Gość: Aga IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.08.14, 08:42 Czy ktoś się orientuje czy jeździ może jakiś pks lub bus bezpośrednio z Tbg na szpital w Sandomierzu????????????? Proszę o info. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: Transport szpital sandomierz IP: *.flash-net.pl 27.08.14, 09:05 "11" pod brame opatowską potem "0" pod szpital bezpośredni nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Re: Transport szpital sandomierz IP: *.sand.pl 27.08.14, 11:07 Jeździ bus bezpośrednio na szpital w Sandomierzu, rano o 6:20 z dworca PKS w Tarnobrzegu, potem o 6:40-6:45 następny, i przed godzina 14. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Transport szpital sandomierz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.14, 10:05 Dziękuję za info. Właśnie coś o tym busie słyszałam ale nie wiedziałam gdzie się dowiedzieć konkretnie. A jaki to przewoźnik?? Bo powroty też by wchodziły w grę i interesował by mnie konkretny rozkład jazdy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yin Re: Transport szpital sandomierz IP: *.free.aero2.net.pl 28.08.14, 12:59 oddział dzienny ...pólzamknięty ? Odpowiedz Link Zgłoś