Gość: zainteresowany IP: *.pppoe.sistbg.net 14.03.14, 14:52 Witam, zwracam się z pytaniem, gdzie w najbliższych miastach można zarejestrować się do pracowni tomografii komputerowej. Oczywiście z NFZ. Proszę o pilne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mewa Re: Tomograf NFZ okolice IP: *.flash-net.pl 14.03.14, 15:23 Tomograf jest w Tarnobrzegu,jeśli masz skierowanie to czas oczekiwania na badanie około 90 dni,chyba że lekarz kierujący na skierowaniu napisze na cito,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Tomograf NFZ okolice IP: *.play-internet.pl 14.03.14, 16:46 Prywatnie na tym zadupiu nigdzie a w szpitalu tak jak gość powyżej,Dęba ma problemy Sandomierz nie wiem czy ma ,Stalowa to ocvh!,Tarnobrzeg myslę że powyzej 90 dni chyba że masz plecy lub tak jak pisze gość wyżej na cito ale mało ktory lekarz ci to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: Tomograf NFZ okolice IP: *.free.aero2.net.pl 14.03.14, 18:35 wiesz jak wejsc na forum a nie wiesz jak uzyc google???? sandomingo lub stalowa wola...dzwon pytaj,tu 3 miesiace a tam ponad miesiac czekania. przynajmniej w tamtym roku tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tomograf NFZ okolice IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.03.14, 18:52 ja w tbgu czekalam ponad 4 m-ce, w sandomierzu mialam za jakies 3 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nex Re: Tomograf NFZ okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.14, 19:36 Jak bardzo zależy Ci na czasie to szukaj stalowa Wola Mielec lub Sandomierz bo w Tarnobrzegu narazie tomograf jest zepsuty i nie wiadomo kiedy naprawią . Jak sam rozumiesz teraz jest postój tzn że kolejka sie jeszcze wydłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Tomograf NFZ okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.14, 21:54 W Stalowej rok temu czekałem ok. 2 tygodni, Sandomierz miał niewiele większy czas oczekiwania a w Tarnobrzegu rejestrując się w marcu miałbym kolejkę na koniec sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś