IP: *.flash-net.pl 04.10.13, 11:40
Bardzo pilnie poszukuję pracy .Podejmę się wszystkiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes internetu Re: Praca IP: *.wdm.pl 04.10.13, 11:46
      Szkoda że nie piszesz czy masz penisa czy waginę jakie wykształcenie, wiek i co umiesz.
      • Gość: kutasinski Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 16:27
        prezes jak zwykle zablysnal,ty tepaku przeciez napisala "bezrobotna"
      • Gość: bezrobotna. Re: Praca IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.13, 19:04
        Nie mam żadnego wykształcenia, mam penisa oraz wagine.Masz coś zboczeńcu dla mnie ?
    • Gość: luk Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 19:13
      teraz są zbiory jabłek w sandomierzu i okolicach sporo ogłoszeń w tygodniku i na tablicy.pl podzwoń popytaj może akurat potrzebują osoby a dojazd zawsze mozna zorganizować
      • Gość: bezrobotna. Re: Praca IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.13, 19:21
        Dzięki za ofertę.Wreszcie ktoś normalny.Potrzebuję pracy stałej może na rok lub dwa.Tyle brakuje mi do świadczenia przedemerytalnego.
        • Gość: gość Odnośnie "prezesa internetu" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.13, 19:32
          Prawdopodobnie ten cały "prezes internetu" robi to z własną matką a prawdopodobnie z tyłu zapina go jej konkubent. Jesteś więc bracie między "młotem a kowadłem" i masz zapewne zszarpane nie tylko nerwy.
    • Gość: eeehh Re: Praca IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 22:09
      ja tez jej potrzebuję :(
      ale tylko i wylacznie etyczna i nie upodlająca.
      Niestety albo chcą z doswiadczeniem (kurfa kazdy kiedyś musiał go przeciez nie miec !),albo chcą z niepelnosprawnoscią... staze sa do 26 lat a niestety mam wiecej.
      Nie mam jakis wygorowanych oczekiwan,chyba z desperacji moglabym juz nawet sprzatac,czy pomagac w kuchni.
      • Gość: Iga Re: Praca IP: 83.175.167.* 08.10.13, 17:27
        A ja pracuje z babami które musza pracować bo maja umowę na stałe a nijak się nie nadają nawet papierów nie chce im się zanieść..... a chętnie popracowałabym z kimś kto naprawdę chce pracować
        • Gość: solidna Re: Praca IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.13, 20:01
          To tak jak Ja. Koleżanka tylko chodzi do pracy a Ja pracuję.
    • kacia88 Re: Praca 11.10.13, 22:08
      mam ten sam problem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka