Dodaj do ulubionych

Bomba w kauflandzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 15:22
Byłem pod kauflandem niecałą godzine temu i Ktoś prawdopodobnie zrobił kawał że w kauflandzie jest bomba. Jest policja i grupy ludzi którzy mysla że zaraz zrobią zakupy:) ale nic z tego wszyscy zostali wyprowadzeni z marketu i jest obecnie niedostępny. Nie wpuszczają również samochodów jak na razie jeszcze nic się nie wydarzyło.
Obserwuj wątek
    • Gość: inspektor gadżet Re: Bomba w kauflandzie IP: *.wdm.pl 20.02.14, 15:44
      W Radomiu trza dopisać nie siej paniki, bomba to może być gazowa we flakach grubasa jak zawór puści to ludzie w promieniu kilku metrów padają. Jakie miasto taka bomba.
      • Gość: kasia Re: Bomba w kauflandzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.14, 15:46
        Po fasolce po bretonsku :-)
        • Gość: inspektor gadżet Re: Bomba w kauflandzie IP: *.wdm.pl 20.02.14, 15:56
          Szkoda że szczegółowej relacji nie napisał SYLWUŚ, zapomniał dodać, że to o Radom, a nie Tarnobrzeg chodzi i na echu o tym jest.
          • Gość: ja Re: Bomba w kauflandzie IP: *.smsiarkowiec.pl 20.02.14, 16:14
            Kur** ćwoki w Tbg tez ludzi wyprosili i pełno milicji :P:D wez sprawdz zanim rzekniesz słowo na tym forum . Ja wiem bo widziałam godz temu
    • Gość: sylvek Re: Bomba w kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 16:12
      no fakt że w radomiu a skąd miałem to wiedzieć że akurat tam nie siedze cały dzień przed komputerem
      • Gość: debil Re: Bomba w kauflandzie IP: *.wdm.pl 20.02.14, 16:26
        Milicji i nawet nie wiesz w którym kauflandzie i gdzie, co za poziom forum, SYLWUŚ gimbazo jesteś czy najarany czymś że nie wiesz gdzie pod Kauflandem byłeś ? szkoda że milicyjnej pały ci w d... nie wsadzili
    • Gość: inspektor gadżet Re: Bomba w kauflandzie IP: *.wdm.pl 20.02.14, 16:30
      W tbg też tylko trochę późno na echu się pojawiło.
    • Gość: mariusz Re: Bomba w kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 16:32
      w tarobrzeskim kauflandzie też ewakuowali ludzi więc nie tylko w radomiu
    • Gość: sylvek Re: Bomba w kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 16:34
      DO DEBILA byłem znawco pod kauflandem W TBG więc widziałem i wiem co było a ty siedz przed komputerkiem na PEJSBUKU
      • Gość: debil sylwuś Re: Bomba w kauflandzie IP: *.wdm.pl 20.02.14, 16:42
        Tsza było napisać że w Tarnobrzegu.
    • Gość: sylvek Re: Bomba w kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 16:56
      skoro napisałem tu to chyba wiadome że chodzi o kaufland w tbg ale to juz bez znaczenia bo to na pewno fałszywy alarm takie bajki o bombach w kauflandzie to mozna dzieciom w przedszkolu opowiadać nie żyjemy w afganistanie czy iraku gdzie bomby to codzenność. I przestańcie się napinać takich jaj bym sobie nie robił na forum.
      • Gość: ja Re: Bomba w kauflandzie IP: *.smsiarkowiec.pl 20.02.14, 17:54
        Kurw ** była Bomba w kaufi TBG ... JAK MOŻNA TEGO KURW** NIE KUMAĆ PRZCIEZ JESTEŚMY NA FORUM W TBG :d A NIE W RADOMIU. Ja piczuuuu ale ludziska mają zryte bańki, trza było iść na zakupki- kupi do kaufa i się przekonać że milicji i ogrodzony dom sklepowy cały :P i szanowni goście z kaufa wypraszani w galopie niczym antylopa raz dwa, raz dwa trzy :P nie bylita no to dziubaszek w sedes prosta ma gatka :P:P
        • Gość: ??? Re: Bomba w kauflandzie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 20.02.14, 18:36
          co śpałeś pisząc powyższy post ?
          • Gość: inspektor gadżet Re: Bomba w kauflandzie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 20.02.14, 18:44
            W Stalowej też był alarm to kto go wie gdzie się szlajał.
            • Gość: duży sex Re: Bomba w kauflandzie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.02.14, 09:59
              Można kupić dziś bombonierki w kuflandzie ?
              • Gość: życzliwa Re: Bomba w kauflandzie IP: *.free.aero2.net.pl 21.02.14, 17:06
                mowili wczoraj w leliwie ze "w jednym s supermarketow na ul sienkiewicza"...
                ciekawe co za kretyn zadzwonil na alarm:)
                jakby nie bylo akcja policji to pewnie kilka tys.zł.A namirzenie goscia to pewnie kwestia godzin.
                Są dwie opcje:
                1.albo jakis nastolatkek z niedorzowojem ktory nie uzbierał groszy na czipsy
                2.albo staly tamtjszy żul (bezdomny?) ,ktorego zna obsluga,ktory jest natretny,chory i wielkorotnie lapany na kradziezy.
                no paczcie,a mialam kiedys nawet taką myśl....bedąc tam w "zatloczoną" sobotę....ze gdyby byla bomba chyba godzine by mi zajelo dostanie sie do drzwi)
                • Gość: inspektor gadżet Re: Bomba w kauflandzie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.02.14, 17:12
                  W całej Polsce było podejrzenie.
                  strefabiznesu.echodnia.eu/artykul/alarm-bombowy-w-sieci-kaufland
                  • e-ftalo Re: Bomba w kauflandzie 24.02.14, 23:27
                    skoro w całej sieci,to pewnie bomba była w towarach które zamawiali w tirach i tak bomby rozeszły się po wszystkich marketach sieci. Teraz powinni przeszukać dokładnie dostawców i punkty zaopatrzenia,to jest hurtownie
                    • Gość: hipopotamica Re: Bomba w kauflandzie IP: *.wdm.pl 15.03.14, 16:39
                      Eflalon jak zawsze błysnął. Podobno tłusta bab puściła bąka z d... a jakiś bezdomny dopalał znalezionego peta i bąk co wyszedł z du... złapał iskrę i pier... aż podpaski dziewczynom z majtek wyleciały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka