maria421 31.12.22, 08:44 zeby sie Zbychu nie czepial ze Maryla zaniedbuje obowiazki :-) Le Guepard (1963) - La Valse To bylo KINO, moi drodzy, to byly GWIAZDY. Wspanialy Burt Lancaster, piekna Claudia Cardinale i boski Alain Delon. Zycze Wam szampanskiej zabawy :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Sylwestrowo 31.12.22, 12:04 Baw się dobrze ma nowym i luknij z okna - może zobaczysz pijanego Miszę Friedmanna😀 Mam przyjaciela, który od lat w Sylwestra delikatnie upija się i idzie spać o 21:00😉 Odpowiedz Link
jureek Re: Sylwestrowo 31.12.22, 19:38 "Dinner for one" obejrzany, można iść spać. Bawcie się grzecznie i dosiego roku! Odpowiedz Link
jureek Re: Sylwestrowo 02.01.23, 09:19 jureek napisał: > "Dinner for one" obejrzany, można iść spać. Poszedłem spać i ominęło mnie piękne strollowanie TVP i samoośmieszanie się wielbłąda w roli pisowskiego lizusa. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Sylwestrowo 31.12.22, 19:48 Claudia Cardinale jest moją dziecięcą miłością. Nie chce mi się guglać, ale była przecudna w spiętych do góry włosach, z dość okazałymi klipsami w uszach. Urodę zresztą zachowała do później starości. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Sylwestrowo 31.12.22, 19:51 W przeciwieństwie do zimnej, niedostępnej piękności, Zośki Loren, była kimś w zasięgu chłopięcych marzeń. Odpowiedz Link
maria421 Re: Sylwestrowo 01.01.23, 18:40 zbyfauch napisał: > Claudia Cardinale jest moją dziecięcą miłością. Nie chce mi się guglać, ale był > a przecudna w spiętych do góry włosach, z dość okazałymi klipsami w uszach. Uro > dę zresztą zachowała do później starości. > Moja miloscia jest Alain Delon, najpiekniejszy mezczyzna na swiecie, a do tego doskonaly aktor. Odpowiedz Link
jureek Re: Sylwestrowo 02.01.23, 09:09 zbyfauch napisał: > Claudia Cardinale jest moją dziecięcą miłością. Tak około piątej klasy podstawówki kochałem się w Raquel Welch Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sylwestrowo 03.01.23, 11:49 jureek napisał: > zbyfauch napisał: > > > Claudia Cardinale jest moją dziecięcą miłością. > > Tak około piątej klasy podstawówki kochałem się w Raquel Welch Jakieś tam zagraniczne - a Marusia to gdzie? Odpowiedz Link
jureek Re: Sylwestrowo 03.01.23, 12:25 ja.nusz napisał: > Jakieś tam zagraniczne - a Marusia to gdzie? Marusia nie podbiła mego serca. Lidka bardziej mi się podobała Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Sylwestrowo 03.01.23, 12:31 Mnie też. Niemirska miała śliczną diastemę. (Patrzę się na usta, nie w oczy.) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sylwestrowo 03.01.23, 13:36 Z innych podobała mi się Nehrebecka w „Ziemi Obiecanej”. Później jakoś mniej było ją widać. Odpowiedz Link
maria421 Re: Sylwestrowo 03.01.23, 15:31 Bylo paru polskich aktorow i aktorek wyrozniajacych sie uroda. Np. para Zelnik- Brylska w "Faraonie". Delag -Mielcarz w "Quo Vadis" Piekna Alicja Bachleda-Curus i piekna Izabela Scorupco Odpowiedz Link
jureek Re: Sylwestrowo 03.01.23, 15:45 maria421 napisała: > Bylo paru polskich aktorow i aktorek wyrozniajacych sie uroda. Np. para Zelnik- > Brylska w "Faraonie". > Delag -Mielcarz w "Quo Vadis" > > Piekna Alicja Bachleda-Curus i piekna Izabela Scorupco albo Cichopek i Mroczek :) żartuję, oczywiście, bo oni akurat niczym się nie wyróżniają Odpowiedz Link
maria421 Re: Sylwestrowo 16.01.23, 13:55 W pieknym wieku 95 lat zmarla przepiekna Gina Lollobrigida, prawdziwa diva, dla mnie najpiekniejsza aktorka calej swiatowej konematografii . Odpowiedz Link