tydzień pracy. Bolek nie wpadł na ten pomysł, bo świat był wtedy normalny i trzeba było siłą oderwać robotnika od maszyny.
    • astra18 Re: Maryla robi woltę 02.02.23, 14:02
      andrzejg napisał:

> Znana piosenkarka, udzielająca się przez ostatnie lata w TVPiS, nagle zaczyna n
      > a nią bruździć i życzyć PiSowi przegranej. Hmmm, szczury pierwsze opuszczają po
      > kład.
      >
      > Oby nie zapałała sympatią do PO. Polecam Konfederację. To jest kierunek dla odk
      > ochanych od PiSu.
      >
      > A.

Ach gdyby nie te baci baci z Castro, to może bym uwierzyła w ten pisowski reżimsmile)))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka