Dodaj do ulubionych

Badania krwi

IP: 80.50.63.* 09.10.13, 22:04
Gdzie w Tarnobrzegu można prywatnie zrobić badania krwi?
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwa Re: Badania krwi IP: *.182.60.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.10.13, 23:11
      w kazdej przychdodni i szpitalu.
      A-szpital,wejscie glowne i od razu w prawo i na 1 pietro...masz tam taki osobny oddział do badan i cennik (robilam tam sobie grupę krwi kiedys )
      B-przychodnia w Dawnym pogotowiu ,na parterze w prawo
      C-na wyspianskiego za tym slupem z ogloszeniami w stronę strazy jak sie idzie (citolab,dilab?)
      D-w przychodni nr 3 na Sienkiewicza ,parter na wprost wejscia od apteki
      E-punkt w przychodni Zigmed na Sienkeiwicza blizej targu

Do wyboru do koloru....Porownaj ceny bo czasami to jest 2 zl ,a czasmi 5 zł roznicy.
      Osobiscie NIE POLCecAM TEGO NA WYSPIANSKIEGO i tego w Przychodni nr 3 :P Najlepiej jest w dawnym pogotowiu,bardzo miło,bezstresowo i najtaniej.
      • Gość: zyczliwa Re: Badania krwi IP: *.182.60.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.10.13, 23:21
        W szpitalu to jest 1 lub 2 gie pietro...kilka lat temu bylam,juz nie pamietam.Ale napewno od razu w prawo i na gorę.
        Wsezdzie jest cennik na scianie :)
        Ja sobie robilam kilka razy morfologię i mocz...I wyobraz sobie, ze dajac 2 probki moczu do 2 laboratoriuw tego samego dnia,w jednym wzieli 4,50 zł i wynik - ok...a w drugim wzieli jakies 10 ,powiedzieli ze sa bakterie i wyłudzili jeszcze 17 zł na dodatkowy posiew/diagram bakteriologiczny uprzedzajac mnie, ze to nie jest moja dobra wola tylko przymus!!!Lekarka zobaczyla wynik i sie zdziwila po co ten posiew jak mam dobry wynik :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka