e-zybi Re: strach 24.03.14, 07:01 Miłość, niepowodzenie, strach i...ucieczka w samotność?, nie!!, nie warto zamykać się w sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 07:05 Będzie dziś padać? Strach jechać bez dokumentów do pracy a pewnie mąż nie zostawił. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 07:18 Będzie dziś padać!. Strach pomyśleć co "powie" mąż jak zobaczy nowe rachunki do zapłacenia ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 07:25 Dzięki, nie mam pojęcia, ile płacimy za prąd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.14, 16:33 Strasznie to mnie plecy bolą po całym dniu pracy:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 16:39 Odpocznij!, strach pomyśleć a to dopiero poniedziałek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.14, 16:51 Jutro wolne :-) a we srode znowu...strach wsiadac do 11 rano strasznie się wlecze! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 17:50 11-tka to express...!!, mam lęk prędkości, rzekł ślimak...strach wsiadać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.14, 17:59 Straszny ten ślimak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: strach IP: 78.129.148.* 24.03.14, 18:23 Witam i pozdrawiam a to znacie? Nie bój żaby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 18:26 Znamy:-) Ostatnio tak pracownik szkoły powiedział do bibliotekarki przy dzieciach, bo Go szkoliła, jak ma powiesić obrazek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 18:37 Straszny powiadasz?, demon prędkości, choć taki mały ten kurs ( 11 ) go złości, a na poważnie szybciej w niedzielę cel ten osiągniesz jadąc rowerem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 18:50 Żaba w wodzie nie ubodzie,...strach panuje też w przyrodzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 18:55 Kiedyś przyniosłam siostrzenicy na górę księcia w rękach:-) Piszczała cała rodzinka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 19:04 Strach pomyśleć, gdyby przyszło jej odczarować, hi hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.14, 19:16 Żaby są straszne...zielone i obślizgłe :-) co to za książe jak mu trzeba usługiwać lepiej znaleźć 100% faceta <3 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 19:38 Facet nie żaba, lubić się da, 100%-owy i problem z głowy, strach zażegnany, wręcz pokonany;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.14, 19:47 Strach znika gdy oczy znajdują prawdziwy cel:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 20:02 Cel uświęca środki. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 24.03.14, 20:21 Prosto do celu?, najkrótsza droga, strach pokonany, ulga, swoboda, bo choć czasami wcale go nie ma, człowiek go widzi bo zjada trema ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.14, 20:45 I aż strach pomyšleć co by było gdybym nie napisała do Was pare dni temu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.14, 21:37 Strasznie późno dobranoc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 05:46 Kto rano wstaje ten się strasznie nie wyśpi:-) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 06:13 Nie jest to takie straszne, ważne mieć dobre samopoczucie i z humorem rozpocząć dzień :) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 06:49 Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje. Dzień dobry, zółłtko ze mnie wychodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 06:57 To powiedzenie męża do dzieci, gdy rano siedziały rozespane przy stole i nie chciały jeść śniadania, zmykam, bo dzieciska w szkole czekają i rozliczają mnie z każdej sekundy spóźnienia:-) To straszne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 07:09 Spóźnienie!!!, strach świecić złym przykładem, choć milusie nigdy tym nie są zmartwione ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 07:14 Zybi jest zawsze punktualny, nawet, gdy wieje wiatr halny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 07:26 To domena dżentelmena;-), nie wzbudzać strachu w oczach kobiety tam gdzie go nie ma, lub być nie powinno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 08:03 Ludzie są ograniczeni przez strach. – Uwięzieni w murach, które zbudowali własnymi rękami.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 13:57 Cenię wolność,...to moje poczucie bezpieczeństwa przed strachem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 15:10 Paniczny strach przed myśleniem jedyna fobia na którą cierpi 99% populacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 15:57 Strach to suma tego, co jest i co może się zdarzyć ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 19:49 strach...boi się odważnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 19:55 Czy ktoś widział stracha? ileż wpisów tu się macha... Nakręcamy sami sprawę pewnie chodzi o zabawę. Strach pomyśleć co się stanie kto odpadnie?, kto zostanie?. Bo choć strach ma oczy wielkie to nabija nas w butelkę. Gdy jest cisza, stracha nie ma to zapewne nie jest ściema. A zaczyna się pojawiać jak ktoś zacznie tu nadawać. I jak tutaj się nie wahać? poprzytulać lepiej stracha. Razem się poprzytulajmy a strachowi spokój dajmy. oj! straszy, straszy...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 20:00 haha strasznie fajne ;-) Strach. ...A więc...chodźmy na poszukiwanie końca świata... Strach przynosi myśli. Tysiące myśli. Jak i gdzie? Czemu i kiedy? Zasiewa niepewność I podejrzenia. Zabiera marzenia I radość. Oddaje pustkę... Dumnie patrząc na swoje dzieło- Człowieka, który niszczy siebie. Przez - samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 20:39 Strach jest bronią współczesności przegrany jest ten, w czyim sercu zagości. Strach bardzo łatwo się rozsiewa z ust, ekranów i anten dookoła rozbrzmiewa. Jest rozsiewany z miejsc bardzo wielu lecz zawsze służy do niecnych celów. Gdy się w kimś zaszczepi strachu ognisko ten będzie gotów zrobić prawie wszystko. Czy warto jest tkwić w takim stanie mieć w sobie strach na każde zawołanie?. Czy bardzo w nim tkwić lubicie? może zamiast tego czas na nowe życie?. Wyrzućcie strach z wnętrza swojego zaszczepcie harmonię i miłość w miejsce jego! Siła nie jest w strachu, lecz w jedności niech w Was ta pozytywna energia zagości! ...pozbyłem się stracha i już mnie nie stracha ;)) :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 25.03.14, 20:58 strasznie mnie sen morzy, dobranoc, idę się położyć :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 21:03 Strasznie słodkich snów życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 21:37 Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 21:41 I Tobie moja droga strasznie fajnych senków<3 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 26.03.14, 06:12 To straszne gdy bliska ci osoba sprawia bez powodu przykrość, a po nieprzespanej nocy ból się potęguje :(( Wszystkim, dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.14, 06:29 ;( strasznie mi przykro...dzień dobry słonko już wyszło uśmiechnij się ;-)strasznie szeroko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 07:58 Kasiu, dziękuję Ci za życzliwość, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 07:35 Witam Was serdecznie i życzę przyjemnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: strach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.14, 10:15 Gdy rozum śpi budzą się strach i demony, Ej zybi strasznieś ty niedopieszczony, Wpisami miziasz ciepła łaknącą, "Niewinną" Kasię ze strachu drżącą... Pozdro dla tego, co to mu od nadmiaru testosteronu łysieją nie tylko opony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.14, 13:28 hehe ogóreczek pozdrawiam <3 Kiedy człowiek boi się ciemności i samotności, tak naprawdę boi się własnych myśli, które w takich warunkach są najbardziej słyszalne. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 26.03.14, 15:03 @Jurek Ogórek Twój głos krytyki i tutaj pląsa? jak wiesz na ciebie rzadko się dąsam. Moja riposta będzie łaskawa dla dżentelmena to prosta sprawa. Bo skoro Kasia nie ma zastrzeżeń Twój głos krytyki i mnie nie bierze. Wsadzasz nosek w nieswoje sprawy wszak wiem, że robisz to dla zabawy. Choć strach pomyśleć co by się działo gdyby Savoir vivre nam brakowało. @Kasia Strach, co za luksus dla wyobraźni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: strach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.14, 16:26 Kto ma czas i zdrowie tura? Kto energią emanuje? Czy to już emerytura? Kto w tygodniu pedałuje? Kto na każdy post odpisze? Konkurencji kto nie strawi? Kto by chciał jak bazyliszek, Wzrokiem życia mnie pozbawić? Śmiałem wejść mu do ogródka, Strach pozwolił mi na harce, Sprawa w sądzie będzie krótka, Kara straszna - ZJAZD PO TARCE:) Ała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Jurka Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 16:37 Pękam ze śmiechu, a u mnie się piecze zebra, już pachnie u góry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: strach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.14, 16:51 Co to (jest, są)* zebra? niepotrzebne skreslić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 16:55 www.google.pl/search?q=zebra+ciasto&rlz=1C1SAVU_enPL581PL581&oq=zebra&aqs=chrome.1.69i57j0j5j0.2876j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Prosty, szybki, smaczny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 26.03.14, 19:53 Wiele pytań postawiłeś nie przybiegnę z odpowiedzią. Każdy robi to co lubi choć niektórzy ciągle węszą. Strachem trudno się wykręcać i zasłaniać swe występki. Kara winna być uczciwa będziesz tu przechodził męki. Z złośliwości swojej znanyś trudno czasem Cię zrozumieć. To nie ja tu szukam zwady wpadłeś, by móc się wyszumieć. ot, i... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Jurka Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 15:12 Jurek, to pies ogrodnika, żadnych jabłuszek nie tyka. Ale niezmiennie pilnuje, czy Zybi coś pałaszuje:-) Wyjdź, Jureczku, do ogrodu i spróbuj od pszczółek miodu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 26.03.14, 15:34 A dla rozkoszy jak strach nie straszny, wsadź coś (*) do ula, i bądź poważny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.14, 16:19 A najgorszy jest strach przed utratą osoby, która w tak krótkim czasie stała się dla nas taka ważna...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: strach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.14, 17:37 Dopiero się dopatrzyłem, że wpis o typowym zachowaniu e-zybiego w pasiece to propozycja dla mnie. Miast rozmyślać jak mi dopiec, Lepiej zybi pilnuj trasy, Bo najedziesz w kreci kopiec, I połamiesz swe kulasy... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 26.03.14, 18:15 Jesteś mało spostrzegawczy wzrok zawodzi!, jak ze słuchem? praca zbytnio Cię wykańcza problem będziesz miał i z cukrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: strach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.14, 16:45 Przybyłbym ja do Twojego, Ogródeczka zadbanego, Hulałbym tam niczym wiatr , W ulach nie porobił strat, Burzą zmysłów rozkołysał, Ugryzł jabłko, wiersz napisał ... Wszystko zrobił co chce świat, Gdybym miał dwadzieścia lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.14, 18:19 strasznie fajna ta Twoja ''poezja''ogóreczku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 26.03.14, 20:28 Strach także jest potęgą, która pozwala przeżyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.14, 20:58 Cóż za wielki strach kiedy będąc dziećmi nie mogliśmy zasnąć widząc w nocy potwora na ścianie ,a rano okazało się ,że to tylko cień jakiegoś przedmiotu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 26.03.14, 21:19 A jaki strach po odpaleniu FORMAT C!!, przeżyj to sama ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.14, 05:55 youtu.be/_EdZbopNeS8 STRACHY NA LACHY - Dzień dobry, kocham Cię ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 27.03.14, 10:36 Strach przed utratą kogoś szczerą miłość rodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: strach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.14, 12:39 To nie miłość szczera lecz panika, Skąd weźmiesz kasę, gdy partner znika? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 27.03.14, 12:57 Brak doświadczenia, wywód otwierasz? ja śpię na kasie, więc ŻYJĘ teraz ;-)) strasznieś ciekawy..., a ta ciekawość może Cię zgubić, jak tu natręta można polubić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: strach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.14, 16:01 Musisz cierpieć nasz bogaczu, rower cię wytrzęsie w trasie, Dodatkowo w nocy stróżem jesteś i śpisz sam na swojej kasie, A ja: Śpię wygodnie, na pościeli, takie mam preferencyje, Banknot w łóżku zbyt mi śmierdzi, bilon zbytnio w tyłek pije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 16:25 Ja śpię na brzuchu i nie zaglądam Wam do portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 27.03.14, 16:33 Nie obawiaj się łaskawco, skoro jestem zbyt przy kasie zakupiłem rower dobry, odpowiedni w swojej klasie. Więc nie trzęsie i nie rzęzi, spać pozwala mi spokojnie o finanse też zadbałem, lokowałem nazbyt hojnie. Strach mi w oczy nie zagląda, życie moje dosyć godne czego Tobie również życzę, bo to dzisiaj bardzo modne. ...myśl o przyszłości, to jest podstawa, będziesz się kiedyś też tak zabawiał ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.14, 17:32 A ja biedna Kasiuleńka na dolarach sobie nie śpie jeden grosik pod poduszką wróży szczęście w moim śnie<3. Strach! Czas wstawać ,sen przerwany ,,grosik tajnie jest schowany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 27.03.14, 18:41 Pieniądz w życiu to nie wszystko, strach czasami gdy go nie ma, smak przyjaźni więcej znaczy powie każdy kto jej zaznał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 19:11 Przyjaźń to zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.14, 19:57 Strach to tchórz – atakuje, gdy poczuje twoją samotność. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 27.03.14, 20:12 Homo Homini - W tym domu straszy ;-) www.youtube.com/watch?v=1I2RixV2-vY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.14, 20:32 Nie strasz mnie ,bo będę się bała zasnąć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 28.03.14, 05:28 ____ (_.·´/|\`·._) ________ (_.:._) __ (¯`:´¯) DZIEŃ (¯ `·.\|/.·´¯) (¯ `·.(۞).·´¯) DOBRY .(_.·´/|\`·._) __ (_.:._) __◕◕◕__ - இڿڰۣ--இڿڰۣ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.14, 05:54 ♥ ♥ ♥ ˙·٠•♥ ♥•٠·˙ ˙·٠•♥ღ ღ♥•٠·˙ ˙·٠•★ ★•٠·˙ ˙·٠ Strach przed brakiem zrozumienia – To on sprawia, że wolę więzić swoje uczucia, myśląc · dzień dobry i miłego dzionka ;-)wszystkim życzę ;* Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 28.03.14, 09:43 Strach więzić uczucia, uwolnij myśli a życie nabierze kolorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 28.03.14, 22:51 Strasznie nie zaskoczę, polecę klasykiem ;-) dobranoc :) www.youtube.com/watch?v=ihrou8B-iFo Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 29.03.14, 18:25 Lepszy straszny koniec niż strach bez końca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.14, 18:40 strach -zabójca marzeń ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.14, 07:33 Nie zdajesz sobie sprawy – jak bardzo mogłoby zmienić się twoje życie, gdybyś choć raz pokonał strach przed odrzuceniem.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 31.03.14, 08:39 Strach jest ścieżką na ciemną stronę. Strach prowadzi do gniewu, gniew prowadzi do nienawiści, nienawiść prowadzi do cierpienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.03.14, 21:29 Za odwagę trzeba płacić Strach jest za darmo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 31.03.14, 21:49 Edyta Bartosiewicz - Zabij swój strach www.youtube.com/watch?v=cHcefHk8ysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.14, 10:14 Największy kłamstwem na świecie jest mówienie, że się nie boimy. Wszyscy się boimy, strach jest w każdym z nas.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 01.04.14, 13:46 Palcem po wodzie malujesz strach z nadzieją, że zostanie zakuty w lodzie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.14, 17:58 Człowiek taki już jest – zastępuje strachem większą część swoich emocji. — Paulo Coelho;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.04.14, 10:27 Fragmenty książki "Alchemik" Paulo Coelho - Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia, bo każda chwila poszukiwań jest chwilą spotkania z Bogiem i z Wiecznością. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.04.14, 07:25 A jednak potrzeba mi twoich słów i trzeba twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej... Halina Poświatowska – Opowieść dla przyjaciela Problem w tym, że jeśli ze strachu przed wrogiem otoczysz się murem obronnym, ten mur nie przepuści również przyjaciół Camilla Läckberg – Księżniczka z lodu;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.04.14, 07:26 Strach nie jest jak choroba zakaźna, nie przychodzi skądś, ale sam go tworzysz. Głównie przez miłość. Im bardziej cos kochasz, tym bardziej dręczy cię myśl, ze mógłbyś to stracić. Wtedy strach jest zawsze gdzieś tuż obok. Jonathan Carroll – Drewniane morze Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 04.04.14, 12:26 Człowiek, który nic nie wie, posiada odwagę, ten który dużo wie – strach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.14, 18:07 Nie ma rzeczy gorszej niż strach bezprzedmiotowy, strach przed nieznanym, przed groźną tajemnicą, która zdaje się czaić wszędzie.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 05.04.14, 05:46 Jeśli boisz się czegoś, wiedz, że przyczyna twego strachu tkwi nie poza tobą, lecz w tobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.14, 14:48 Strach dzielony z kimś ma nie takie wielkie oczy...;-) Carlos Ruiz Zafón Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 07.04.14, 18:17 Kto wiele pragnie, wiele przeżywa strachu...;-) Miguel Cervantes de Saavedra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.14, 20:07 ''Mężczyźni w ogóle mają gorzej, bo trudno im się przyznawać do własnych uczuć takich jak strach, niepewność czy przerażenie.'' Katarzyna Grochola ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 09.04.14, 15:07 Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.04.14, 16:09 "Uświadom sobie, że strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe ale strach to twój wybór." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.04.14, 19:49 youtu.be/1IdJysjbALs Dżem - Strach Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 12.04.14, 20:37 www.youtube.com/watch?v=7cDbex_8WJg Lady Pank - Zabić Strach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.04.14, 08:14 youtu.be/_vBvZZjwAf8 Ola-Strach ft Zuuza Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 13.04.14, 08:19 www.youtube.com/watch?v=927pBpr6nRE Ira - Strach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.04.14, 08:39 youtu.be/07rHFMVJEg0 Olamonola & Madmike - strach ;) Młody człowieku widzę w twoich oczach strach, Co się stało? Czemu znowu stoisz tutaj całkiem sam? może powiesz mi na ucho kto Ci zadał tyle ran, podejdź bliżej nie pozwolę, zebyś już się więcej bał, Strach. Stoisz teraz ze mną u miłości bram, Strach. Boisz się zapukać, między nami tak strach, Ja Cię proszę o kredyt zaufania, Tyle samo miłości mam do wzięcia co do dania Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 14.04.14, 16:21 Pokaż się swojemu najgłębszemu strachowi; wtedy strach traci swoją moc, kurczy się i znika. A ty jesteś wolny. Jim Morrison Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 21:55 Kąpałam dziś 11-dniowego Bobaska i strasznie się bałam, że zapomniałam, jak się to robi. Ojciec z boku wspierał " sprytnie Ci to ciotka idzie". Zostawili mnie samą z Maluszkiem, mały Cudik, poradziłam sobie, chcę takiego Bobaska:-) dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-a31 Re: strach 15.04.14, 08:47 Czarny Furiat - "Strach" ft. Melny , muz. DNA Czarny Furiat - "Strach" ft. Melny , muz. DNA Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 15.04.14, 13:08 www.youtube.com/watch?v=8f8wAXDZ9D0 Ian Brown - F.E.A.R. Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-a31 Re: strach 15.04.14, 16:34 Bob budowniczy - Strach i przyczepa hihih ;-) http://youtu.be/MpkcxIVYDjw Odpowiedz Link Zgłoś
enieznajoma oswajanie 15.04.14, 18:24 Jedne z ulubionych fr. z MAŁY KSIĄŻĘ: * Dzień dobry - powiedział lis. - Dzień dobry - odpowiedział grzecznie Mały Książę i obejrzał się, ale nic nie dostrzegł. *Jestem tutaj - usłyszał głos - pod jabłonią! - Ktoś ty? - spytał Mały Książę. ... * Jestem lisem - odpowiedział lis. - Chodź pobawić się ze mną - zaproponował Mały Książę. - Jestem taki smutny... * Nie mogę bawić się z tobą - odparł lis. - Nie jestem oswojony. - Ach, przepraszam - powiedział Mały Książę. Lecz po namyśle dorzucił: - Co znaczy "oswojony"? * Jest to pojęcie zupełnie zapomniane - powiedział lis. - "Oswoić" znaczy "stworzyć więzy". - Stworzyć więzy?-zdziwił się Mały Książę. * Oczywiście - powiedział lis-Teraz jesteś dla mnie tylko małym chłopcem, podobnym do stu tysięcy małych chłopców. Nie potrzebuję ciebie. I ty mnie nie potrzebujesz. Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeżeli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla ciebie jedyny na świecie. Lis zamilkł i długo przypatrywał się Małemu Księciu... * Proszę cię... oswój mnie - powiedział lis. - Bardzo chętnie - odpowiedział Mały Książę - lecz nie mam dużo czasu. Muszę znaleźć przyjaciół i nauczyć się wielu rzeczy. * Poznaje się tylko to, co się oswoi - powiedział lis.* Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie! - A jak się to robi? - spytał Mały Książę. * Trzeba być bardzo cierpliwym. Na początku siądziesz w pewnej odległości ode mnie, ot tak, na trawie. Będę spoglądać na ciebie kątem oka, a ty nic nie powiesz. Mowa jest źródłem nieporozumień. Lecz każdego dnia będziesz mógł siadać trochę bliżej. * A oto mój sekret -opowiedział lis-Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. - Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać. * Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-a31 Re: strach 15.04.14, 19:32 piękne ;-) Strach. ...A więc...chodźmy na poszukiwanie końca świata... Strach przynosi myśli. Tysiące myśli. Jak i gdzie? Czemu i kiedy? Zasiewa niepewność I podejrzenia. Zabiera marzenia I radość. Oddaje pustkę... Dumnie patrząc na swoje dzieło- Człowieka, który niszczy siebie. Przez - samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: strach 16.04.14, 12:22 Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie. John Ronald Reuel Tolkien Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-a31 Re: strach 17.04.14, 10:37 TSA - Ciągle Walcz TSA - Ciągle Walcz A kiedy strach osaczy cię Twardy bądź i dalej walcz Do utraty sił! Czasem przypadkiem ktoś może pomóc ci Choć będziesz już myślał, że nie pomoże nikt Jeszcze nie raz przegrasz I poznasz klęski smak Lecz nigdy nie poddawaj się I do końca walcz! Nie poddawaj się! Do końca walcz!... Walcz! Nie poddawaj się!... Nie poddawaj się! Odpowiedz Link Zgłoś