Dodaj do ulubionych

ginekolog Sałata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 17:23
co o nim myślicie, czy jest dobrym lekarzem jak chodzi o prowadzenie ciąży?
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: ginekolog Sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 19:53
      Anka idz i przekonaj się na wlasnej skórze, czy ci pasuje czy nie i nie wracaj ciągle do tego tematu.
      • Gość: iwona Re: ginekolog Sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.12.13, 17:37
        Ania
        ja byłam ostatnio u niego na wizycie i powiem Ci że mam dobre zdanie jak na razie,
        doktor wydaje się bardzo konkretny i cierpliwie wszystko tłumaczył, jak na razie jestem zadowolona z niego.
        • Gość: mela Re: ginekolog Sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.12.13, 18:07
          Możesz podać namiary...
          • Gość: zetka Re: ginekolog Sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 18:57
            bierze 150-200 za wizytę.
            • Gość: zgred Re: ginekolog Sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.12.13, 17:54
              drogi gość
        • Gość: beata Re: ginekolog Sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 17:53
          to jest numer do niego 517-367-887 do rejestracji a przyjmuje na wyspiańskiego w pawilonach i ja płaciłam 150
          • Gość: ja Re: ginekolog Sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 20:45
            też byłam, ale w moim odczuciu cena nie przekłada się na jakość.Więcej wytłumaczon mi i dokładnie zbadano w poradni u ginekologa na NFZ. szkoda pieniędzy
            • Gość: agnieszka Re: ginekolog Sałata IP: *.play-internet.pl 06.12.13, 13:46
              A czy długo trzeba czekać na wizytę u niego prywatnie? Duże ma kolejki czy przyjmie np. w ten sam dzień co zadzwonię?
              • Gość: .. Re: ginekolog Sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 18:22
                on tylko w poniedzialek przyjmuje i musisz sie umowic nie ma duzych kolejek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka