Dodaj do ulubionych

na 6 w Sandomierzu

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 20:01
Czy mozna sie jakos dostac do Sandomierza na godz 6 rano z Tbg?
Obserwuj wątek
    • Gość: W.R Re: na 6 w Sandomierzu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 20:17
      Tak na rowerze.

A tak na serio jest coś takiego jak dworzec autobusowy idziesz tam. Tam w środku jest taka pani siedząca za okienkiem. Pani ta otrzymuje swoją pensję za sprzedawanie biletów podróżnym, a także informowanie ich o rozkładzie jazdy. Prócz tego niedaleko obok jest przystanek z którego odjeżdżają busy w śród nich są busy jadące na Sandomierz idziesz i się pytasz. Jeżeli nagle zostałaś kaleką i nie możesz pójść się spytać to w internecie można w sekundę znaleźć rozkład jazdy autobusów albo w ostateczności numer telefonu na dworzec.
    • s0pran0 Re: na 6 w Sandomierzu 03.10.13, 22:15
      Jest jeszcze Internet i wyszukiwarka Google. www.pmks.tarnobrzeg.pl/linia%2011.txt
    • e-ftalo Re: na 6 w Sandomierzu 03.10.13, 22:21
      codzienne dojazdy to masakra i to jeszcze o takiej godzinie.Ja bym nie brał takiej oferty pracy,bo po prostu bym zaspał. Podziwiam ludzi z motywacją i dojeżdżających codzien
      • Gość: ja Re: na 6 w Sandomierzu IP: *.smsiarkowiec.pl 05.10.13, 07:37
        Nie jest tak zle .Ja aby dojechac do pracy na 6 tez 20 km ale nie do Sandomierza wstawalam o 4 rano .... przygotowac sie , wyprowadzic psa i oczywiscie dojsc do srodka lokomocji , 10 lat mi to zeszlo . Teraz jestem na emeryturze i nie wierze , ze moge spac do 6 rano , taka jestem szczesliwa. W mysl przyslowia ;jak sie czlowiek przylozy to i w piekle nie najgorzej. Zycze wszystkim milego weekendu!
    • Gość: ojciec mateusz Re: na 6 w Sandomierzu IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 22:00
      dobrze powiedziane:)
      masz:
      A dworzec autobusowy w TBG z wywieszonym rozkldem jazdy PKS
      -tam udzielaja informacji w okienku lub teolefonicznie
      B-linia miejska MKS nr 11 -Tbg-sandomierz,pierwszy kurs ma chyba o 5:20???-
      Sprawdz sobie w rozkładzie
      C-masz mnostwo busow ,ich rozkkaldy sa na kazdym przystanku
      D-masz google i stronkę E -podroznik
      E-byc moze sa połączenia kolejowe
      E-rowerkiem to tylko 13 km...ale o 5 tej rano to moze byc niebezpieczne

a co to za robota? Jesli Jabka w Sanfudzie to wspołczuje :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka