Dodaj do ulubionych

Nike Air Max

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.03.14, 11:46
Gdzie w Tarnobrzegu można kupić te buty?
Obserwuj wątek
    • Gość: mewa Re: Nike Air Max IP: *.flash-net.pl 23.03.14, 14:05
      Widziałam w 50 STYLE,ale niestety tylko jeden model ...w Tarnobrzegu będzie cieżko z zakupem tych butów.
      • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.03.14, 19:06
        najblizej Rzeszów ale i tam biednie z modelami i rozmiarami
        • Gość: swój Re: Nike Air Max IP: *.ip.netia.com.pl 24.03.14, 08:08
          Sportowy na Piłsudskiego- jest wywieszka na drzwiach,że airmaxy są w sprzedaży (podana jest nawet cena i wydaje mi się ,że było napisane 199zł)
          • Gość: nick Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 09:37
            Tylko przez internet ! kupisz takie modela jakie chcesz !!!!
    • Gość: gośc Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 19:48
      Niedługo kupicie je również w TGA w cenie wcale nie gorszej niż w Rzeszowie lub na Allegro.
      • Gość: ? Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.14, 19:49
        co to TGA ?
        • Gość: gość Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 20:47
          Tak dawniej za czasów województwa tarnobrzeskiego oznaczano rejestrację samochodów z miasta Tarnobrzeg TGA lub TBG .Żartobliwie mówiono potem o TGA - "Takie Gó... Awansowało "mając na myśli Tarnobrzeg który został województwem .Generalnie skrót się przyjął jak widać nie we wszystkich kręgach
    • Gość: anonim Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.14, 21:31
      Zamawiaj przez Internet tylko uważaj na podróbki.
      • Gość: goąć Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 20:46
        Gdy buty są drogie to szansa na kupno podróbki coraz większa.
        Po prostu opłaca podrabiać buty .Kupno prze internet
        AIR MAX to ryzyko .Oto przykład
        "Wielki internetowy przekręt, czyli nabici w tanie buty"
        gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,14895067,Wielki_internetowy_przekret__czyli_nabici_w_tanie.html.
        Radze kupować w sklepie w razie wątpliwości mamy szanse na
        sprawdzenie pochodzenia produktu nawet przy użyciu Wydziały
        Przestępczości Gospodarczej Policji

• Gość: gośc Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 20:50
          Nie wszedł link w poprzedniej wypowiedzi
          Wielki internetowy przekręt, czyli nabici w tanie buty

Cały tekst: gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,14895067,Wielki_internetowy_przekret__czyli_nabici_w_tanie.html#ixzz2xHxceyyb
    • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 20:31
      Widziałam na placu koło lodziarni mieli trochę modeli
      w tym nowym sklepie LIDER
      • Gość: ewka Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 20:29
        są na Fejsie
        www.facebook.com/pages/Lider/239267519592973?ref=hl
    • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 20:30
      Kupił ktoś Air Max-y w tym sklepie LIDER bo nie wiem
      czy nie lepiej jechać do Rzeszowa.Może tam taniej ?
      • Gość: Nike Air Max Re: Nike Air Max IP: *.sigma.jaslo.pl 05.06.14, 11:58
        Polecam polajkować nowy fanpage o butach firmy Nike Air Max. Oto link: www.facebook.com/pages/Nike-Air-Max-to-nie-buty-to-styl-%C5%BCycia/288415111332769
    • Gość: Ulka Re: Nike Air Max IP: 83.175.169.* 19.04.14, 09:53
      Byłam ostatnio w tym sklepie na placu i sporo ładnych Air Maxów damskich można znaleść na półce. Ktoś kupował może w tym sklepie??
      • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 21:05
        Kupiłam sobie sobie tam wczoraj Air Max Command z zieloną łyżwą i były prawie
        100 zł tańsze niż w Galerii Rzeszów .Na allegro ich nie ma .Nie wiem co o tym sądzić
    • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.04.14, 21:26
      za ile kupiłaś te command? ja mam do sprzedania z niebieskim rozm 39 za 220, oczywiscie nowe.
      • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 22:07
        Kupiłam po 299 .Nie wiem jakie masz bo ja kupiłam 40 a tu na necie są po 349,90
        neosport.pl/product-pol-77906-Buty-Sportowe-Sneakers-Nike-Air-Max-Command-Gs-407626-112.html
        Chyba nie przepłaciłam ?
        • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.04.14, 10:13
          ja zapłaciłam 229 za takie allegro.pl/buty-nike-air-max-command-gs-r-38-5-i4159518586.html
          tu sa drozsze, niestety pomyłka z rozmiarem nie mogę oddac a na wymianę niema mojego rozm, więc lipa, takze mam 39 sprzedam za 220, ewentualnie wymiana na 40
          • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 22:22
            Widzisz sama jak to jest z tym allegro .Kupujesz w ciemno .
            Spróbuj zagadać ze sprzedawcą allegro może Ci przyjmie
            lub wymieni .Nie wiem czemu nie skorzystałaś z prawa
            do zwrotu przed upływem 10 dni
            • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.04.14, 22:40
              bo ja nie kupiłam na allegro, podałam Ci tego linka tylko po to żeby pokazać jakie mam, buty kupiłam w sklepie za 229zł i to nie w Tbg a właściwie mąż mi kupił, 40 nie było a że noszę czasami tez 39, kazałam mu kupić 39, mogłabym je wymienić nie oddać a niema na co wymienić, cena jest dobra więc po prostu odsprzedam :)
              • Gość: nam Re: Nike Air Max IP: *.smsiarkowiec.pl 25.04.14, 13:12
                oczywiście lepiej w sklepie stacjonarnym.
              • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 21:04
                Buty wystaw na ogłoszenia darmowe lokalne to może sprzedaż .Nie kupuj
                już więcej na internecie bo jak widzisz kto tak robi to czasami 2 razy traci .
                Pozwól zarobić miejscowemu sprzedawcy który daje pracę tutejszym
                mieszkańcom .Zrobisz tym samym coś pożytecznego a nie biadolisz
                nad okazyjnym zakupem którego nikt nie chce nosić nawet za te pieniądze
                które dałaś .Kupiłaś po prostu okazjonalni "PAŁKĘ" i tyle . I co z tego
                że tanio .Trzeba było kopić w Lumpeksie to nie szkoda byłoby
                Ci go wyrzucić
                • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.04.14, 08:07
                  a ile razy mam Ci pisać że nie kupiłam przez internet tylko w sklepie, czytaj ze zrozumieniem...
                  • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 22:38
                    Wniosek jest jeden kupuj najlepiej sama
                    A nie licz na męża
                    Sklepów nie brakuje .
                    Nowy z butami jest jet na placu Czerwonym
                    Butów mają ze 400 modeli
                    • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.14, 07:57
                      dobrze, ale po co te komentarze, nie wiesz jaka była sytuacja to po co się wypowiadasz, mam do sprzedania buty i to wszystko, a co do sklepu na czerwonym może i mają różne modele, ale jak kilka mi się spodobało to się nagle okazuje że maja ostatni rozmiar....
                      • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 22:34
                        Pewnie im się sprzedają jak maja ostatni rozmiar.
                        • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.05.14, 14:23
                          tak albo predzej zamawiają po jednym lub dwa rozmiary z obawy że będą im leżeć byłam tam zaraz po otwarciu juz kilka razy i nigdy rozmiarów niema, a szkoda bo buty fajne.
                          • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 06:23
                            Ja też byłam i mieli w trzech fasonach więc jeden kupiłam.
                            Chyba masz generalnie pecha.Kupujesz bury w ciemno ,
                            albo jak pójdziesz gdziekolwiek to nic nie ma.
                            Zrzęda jesteś ! Jak mąż z Tobą wytrzymuje ?
                            • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.14, 08:42
                              zrzęda? Mówię tylko jak jest, z najfajniejszych fasonów mieli tylko po jednym rozmiarze, może dlatego że to były buty powyżej 300zł i boja się że im będą leżeć, może Ty bierzesz to co jest i sie cieszysz, natomiast co do moich butów to nie wiem co sie tak przyczepiłaś, żal Ci tego że dostałam nie odpowiedni rozmiar czy jak ?
                              • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 09:17
                                Takiej LODZI to nikt nie dogodzi .
                                Na Wyspiańskiego masz Market Chiński
                                tam może Cie zadowolą
                                • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.14, 16:46
                                  ile masz lat dziewczynko 14 ? Szkoda czasu na dyskusje z Tobą, masz jakieś powiązania z tym sklepem że się tak pienisz ?
                                  • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 22:41
                                    A co mnie obchodzi jakiś sklep.
                                    Daj sobie sobie spokój
                                    Ogólnie jesteś strasznie "męcąca"
                                    • Gość: k Re: Nike Air Max IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.05.14, 08:51
                                      wiesz co dziewczyno przeczytaj sobie od nowa wpisy i zobacz która z Nas jest męcząca, bo Ty sie uczepiłaś tych moich butów jak psiego ogona i drążysz temat nie wiem po co wyrazając swoje mądrości.
                                      P.S. Miłego dnia w szkole dziecino :)
                                      • Gość: aga Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 22:59
                                        Słuchaj no LODZI-a .Nie chodzę do szkoły tylko do przedszkola
                                        wiec mi nie wyjeżdżaj mi tu z belfrowskimi wycieczkami
        • Gość: najeczki Re: Nike Air Max IP: *.rybnik.vectranet.pl 04.06.14, 16:56
          Polecam sklep internetowy z obuwiem Nike -> najeczki.com/

Najtańsze buty Nike w sieci. Możliwość wymiany oraz zwrotu
          • Gość: TRZEBA CZYTAC Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 19:03
            SKLEP fajny tyle ze sprzedaje towar którego nie ma czyli
            SKLEP dla FRAJERÓW
            przeczytaj zakładkę Dropshipping

najeczki.com/dropshipping/
          • Gość: Nike Air Max Re: Nike Air Max IP: *.sigma.jaslo.pl 05.06.14, 12:01
            Polecam polajkować nowy fanpage o butach firmy Nike Air Max. Oto link: www.facebook.com/pages/Nike-Air-Max-to-nie-buty-to-styl-%C5%BCycia/288415111332769
            • Gość: sklep lider Re: Nike Air Max IP: 83.175.169.* 05.06.14, 17:50
              Po co szukać gdzieś daleko skoro są na miejscu :)
              www.facebook.com/pages/Lider/239267519592973?ref=hl
            • aguncia113 Re: Nike Air Max 10.03.15, 20:32
              sklep-air-max.pl/index.php ja kupuje tutaj ,polecam :)
              • aguncia113 Re: Nike Air Max 10.03.15, 20:32
                sklep-air-max.pl/index.php ja polecam tutaj ,swietna jakosc:)
          • Gość: kinga Re: Nike Air Max IP: *.tvk.torun.pl 15.08.14, 12:28
            Co to za sklep? jestem zainteresowana zakupem.
            • Gość: kasia Re: Nike Air Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 19:32
              są na placu czerwonym koło lodziarni
              teraz mają nawet AIR FORCE
              www.facebook.com/239267519592973/photos/pcb.276429629210095/276426025877122/?type=1&theater
              zobacz na fejsie
              www.facebook.com/pages/Lider/239267519592973?fref=photo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka