habudzik 19.04.07, 12:22 Czy BMW robi/robiło na jakiś rynek model bliźniaczo podobny do tego Mercedesa G ? images.google.pl/images?q=mercedes+g&hl=pl&lr=&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:pl:official&hs=eUT&um=1&sa=X&oi=images&ct=title Link Zgłoś Obserwuj wątek
habudzik Re: nie. pierwszy byl x5. ale to SUV a nie terenó 19.04.07, 13:04 Też mi sie tak wydawało ale widziałem takie BMW . Strzaż graniczna Slowenii ma takie . Link Zgłoś
habudzik Re: nie. pierwszy byl x5. ale to SUV a nie terenó 19.04.07, 13:06 Oczywiście na potrzeby filmu mogą mieć takie BMW - "Rezervni deli" (Części zamienne) Link Zgłoś
dr.verte jesteś w błedzie wujaszku_ 19.04.07, 15:20 co powiesz na to: www.4x4abc.com/bmw/index.html chociaż nie ma się co dziwić że w BMW wolą nie wspominać o tym okresie :-D Link Zgłoś
dr.verte Re: BMW G 19.04.07, 15:13 jest coś na rzeczy bo widziałem bliźniaka G-klasy ze znaczkiem BMW ale nie wiem what the fuck?? Link Zgłoś
purhed Re: BMW G 19.04.07, 19:16 wiem co to za samochód, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi. Link Zgłoś
dr.verte Re: BMW G 22.04.07, 20:57 purhed napisał: > o to Wam chodzi? > > www.vinthers.dk/images/puch.jpg Nie,nie o to :-)) aż tacy głupi chyba nie jesteśmy ale dzięki za strzał. Może skyddad coś wywącha. To było coś tylko montowanego w BMW(gdybam) z przeznaczeniem pewnie dla służb różnych.Ale było! Link Zgłoś