Gość: chory IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.13, 19:48 Bardzo pilnie potrzebuję dobrego Dermatologa.Wydałem już sporo kasy i zero leczenia.Czy ktoś mi potrafi naprawdę pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.13, 20:02 Jeśli poważna sprawa to tylko Pani dr Leokadia Kałdan w Stalowej Woli. Ci w tbg to tylko pryszcze mogą leczyć www.znanylekarz.pl/leokadia-kaldan/dermatolog/stalowa-wola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dermatolog IP: 93.154.178.* 29.11.13, 22:43 potwierdzam zdanie przedmówcy,w TBg to tylko pryszcze mogą leczyc i to nie zawsze:) masz kasę-jedz po wiekszych miastach. W tbg nie ma dobrych dermatologow,reumatologow i ortopedow. Wiem bo chodze po lekarzach kilkadziesiat lat,lezalam w kilku szpitalach,mam swoje zdanie i wiem co ludzie mowia 3 ka dermatologow w dawnym pogotowiu to jakies nieporozumienie,opryskliwi,aroganncy,chciwi...i bezradni jesli chodzi o leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: Dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.13, 18:50 Dzięki za radę ale po przeczytaniu opinii o tej Pani Doktor to jakoś nie wierzę że mi pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dermatolog IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.13, 19:28 Ty nie czytaj opinii tylko jedź i sam się przekonaj. Moje leczenie trwało prawie rok. Między czasie trzeba było zrobić kilka badań wydawałoby się nie mających związku z chorobą. A jednak. Jak masz dobrego rodzinnego to da ci skierowanie na takie badania. Ta Pani leczy przyczynę a nie skutek. Była ordynatorem oddziału dermatologii w szpitalu. Niestety przyjmuje tylko prywatnie. Wizyta 80,00 zł. Czy drogo? Jeśli straciłeś już trochę kasy to może się okazać, że stracisz więcej i bez efektu.Twój wybór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Re: Dermatolog IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 08:11 Ja polecam Pania doktor Piątkowską w machowie.Mi bardzo pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dermatolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.12.13, 12:12 spróbuj w Stalowej Woli tel. 15 64 27 433, lub 785 278 555 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: Dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.13, 12:32 Dzięki.Spróbuję uderzyć na Stalową.A Pani Piątkowska nic mi nie pomogła i dlatego szukam, szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dermatolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.12.13, 16:52 Polecam dr Pieprzną, która przyjmuje w Stalowej Woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 19:32 Polecam panią prof. Wojas,prowadzi klinike dermatologii w Krakowie, bardzo dokladnie mnie zbadala ,nastepnie skierowala na oddzial i praktycznie pozbylam sie choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalowa Re: Dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.13, 10:55 Dr Kaldan NIE TYLKO prywatnie. Przyjmuje na fundusz w poradni dermatologicznej przy szpitalu w Stalowej Woli Odpowiedz Link Zgłoś
kozakypl Re: Dermatolog 05.12.13, 11:21 ja sie leczyłam długo w stalowej u dr.Wojasa, ale niestety zmarł...potwierdzam, że w tbg nie znajdziesz dobrego dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś