Gość: bezrobotna IP: *.flash-net.pl 04.10.13, 11:40 Bardzo pilnie poszukuję pracy .Podejmę się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes internetu Re: Praca IP: *.wdm.pl 04.10.13, 11:46 Szkoda że nie piszesz czy masz penisa czy waginę jakie wykształcenie, wiek i co umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutasinski Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 16:27 prezes jak zwykle zablysnal,ty tepaku przeciez napisala "bezrobotna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna. Re: Praca IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.13, 19:04 Nie mam żadnego wykształcenia, mam penisa oraz wagine.Masz coś zboczeńcu dla mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 19:13 teraz są zbiory jabłek w sandomierzu i okolicach sporo ogłoszeń w tygodniku i na tablicy.pl podzwoń popytaj może akurat potrzebują osoby a dojazd zawsze mozna zorganizować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna. Re: Praca IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.13, 19:21 Dzięki za ofertę.Wreszcie ktoś normalny.Potrzebuję pracy stałej może na rok lub dwa.Tyle brakuje mi do świadczenia przedemerytalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Odnośnie "prezesa internetu" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.13, 19:32 Prawdopodobnie ten cały "prezes internetu" robi to z własną matką a prawdopodobnie z tyłu zapina go jej konkubent. Jesteś więc bracie między "młotem a kowadłem" i masz zapewne zszarpane nie tylko nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeehh Re: Praca IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 22:09 ja tez jej potrzebuję :( ale tylko i wylacznie etyczna i nie upodlająca. Niestety albo chcą z doswiadczeniem (kurfa kazdy kiedyś musiał go przeciez nie miec !),albo chcą z niepelnosprawnoscią... staze sa do 26 lat a niestety mam wiecej. Nie mam jakis wygorowanych oczekiwan,chyba z desperacji moglabym juz nawet sprzatac,czy pomagac w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Praca IP: 83.175.167.* 08.10.13, 17:27 A ja pracuje z babami które musza pracować bo maja umowę na stałe a nijak się nie nadają nawet papierów nie chce im się zanieść..... a chętnie popracowałabym z kimś kto naprawdę chce pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidna Re: Praca IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.13, 20:01 To tak jak Ja. Koleżanka tylko chodzi do pracy a Ja pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś