Dodaj do ulubionych

Biegam Bo Lubie

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.08.13, 23:06
Czy w tarnobrzegu jest jakis profesjonalny trener biegania ktory moglby nawiazac wspolprace z "trojkowa" akcja biegam bo lubie? Akcja fajna, bo technike biegu mozna by podciagnac, a sa mniejsze miasta ktore biora udzial w tej akcji wiec wstyd zeby tarnobrzeg byl w tyle ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo Re: Biegam Bo Lubie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.13, 13:38
      Tez chciałbym biegać, ale jak biegam to mi się wszystko trzęsie i telepie
      • Gość: biegacz Re: Biegam Bo Lubie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.13, 19:30
        co sie martwisz, potrzesie sie i przestanie najwazniejsze to sie ruszac :-)

i co nie ma w tbg fachowca od biegania?
        • Gość: Kamil Re: Biegam Bo Lubie IP: 93.154.142.* 11.08.13, 20:03
          Też lubię biegać
          • Gość: Kamil Re: Biegam Bo Lubie IP: 93.154.162.* 11.08.13, 20:13
            A gdzie lubicie biegać?
            • Gość: Kamil Re: Biegam Bo Lubie IP: 93.154.162.* 11.08.13, 20:17
              Najlepiej to chyba w parku
        • Gość: sportowiec Re: Biegam Bo Lubie IP: *.lws-hosting.com 11.08.13, 20:35
          najlepszym trenerem i nie DR.ogim jest Śmietanko-Maślanka on jest wszędzie na imprezach, ale chyba lepiej gdyby chciał z wami biegać Dziadura ( ale to już extrak (L)asa
          • Gość: biegaczka Re: Biegam Bo Lubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 21:07
            Biegam na Orliku i w lesie, czasem po podwórku za kotem a raczej przed nim uciekam, ale to też bieganie:-)
            • Gość: bolo Re: Biegam Bo Lubie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 15:30
              I nic Ci się nie trzęsie?
              • Gość: biegaczka Re: Biegam Bo Lubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 17:24
                Cycki, ale pupa jeszcze nie:-)
              • Gość: biegacz Re: Biegam Bo Lubie IP: *.play-internet.pl 12.08.13, 17:49
                No mi tez sie nic nie trzesie, a moze cos tam sie trzesie, ale nie zwracam uwagi na to ;-)

Biegal ktos z was na biezni lekkoatletycznej w Sandomierzu? Moze byc fajna bo pokryta tartanem.
                • Gość: biegaczka Re: Biegam Bo Lubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 17:52
                  Nie lubię biegać na tartanie.
                • Gość: bolo Re: Biegam Bo Lubie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 14:16
                  A ja jak biegnę to się bardzo nerwuję bo wszystko mi się telepie na boki. Brzucho, łuda, pupsko...tak góra dół i prawo, lewo. Nerwuje mnie to bardzo. Jakby może bandarzem to obwiązał to pomorze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka