Gość: mama 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 15:15 Gdzie zapisać dziecko do przedszkola na przyszły rok?Które jest dobre i postępowe?Prawda ze są dwa "elitarne"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: przedszkole - zapisy IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.13, 15:50 gdzie tam elitarne. w jednym z nich niedawno zwolniono "nauczycielkę" co męczyła dzieciaczki. każde jest tak samo dobre. w każdym znajdą się panie, które są aniołami i takie co bez uzasadnienia krzyczą na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 2 Re: przedszkole - zapisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 17:44 W którym to zwolniono ? to juz wiem ze go unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: przedszkole - zapisy IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.13, 23:07 najlepiej zapisać w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: przedszkole - zapisy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.13, 14:21 Elitarne...........co to znaczy według Ciebie ?? Każde jedno jest przepełnione ,zapisy w marcu więc jeszcze posłuchasz kilku plotek i na pewno coś wybierzesz elitarnego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 2 Re: przedszkole - zapisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 15:28 To nie plotki to rzeczywistość. Elitarne, bo tam chodzą dzieci miejscowych polityków, lekarzy, prawników i biznesmenów. Takie opinie sami rodzice wyrabiają i pracujący tam nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: przedszkole - zapisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 20:33 zapisz do przedszkola nr 5 na dekutowskiego moje dzieci tam chodziły super przedszkole fajne nauczycielki super dyrektorka dobre obiady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicita Re: przedszkole - zapisy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.13, 22:39 elita to politycy? jeszcze lokalni? Ja bym taka elitę szerokim łukiem omijał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicita Re: przedszkole - zapisy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.13, 22:37 Ot logika. Złe zwolniono to teraz należy unikać. A dlaczego trzeba tego przedszkola unikać? Raczej bałbym sie o pozostałe żeby czasem ta pani do innych sie nie przyjęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: przedszkole - zapisy IP: *.free.aero2.net.pl 07.10.13, 15:15 heheh. gdyby w państwowych przedszkolach w TBG był monitoring to po tygodniu wyszyscy by wypisali dzieci albo trzeba by zwolnić 70% nauczycielek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa Re: przedszkole - zapisy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.10.13, 23:42 Jestem tego samego zdania. A pani nerwowa co ją zwolnili z przedszkola przeszła ponoć do innego. Niech tam się z nią użerają teraz rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole - zapisy IP: 83.175.167.* 08.10.13, 17:23 Nie polecam 5 moje dziecko odeszło w tym roku na szczęście, panie lubią tylko mądre i zdolne dzieci, reszta spychana jest na margines, brzydko dookoła a postawa pań pozostawia wiele do życzenia (o szczegółach nie wspomnę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Ani Re: przedszkole - zapisy IP: *.smsiarkowiec.pl 08.10.13, 20:32 A ja polecam przedszkole nr 3.Wspaniała opieka,atmosfera,panie zawsze uśmiechniete i moje dziecko z radością idzie do przedszkola,a to najbardziej cieszy mamę że oddaje swoje dziecko w dobre ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Tata brat i j Re: przedszkole - zapisy IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.13, 22:33 Polecam przedszkole w Tarnobrzegu przy ul. Kościuszki 32 jest super Derektor NM i Pani od łoświaty ACZ nawet niedawno powołali zastępce Derektora ŁD no i chyba za rok znów się władze przedszkola zmienią ale nabór trwa cały czas A mają dobre obiady często i gęsto jedzą w Sonacie ale czasem tez jadą do Ansera miła i wspaniała atmosfera Naprawdę polecam to przedszkole całym sercem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole - zapisy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.13, 06:36 A ja swoje dziecko musiałam wypisać , bo rozczarowały mnie panie , które podobno według opinii panującej tam dyrektorki są najlepsze w swoim fachu. Z renomą - ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: przedszkole - zapisy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.13, 10:05 Mama, o którym przedszkolu mowa??? Bo ja mialam dziecko w 17 - panie oprócz krzyku i nerwów niewiele wniosły do życia mojej córki. Zabralam ją stamtąd w miare szybko ale moja mała do dziś wspomina, że tam były "złe" Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole - zapisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 14:19 Nie polecam 13, nie widzę po dzieciach z tego przedszkola większych postępów, a wręcz przeciwnie, są w tyle niż inne dzieci które znam. Odpowiedz Link Zgłoś