Dodaj do ulubionych

Do kolegów z TBG

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.14, 18:11
Koledzy drodzy, gdzie w TBG można poderwać fajną kobitkę. Wicie, rozumicie wiosna idzie...
Obserwuj wątek
    • Gość: tania pani Re: Do kolegów z TBG IP: *.wdm.pl 03.03.14, 18:21
      tylko roksa.pl lub showup.pl
      • Gość: dobrarada Re: Do kolegów z TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.14, 18:33
        W środy jak i w soboty możesz zaglądnąć na bazar na Kwiatkowskiego. Tam też chodzą dobre sztuki, najwięcej 50+.
    • Gość: zajęta Re: Do kolegów z TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 20:58
      Miałam zaproszenie na ostatki do Tarnobrzegu od wolnej kobitki w sobotę, szukaj a znajdziesz:-)
    • Gość: Lucek Re: Do kolegów z TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.14, 17:38
      Wielka szkoda. Myślałem, że w tym roku poświętuję 8 marca i podaruję jakiejś sympatycznej i ładnej kobitce wielki bukiet a może i coś więcej
      • Gość: proboszcz Re: Do kolegów z TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.14, 21:07
        Chciał być pewnie perłowy naszyjnik.
        • Gość: Lucek Re: Do kolegów z TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.03.14, 18:54
          Tak się składa że stać mnie i na kwiaty i na perły. Co złego jest w docenieniu wyjątkowej kobiety?
      • Gość: Lili Re: Do kolegów z TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.03.14, 06:02
        Lucek - fajne kobietki są wszędzie tak naprawdę. Ale szukanie nic nie da....sama się pojawi ,nic na siłę.W każdym razie życzę powodzenia :)
        • Gość: Jurek Ogórek Re: Do kolegów z TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.14, 09:45
          Nie ma złych kobiet... "pojawi się sama, nic na siłę" a potem żadne egzorcyzmy cię nie uwolnią.
          A najfajniejsza to by była Elka Batory z Siedmiogrodu.... W sam raz dla Lucka, który sądząc po nicku też ma z ogoniastym kontakty.
          • Gość: Lucek Re: Do kolegów z TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.03.14, 18:55
            Jakieś złe doświadczenia? Przykro mi
            • Gość: kobieta Re: Do kolegów z TBG IP: *.free.aero2.net.pl 08.03.14, 19:00
              ile masz lat?
              otwarte jeszcze kwaciarnie? :D
            • Gość: Jurek Ogórek Re: Do kolegów z TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.14, 19:38
              Lucek nieudaczniku. Pięć dni prowokujesz na forum, a konkretów zero. Przykro mi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka