Dodaj do ulubionych

toja stanmar

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.13, 19:59
co sadzicie o tym sklepie
Obserwuj wątek
    • Gość: to ty ,Stan? Re: toja stanmar IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 13:16
      Galeria nazywa sie DAO-dom auto ogrod.Wlascicielem jest chyba firma TOYA.
      Ogromny wybór fajnych potrzbnych pierdól...zawsze duzo klientow.Wiele "technicznych" rzeczy jest tanszych niz u konkurencji...(wiem bo czesto objezdze 4 sklepy,porownam i wybieram DAO).Wszystko jest tak fajnie pod reką,ze nawet ja-kobieta nie mam problemu z odnalezieniem czegos.Wszystko jest super zoragnozowane i poukladane (nie ma takiego haosu jak w Majsterze,oblusga o niebo lepsza niz w majsterze).Kupowalam w DAO farby emulsyjne,olejne,bejce do drewna,najtansze pedzle maja :)
      nowe klamki do drzwi,zamki,klotke,tabliczke,zarowki halogenowe,wlaczniki swiatla,listewki...tanie sa tez akcesoria na podworku-wszystkie fajne ogrodowe rzeczy od pie...k jak worek na ziemniaki po jakies płlotki,wiadra,grabie,karmink dla ptakow,lawki hustawki,grile...
      Drogo jest w dziale z GARAMI,droga jest chemia-kosmetyki,i drogo jest na pieterku-artykuly szkolne i zabawki.NO i te kasjerki....Niby miłe i zyczliwe,ale takie malo energiczne rencistki chyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka