Gość: ala IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.14, 09:42 szukam fachowca do przeglądu i ewentualnie naprawy rowera. może kogoś polecacie? jak widać za oknem zbliża się wiosna, więc pasowałoby mieć sprawny sprzęt:) z góry dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiem co piszę Re: naprawa rowera IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.14, 11:52 szukaj tylko prywatnie, oficjalnie działające punkty w Tarnobrzegu to laicy, amatorzy i zdziercy kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: naprawa rowera IP: *.play-internet.pl 22.02.14, 11:56 Na dzikowie koło sklepu ogrodniczego jest sprytny facet! ma sklep i serwis,poza tym na Targowej był koło kwiaciarni w bloku naprzeciw cmentarza bodajrze w trzeciej klatce w piwnicy miał warsztat szef ekipy szurkowskiego kiedyś poza tym był tani i dobry ale czy jeszcze prowadzi to nie wiem -a reszta to wyzyskiwacze i partacze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: naprawa rowera IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.14, 12:02 ok, dziękuje bardzo:) wybiorę się chyba na dzików ale dowiedziałam się właśnie, że w sklepie rowerowym przy rynku też jest serwis rowerowy. co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: naprawa rowera IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.14, 15:46 Na 2 usługi żadnej nie wykonali mi tak jak chciałem, tylko tradycyjnie - jak im wyszło. Kasowo to nie pamiętam. Jednak wiem jeszcze, że nie wiedzieć czemu są bardzo nieczasowi, to jest długo się czeka na usługę. Ktoś już polecał punkt na dzikowie - a u niego skorzystałem raz i byłem bardzo zadowolony, tylko to troszkę daleko, bo popsuty rower trzeba wieźć autem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: naprawa rowera IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.14, 19:10 naprawa ,serwis i ewentualny przegląd tylko u pana franka na dzikowie .kompetentny i profesjonalny sposob podejścia do klienta i jego sprzętu.sam korzystam i innym polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyklista Re: naprawa rowera IP: *.snaphost.nl 22.02.14, 19:35 pan "franek" na ulicy Słomki robił mi wymianę osi korb widziałem jak używał przy odkręceniu przecinaka i młotka ( a są od tego klucze) , po pół roku po wymianie ośki chrupało jak by ktoś szkło łamał. Pan franek pięknie opowiadał jak to on się napracował i na picował (mnie) wzioł odemnie za wymianę i części 50 zł. Nie polecam to to kłamca i pięknie mówi ,a nie adekwatnie do wykonania usługi. Ja raczej skłaniam się do napraw w sklepie rowerowym wis a wis hali targowej , trzeba czasami czekać ,ale jakość usług na poziomie 3,5 w skali 5-cio stopniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: naprawa rowera IP: 80.51.96.* 23.02.14, 08:01 Bardzo dobry jest chłopak w Rojaxie naprzeciwko PKSu, tzn. był w ubiegłym roku bo nie wiem czy jeszcze pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi800 Re: naprawa rowera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.14, 14:34 Pan "Franek" (wielką literą jeśli już) od kilku lat serwisuje moje 3 rowery i, doprawdy, nie mam się do czego przyczepić. Wręcz śmiało polecam jego usługi, kilku znajomych skorzystało i nie skarżyli się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: naprawa rowera IP: *.smsiarkowiec.pl 24.02.14, 16:20 Ja polecam chlopakow na przeciwko pks naprawili mi rower i teraz przed rozpoczęciem sezonu tez tam zaprowadzę rower Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: naprawa rowera IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.14, 22:09 cyklisto czy nie ciebie widziałem za ladą w sklepie naprzeciwko hali? Odpowiedz Link Zgłoś