Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 23:51 Policja powinna być na ulicach nie w KGP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: 200 oficerów odejdzie z KGP? IP: *.localdomain / 10.1.62.* 31.10.03, 08:04 Nie czynię żadnych czystek w policji, ja chcę mieć zespół ludzi, z którymi dobrze się rozumiem - zapewnił wczoraj dziennikarzy nowy komendant tuż po spotkaniu z prezydentem Aleksandrem Kwaśniewskim - co za brednie!!!!!! A ja myślałem, że w policji, stawia się na osoby kompetentne, znające śrobowiska i problematykę przestępczą,uczciwe,bystre,pracowite i nie ulegające naciskom politycznym -a nie na osoby z kórymi mażna "dobrze się rozumieć" Ale czego ja wymagam od idioty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: 200 oficerów odejdzie z KGP? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 31.10.03, 08:38 Gość portalu: ak napisał(a): > A ja myślałem, że w policji, stawia się na osoby kompetentne, > znające śrobowiska i problematykę > przestępczą,uczciwe,bystre,pracowite i nie ulegające naciskom > politycznym -a nie na osoby z kórymi mażna "dobrze się rozumieć" > Ale czego ja wymagam od idioty? Nie ma co się dziwić: zespół ma byc mierny, ale wierny. Zrobili sobie "państwo prywatne" i nie chcą żeby ktoś im podskakiwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewerius No dobrze, a kto mafią będzie rządził? IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 08:30 Łatwo powiedzieć, a kto bedzie rządził mazowiecką mafią? zaczynam się martwić o porządek w kraju :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Panie Brachmański! Lepiej Panu bez Rapackiego? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 31.10.03, 08:36 Poczuł się Pan bezpieczniej, bo nikt już się Panu nie dobierze do d...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HENIO56 Re: 200 oficerów odejdzie z KGP? IP: *.comnet.krakow.pl 31.10.03, 13:29 kiedyś był w PRL-u taki minister spraw Zagranicznych Adam Rapacki czy to zbieżność nazwisk? Ciekawi mnie też nazwisko Miodowicz, czy jego tato to ś.p. przewodniczący OPZZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: 200 oficerów odejdzie z KGP? IP: *.man.polbox.pl 31.10.03, 15:15 Rapacki - przypadek Miodowicz - to prawda, ale w pogladach ma bardzo niewiele wspolnego z ojcem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt Re: 200 oficerów odejdzie z KGP? IP: *.piotrkow.media-net.pl 31.10.03, 14:22 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pruszkowski i s-ka Re: 200 oficerów odejdzie z KGP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:25 A może zasilą naszą"rodzinę", potrzebni nam są tędzy młodzi, zdrowi- ciąglę nas trzebią chłopcy z W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Musimy zrobić miejsce dla 300 SBków! IP: *.czajen.pl 31.10.03, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Najwyzszy czas przewietrzyc to towarzystwo 31.10.03, 20:28 które uwierzyło, że jest ponad AWS i SLD. Czas by zaczeli pracować młodzi faktycznie apolityczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Najwyzszy czas przewietrzyc to towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 19:31 mlodzi hhe system sitwopkracji wybierze mlodych zdolnych i uleglych starej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe33 Re: 200 oficerów odejdzie z KGP? IP: 213.94.214.* 01.11.03, 19:44 i dobrze juz trzeba sie bedzie ustawiac po numerki bo garstak ludzi inteligentnych bedzie maila duuuuzo roboty oczywiscie jesli takowi zostana a moze kabaret....... Odpowiedz Link Zgłoś