Gość: Baśka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.13, 13:34 O ktorej trzeba pojsc do Urzedu Pracy w naszym miescie zeby otrzymac numer uprawniajacy do zarejestrowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyczliwa Re: Rejestracja w PUP IP: *.158.217.237.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.13, 13:52 faktycznie rejestrują chyba 10 osob dziennie...a przychodzi czasem 50. moze zarejstruj sie przez internet?? poprzez formularz internetowy wyznaczą ci godzinę i date wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Rejestracja w PUP IP: *.szybszyinternet.pl 26.09.13, 21:31 "Zyczliwa" a kiedy ty byłaś ostatnio w urzędzie pracy? Rejestrują około 70 osób dziennie, przynajmniej tyle wydaje automat biletów. Faktycznie najwygodniej przez rejestrować się on-line bo jesteś umówiona na konkretną godzinę i wchodzisz bez czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Rejestracja w PUP IP: 80.51.96.* 26.09.13, 18:44 najlepiej zarejestruj się on-line.Po wypełnieniu dość długiego formularza wyznaczą ci godzinę stawienia się w PUP.Przeważnie jest to na drugi dzień od wypełnienia.Wchodzisz do pani urzędniczki dokładnie o wyznaczonej godzinie bez zbędnego czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pracy Re: Rejestracja w PUP IP: *.yolau.net 26.09.13, 19:10 przepraszam że się wtrącam ale wg. GUS-u srusu i CBOS to u nas w PL. jest obecnie najniższe bezrobocie a cha teraz rozumie co oni podają dla swojej popularności politycy! 10 sztuk dziennie rejestrujemy i koniec kropka ------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rejestracja w PUP IP: *.play-internet.pl 27.09.13, 23:11 A o której wstajesz? Nie ma tłumaczenia, że nie zdążysz! Wstaniesz w południe po imprezie, numerek się znajdzie! BO!HA! jakie ćwoki tu piszą! Jakie miasto, takie forum !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Rejestracja w PUP IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.09.13, 13:02 Rejestrowałam się 3 tygodnie temu - poszłam po 14, wydrukowałam bilet i za 10 min.zostałam poproszona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Rejestracja w PUP IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.13, 13:50 dzieki za odpowiedz Bebe. A jeszcze takie lopatologiczne pytanie. Na ktorym pietrze miesci sie PUP i czy ta maszyna to trudna w obsludze? Gdzie stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erosoman Re: Rejestracja w PUP IP: *.wdm.pl 29.09.13, 14:15 Stoi to w męskiej ubikacji, a obsługa raczej prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Rejestracja w PUP IP: 80.51.96.* 29.09.13, 17:14 PUP mieści się w dawnym budynku PZU ul.1 Maja 3.Rejestracja odbywa się na parterze i tam tez mieści się ta machina.Podchodzisz, klikasz rejestracja wyskakuje ci bilet z numerkiem.Wejdziesz tam to natychmiast się zorientujesz.Bez obaw Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Rejestracja w PUP IP: *.158.217.235.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.13, 18:19 nie sluchaj ICH :)...tylko zaklep sobie termin internetowo!!!!... ja bylam kiedys na 10:30 ,siedzialo juz 15 osob...i biletomat nie dał mi biletu:) a jESLI nie chcesz internetowo to radzę isc na 8:00... Rejstrowalam sie juz wielokrotnie i w TEORII i to powinno trwac max 15 minut.!!!... A-krowa Wprowadza do kompa twoje dane,adres,pesel,wyksztalcenie,to gdzie pracowalas i jakie masz szkolenia i jakiej pracy szukasz B-wydrukują ci regulamin ktory musisz podpisac tyle!!!cala filozofia.... ale one sa leniwe....Drapią sie po dupie,jedzą kebaba w meidzy czasie,zaparzają kawe,mowią miedzy sobą o swoim horoskopie o tym jakie ich dziecko ma postepy w przedszkolu...ODBIERAJĄ TELEFON OD SWOICH PRZEDSZKOLAKOW- MOWIĄ IM PRZY TOBIE CO BEDZIE NA OBIADEK I ZEBY ODROBILO LEKCJE...jedna doradza cos drugiej w nie twojej sprawie...i tak sie przeciąga nawet do 45 minut!!!!!!! Dlatego rejstrują 10 penitentow dziennie. TAm POWINNA BYC KAMERA NAD KAZDĄ A ICH ROZMOWY ,KULTRUA ROZMOWY I ZAANGAZOWANIE POWINNY BYC NAGRYWANE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwwww Re: Rejestracja w PUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 23:52 Niestety jest to prawda co "kobieta" napisała, kiedyś byłam się podpisać pytałam o jakąś ofertę Pani zamiast mi odpowiedzieć rozmawiała z koleżanką obok o tym jak minął jej urlop, nadmieniam, że było to po przerwie i nie zdążyła przekazać jakże ważnej informacji, a mi kazała poczekać, jest to nie tylko niegrzeczne, ale i niestosowne. Z racji tego, że wiem, że urząd pracy i jego działania to jakieś nieporozumienie już nie robiłam awantury, bo zajęłoby to drugie tyle czasu. Swoją drogą, gdyby nie ubezpieczenie zdrowotne to większość bezrobotnych "wypięłaby się" na Panie "urzędniczki" i ich "działania dla dobra petenta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Rejestracja w PUP IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.13, 10:54 Byłam tam raz i potwierdzam to co napisały przedmówczynie. Zachowanie pań urzędniczek w momencie mojej rejestracji było co najmniej naganne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opoi Re: Rejestracja w PUP IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 09:52 A ja nie zgadzam się z tą opinią. Jak byłem ostatnio się rejestrowac, to nie dość że czekałem może z 5 minut, to rejestracja trwała może góra 20 i kobieta jeszcze zadzwoniła do mojego pracodawcy bo cośtam miałem źle w świadectwie. Jak wy możecie tak marudzić. Ciekawe czy w kolejce do lekarza też tak marudzicie jak musicie wstać o 6 rano zeby sie zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rejestracja w PUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 20:16 Jest różnica między rejestracją, a podpisem... Odpowiedz Link Zgłoś