Dodaj do ulubionych

Wizytówki

IP: *.smsiarkowiec.pl 24.02.14, 21:43
Gdzie można zrobić takie wizytówki gdzie będzie mój numer telefonu i email?Bo jestem tylko studentką.
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: Wizytówki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.14, 21:54
      Wszędzie. Bo jeśli użyjesz mózgu albo chociażby google to znajdziesz bez problemu. Studentko...
    • Gość: gość Re: Wizytówki IP: 74.63.112.* 24.02.14, 22:22
      I tacy ludzie później wymagają od innych (będąc na stanowiskach kierowniczych, menadżerskich) by umieli wszystko, znali się na wszystkim a nie potrafią tak prostej sprawy załatwić i maja jeszcze problemy z pisaniem.Bo jestem internautą.
      • Gość: gość Re: Wizytówki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.02.14, 12:23
        Albowiem takich mamy studentów na lokalnych wiejskich "uczelniach".
    • Gość: Jorge Pepino Re: Wizytówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.14, 09:23
      Koło Biedronki przy placu czerwonym.
    • Gość: brandmaster Re: Wizytówki IP: *.net.intersiec.net.pl 14.03.14, 20:44
      Zasadniczo w każdej firmie poligraficznej, pytanie jakie są Twoje oczekiwania co do czasu, jakości i oczekiwań estetycznych. Osobiście polecam firmy, które udostępniają narzędzia on-line do stworzenia samodzielnego projektu wizytówki. Tego typu serwisy oferują bardzo dobrą jakość druku, gdyż nie ponoszą kosztów samego projektu. Osobiście mogę polecić wizytówki4you
      • Gość: Mirka Re: Wizytówki IP: *.worldstream.nl 16.04.14, 00:34
        Hej, a ja szukałam właśnie firmy, która mi opracuje logo i jego projekt graficzny, przenosząc go na wizytówkę, ulotkę oraz odzież reklamową. No i znalazłam ADD PROJECT, która ma naprawdę fajne pomysły, zrobili mi wizytówki na foli - przezroczyste oraz małe, reklamowe zapałki, których paczuszka zawsze leży na stoliku obok świeczki. Klient może sobie je wziąć.
    • Gość: Jacek Re: Wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 15:36
      Ja od nich zamawiałam takie wizytówki: www.vizionstudio.pl
      Są tanie, na każdą kieszeń :)
      • Gość: Zojka Re: Wizytówki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.14, 14:35
        Ja zamawiałam wizytówki w www.elfax.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Znajoma mi polecała tą firmę, miałam trochę obaw, bo to daleko i nie byłam pewna jak się będziemy dogadywać na odległość, ale nie było problemu. Wszystkie poprawki były uwzględniane i wizytówki są proste, a przede wszystkim profesjonalne.
        • Gość: magda80 Re: Wizytówki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.14, 16:05
          wyrabiałam wizytówki w firmie kopiamax.com.pl Oni mają konkurencyjne ceny i szybki czas realizacji zamówienia. Wizytówki wyszły bardzo ładnie. Polecam tą firmę z Poznania.
          • gandalf150 Re: Wizytówki 03.01.15, 22:05
            Wizytówki w bardzo konkurencyjnych cenach polecam zobaczyć na stronie wizytówki bawełniane firma wykonuje wizytówki wieloma metodami np. metalowe wizytówki
    • gandalf150 Re: Wizytówki 03.01.15, 22:02
      Niestandardowe projekty wizytówek polecam obejrzeć na stronie projekty wizytówek
    • jareer.jareer1 Re: Wizytówki 29.11.15, 17:53
      wizytówki i pozotałem materiały reklamowe i gadzety reklamowe znajdziesz na gadzetyreklamowe.jareer.pl/ są z warszawy ale dostarczają na całą Polskę
    • dziennikarz66 Re: Wizytówki 04.12.15, 11:24
      Jeślli prosty to polecam tu - allegro.pl/wizytowki-1000-szt-dwustronne-350g-projekt-gratis-i5259366143.html . Dostaniesz projekt gratis, co moim zdaniem się opłaca. Pozdrawiam :D
    • robertpolanski Re: Wizytówki 17.12.15, 07:55
      Od lat korzystam z usług firmy TanieDruki www.taniedruki.epn.pl/19-wizytowki-plastikowe-z-pcv. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
    • abel-ardi Re: Wizytówki 22.01.16, 08:15
      Ja wolę od wizytówek na papierze, trwałe wizytówki plastikowe www.taniedruki.epn.pl/19-wizytowki-plastikowe-z-pcv. Koszt niewiele większy a efekt o wiele lepszy.
    • e-zybi Re: Wizytówki 22.01.16, 11:05
      A ja wolę słuchać Rocka...www.youtube.com/watch?v=j2IyX5LXGyg ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka