IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.03.14, 22:11
Muszę udać się na konsultację ze stopą i kolanem do chirurga. Kogo polecacie w Tarnobrzegu??? I czy długo się czeka na wizytę jeśli jest na nfz? Z góry bardzo bardzo dziękuję za odpowiedzi. (Z racji uszkodzenia nogi ciężko mi się poruszać i sprawdzać kto gdzie przyjmuje dlatego zwracam się o >pomoc> na forum)
Obserwuj wątek
    • Gość: rózowy dresik Re: chirurg IP: *.free.aero2.net.pl 12.03.14, 23:02
      nie zasmiecaj forum....poczytaj strony wstecz,zapytan o chirurga bylo kilka.
      nie trzeba sie poruszac,wystaczy net/,ksiazka telefoniczna i kobiety w rejetsracji wszystko ci uprzejmie wyspiewają.

1.Skiierowanie do chirurga trzeba miec.
      2.dzwon do poradni przyszpitalnej (3 LUB 4 CHIRURGOW)
      3.dzwon do starego pogotowia (3 chirurgow)
      4.dzwon do zigmedu

rejestraacja zwykle od 5-6 rano,postoi ci ktoś z rodziny 3 godziny i w ten sam dzien lekarz cie przyjmie
      • Gość: marika Re: chirurg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 13:06
        Oczywiście, że przeszukałam forum ale są same stare wpisy, część z tych lekarzy już nie przyjmuje. Dzwonić też dzwoniłam ale po pierwsze nie jest łatwo aby ktoś po drugiej stronie podniósł słuchawkę, a jak już podniesie to udzieli Ci takiej informacji że zapominasz w ogóle po co dzwoniłaś. Po za tym uznałam, że po to jest forum aby wymienić się uwagami. Może ktoś był nie dawno u chirurga i może mi go polecić lub wręcz przeciwnie ostrzec mnie przed nim. Nikt Ci nie kazał reagować na ten post i już.
      • Gość: @różowy dresik Re: chirurg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 17:46
        To po co jest twoim zdaniem to forum. Ci co się nawzajem obrzucają bluzgami to nie zaśmiecają forum? Moim zdaniem forum jest po to by wymieniać opinie i informacje i pomagać sobie.
        To co napisałeś jak trzeba dostać się do chirurga wyssałeś częściowo z palca. Odwal się.
        • Gość: aga Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 22:06
          Nie polecam nikogo z tarnobrzega. polecam za to chirurgów ze Szpitala św. rodziny w Rudnej Malej pod Rzeszowem, tam jednak wizyta w poradni tylko prywatnie i ceny są ok.120 zł lub wiecej. zabiegi jednak udaje się wykonac w ramach nfz, więc warto - sama miałam artroskopię kolana za darmo i polecam na kolano dra Pasierba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka