Gość: Monika IP: *.smsiarkowiec.pl 20.07.14, 12:19 Ktoś uczy w naszym mieście tego języka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: Język czeski-korepetytor 20.07.14, 16:46 ja i to bez kitu.Uczyłem się 5 lat temu,obecnie używam sporadycznie. Oczywiście zaraz posypie sie fala hejtu ,że zmyślam,bo tak już jest na tym forum. A dlaczego akurat ten język,to długa historia.Jak ktoś jest ciekaw,to na priv szczegóły,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiiiiii Re: Język czeski-korepetytor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.07.14, 20:59 Uczyłem się a potrafię nauczyć kogoś języka to dwie różne rzeczy. I tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Język czeski-korepetytor 20.07.14, 21:14 @iiiii ,również udzielałem korepetycji dla twojej wiadomości.I nie będę dyskutował,bo tak jest w każdej rozmowie.Tylko za to że piszę pod jednym loginem, jestem sprowadzany na dno w każdym wątku. Monika tez nie jest od wczoraj na forum i sama zdecyduje co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiiiiii Re: Język czeski-korepetytor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.07.14, 21:21 "Sprowadzany na dno" cokolwiek to znaczy - bo raczej używa się powiedzenia "sprowadzany do parteru" nie jesteś za to, że piszesz pod jednym nickiem tylko za merytoryczną treść twoich wypowiedzi. Nie mówiąc o tym, że uważasz się za specjalistę od wszystkiego: - od j. polskiego "ze śmiećmi" - od informatyki - teraz od j. czeskiego - od j. angielskiego itd. ... itd.... A wiadomo nie od dziś że jak coś jest do wszystkiego to jest do ... Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Język czeski-korepetytor 20.07.14, 21:29 gdybym się nie logował w życiu byś nie wiedział na czym się znam,bo tutaj wszyscy pisza we wszystkich wątkach pod różnymi nickami i mają czyste konto. Jeszcze raz ci mówię:nic ci nie będę udowadniał,bo TO NIE TWÓJ INTERES. Pokazałeś na forum dziesiątki razy że jesteś mistrzem w poniżaniu ludzi.Dlatego szkoda czasu na tę dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiiiiii Re: Język czeski-korepetytor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.07.14, 21:40 Aaa to bardzo ciekawe panie detektywie - bo bardzo rzadko tu zaglądam a mimo to już nieraz spotkałem się z twoimi mądrościami. A skoro jesteś tak dobry w tylu rzeczach to jak rozumiem piastujesz jakąś intratną posadę i wszystkie firmy co najmniej z okolicy się o ciebie zabijają. Zresztą dyskusje z tobą to strata czasu przecież ty i tak jesteś najmądrzejszy a wszyscy w koło to hołota nie mająca pojęcia o niczym. Twoje zawsze musi być na wierzchu i najlepsze. Nieomylny, najmądrzejszy z całej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Język czeski-korepetytor IP: *.smsiarkowiec.pl 20.07.14, 22:06 E-ftalo podaj namiary na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Język czeski-korepetytor 21.07.14, 04:56 iiiiiiii,zazdrościsz ,czy jak?Ty rzadko tu bywasz?no właśnie widać... Monika gg:4244080 lub mail artx@10g.pl oraz gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEznajoma Re: Język czeski-korepetytor IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.07.14, 09:17 19 lat ma eftalon a zna się jak stary mędrzec na wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtrącacz Re: Język czeski-korepetytor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.14, 09:27 Widzisz e-flato ludzie "dyskutujący" na tym "forum" to w większosci blokowe trolle z klatek. Nic nie potafią poza chodzeniem do byle jakiej roboty jeśli w ogóle. Tam w nieciekawej tyrce za byle jakie pieniądze się męczą i źli wracają do swoich klatek. Bez pojęcia robią na utęsknioną emeryturę w przyszłości której nie będzie... Przypuszczam, ze to roczniki 80-90, ci nic nie mają żadnych umiejętności manualnych, o wiedzy nie wspomnę, natomiast na pewno potrafią grać w gry i tyle. Osobnicy doskonale spełniają się na tym forum, komentarze niezbyt trafne, nie poparte merytoryczną wiedzą. Dramat i smutek jeno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stul pysk śmieciu Re: Język czeski-korepetytor IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.07.14, 09:59 Początkiem miesiąca monika szukałą nauczyciela francuskiego a w zesłym miesiącu chińskiego i kto jej doradzał? EFTALO Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Język czeski-korepetytor 21.07.14, 10:56 po pierwsze nie mam 19 lat.Po drugie nigdy nie deklarowałem umiejętności z francuskiego itd,bo nie znam ,nie używam.Na codzien posługuje sie dwoma językami,angielskim i właśnie czeskim gdyż mam tam kilku znajomych i fanklub i portal społecznościowy. Z powyższym postem sie nie zgodzę,bo jak wsponmiałem wierze w ludzi i jestem daleki od takich ocen.Każdy robi swoje i tyle.Ja też robię swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efa %%% Farma Re: Język czeski-korepetytor IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.07.14, 11:06 Eftalon ma swój fanclub w czechach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Język czeski-korepetytor 21.07.14, 11:11 nie swój,tylko właśnie byłem i jestem idolem Ewy i dużo kontaktów się nazbierało. Odpowiedz Link Zgłoś