Dodaj do ulubionych

dr żelazowski ginekolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 21:04
co myslicie o nim, czy on przyjmuje w tbg?
nie wiem na ile to prawda ale podobno jest malo przyjemny
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: dr żelazowski ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 21:45
      faktycznie jest tak jak piszesz.
      • Gość: zosia Re: dr żelazowski ginekolog IP: *.smsiarkowiec.pl 08.01.14, 22:42
        Mi robil cc normalny facet tylko taki starej daty dosłownie i w przenośni
    • Gość: gość portalu Re: dr żelazowski ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.14, 12:23
      Dr Żelazowski prowadzi moją ciążę. Przyjmuje w poradni K przyszpitalnej. Nie ma zbyt dużo ciężarnych pacjentek więc terminy nie sa odległe- bez problemu zapiszesz się za 2-3 tygodnie a do innych kolejki sa bardzo długie. Jego mała popularność wśród ciężarnych wynika z tego, ze jak ktoś wczesniej napisał, jest to lekarz starej daty jesli chodzi o podejście do pacjentek. Nie jest niesympatyczny, ale nie jest zbyt wylewny - zachowuje spory dystans, nie pogadasz nim o bzdurkach, jest bardzo rzeczowy. Plusem jest to, ze jest to lekarz bardzo skrupulatny, przejmuje się różnymi dolegliwościami, daje skierowania na dodatkowe badania jak tylko coś go zaniepokoi. Jak miałam jakieś wątpliwosci dzwoniłam do niego na kom.i zawsze pomógł, podpowiedział. Jest bardzo spokojny i skupiony na pracy.
      Ja go polecam choć jak lezałam na patologii niedawno to widziałam, ze np.dr Sałata i Rajtar są bardziej ludzcy - pogadają, pośmieją się, zajdą na salę zapytać o samopoczucie. No ale jak dla mnie to nie jest najważniejsze, najważniejsze, żeby był DOBRYM lekarzem i dobrze prowadził moja ciążę. Jako lekarzowi ufam mu.
      • Gość: ma Re: dr żelazowski ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 14:19

do gosc portalu,
        a w ktorym miesiacu jestes teraz :)
        • Gość: zainteresowana Re: dr żelazowski ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.14, 15:05
          ogłnie trudno teraz spotkac przyjemnych lekarzy
    • Gość: 1000000$ Re: dr żelazowski ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.14, 16:18
      Jak się nazywa Żelazowski, to od jesieni do wiosny musi mieć lodowate ręce, chyba że je sobie w piecu podgrzeje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka