Dodaj do ulubionych

A może referendum?

IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.13, 14:37
Czytam wszystkie posty na tym forum i utwierdzam się w przekonaniu, że co najmniej 80% ludności naszego miasta źle albo wręcz krytycznie ocenia rządy naszego włodarza.
W związku z tym moje pytanie brzmi, czemu nie zaczniecie zbierać podpisów pod petycją o referendum w sprawie odwołania władz?

Obserwuj wątek
    • Gość: istr Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 16:03
      Bo odwołanie to nie koniec ścieżki, a referendum nie jest celem samym w sobie?
      Stałe pytanie: kto po Mastalerzu?

Sama negacja jest dla mięczaków. Zaproponuj kto mógłby prezydentować w zamian.
      • Gość: Nikoś Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 16:39
        Tomasz Lenard na prezydenta!
        • Gość: istr Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 16:58
          Brawo za odwagę. Jest pierwszy kandydat.
          A czy jemu jakoś szczególnie zależy na byciu prezydentem, albo na byciu nim po referendum?
          Może sam by się postarał, a nie my za niego?
    • Gość: pp Re: A może referendum? IP: 93.154.185.* 12.08.13, 17:33
      Jestem za. Ja i sporo znajomych którzy głosowali na tego oszusta chętnie go teraz odwołamy.
    • Gość: proboszcz Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 17:54
      I jeszcze jakiegoś świętego wstawić do herbu miasta.

Może być św. Norbert.

"W ikonografii przedstawiany jest św. Norbert jako biskup lub w habicie norbertańskim, w ręku trzyma kielich lub monstrancję z Przenajświętszym Sakramentem albo palmę pokoju."

Ta palma to by nawet pasowała.
      • Gość: istr Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 18:20
        A kielich?
        • Gość: proboszcz Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.13, 18:27
          kielich to chyba bardziej Jan dzierżył, tak przynajmniej wieść gminna niesie.
          • Gość: aaa Re: A może referendum? IP: 65.167.220.* 12.08.13, 18:51
            I tak sobie PISka tarnobrzeska PIS_da, a właściwie były układ towarzysko-biznesowy, a wartość tego PISkania równa się PISkającym czyli null. Komentować to?? Nie widzę sensu. Niech wam PIS-da :-)
          • Gość: Gość Re: A może referendum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 21:40
            Mastalerzowi z kielichem tez do twarzy.
            • Gość: Tbgek Re: A może referendum? IP: *.ip.netia.com.pl 13.08.13, 08:28
              No i wystarczy przeczytać kilka wpisów i już wiadomo, dlaczego nic się w tym mieście nie zmieni.... :/
              istr ma rację, trzeba mieć jakąś alternatywę. Ja nie wiem kto tam teraz na 'górze' myśli w miarę racjonalnie i potrafi działać, niemniej widzę, że są poszczególne jednostki, które w opinii większości mogły by coś zrobić dla miasta.
              Jednak jak widać po poziomie tego forum, niezależnie od tego na jaki temat miała by być dyskusja wszystko sprowadza się do tego, że wszyscy są beee i feee oraz trzeba ich oblać wiadrem, a jeszcze lepiej beczką pomyj z wymiocinami.
              Myślę, że wątek można spokojnie zamknąć bo do niczego nie prowadzi.
              Miłego dnia Wszystkim życzę :)
              • Gość: gość No, druzja a szto wy skażitje ob etomu? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 08:38
                Sjuda mołodiec ze starim papom!

w227.wrzuta.pl/audio/0dHdYjL9xwb/kalinka_-super_wersja
              • Gość: proboszcz Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 18:47
                Na tej samej zasadzie postuluj więc zamknięcie wszystkich mediów. Publikowanie w nich nie prowadzi bowiem do niczego... W sumie można by pójść o krok dalej i zakazać wszelkiej twórczości. Bo co, najemy się tymi pomnikami?
    • Gość: sanacja Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 13:13
      80% ludności .. nie ośmieszaj się. Zero komentarza .Pozdrów papę w TSM.
      • Gość: mieszkaniec Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 13:15
        A ja słyszałem, że papa nie odpuszcza i zamierza walczyć.
        • Gość: Oliwa sprawiedliwa Re: A może referendum? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.13, 07:52
          ja słyszałam, że nieudacznik Masztalenko marzy o tym żeby go odwołać. Każdego dnia kiedy przekracza drzwi urzędu moczy się i telepoce ze strachu, że za każdy dzień niszczenia Tarnobrzega przyjdzie już niedługo zapłacić.....
          • Gość: wyjec hemoroidalny Re: A może referendum? IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.13, 13:08
            auuuuuuuuuuuuuu mleczne masiołki, aaauuuuuuuuuuuuuuu, aaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu, wyjcie dalej i uważajcie na hemorajdy, hi hi ..............aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • Gość: Darek Re: A może referendum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.13, 14:19
      Prezydent jest super. Fajnie się zachowuje podczas różnych okazji (zabawy telefonem, zabawy kozami z nosa, robienie ciekawych min, ciekawe wypowiedzi).
      Myślę, że swoją funkcję powinien piastować dożywotnio, oczywiście z możliwością dziedziczenia w obrębie dynastii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka