Dodaj do ulubionych

Wieczory dla singli

17.01.15, 18:45
Mam pytanie czy jest w Tarnobrzegu lokal który organizuje cykliczne (powiedzmy jeden dzień w tygodniu) spotkania dla singli? Nie wiem jak wy ale ja jakoś nie mam odwagi podejść do jakiejkolwiek dziewczyny w jakimkolwiek lokalu przez to że gdzieś w podświadomości mam wbite że pewnie i tak jest zajęta. Może było by raźniej wiedząc że jestem w lokalu w którym inne osoby też szukają drugiej połowy?
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: Wieczory dla singli 17.01.15, 18:50
      nie ma,nie było i nie będzie.Z taką chorą mentalnością jaka tu panuje,to nie ma co szukac przygód.Jak ktoś jest mądry to odjeżdża stąd i w innych miastach bez problemu znajdzie dziewczyne czy znajomych,np w takim Lublinie,Kielcach czy Krakowie nie ma żadnych trudności.A wiem jacy są ludzie tu i tam,bo mam sporo kontaktów i prywatnych obserwacji na te tematy
      • lena_80 Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 11:56
        No bez przesady. Mówisz tak, jakby Tarnobrzeg był miastem singli. Ja tam widzę dużo par i dzieci na ulicach. To, że ktoś jest sam to kwestia bardziej braku szczęścia a właściwie takiego, a nie innego charakteru.
        I uwierz mi, "znaleźć" kogoś jest łatwo a być w związku, wytrwać, starać się każdego dnia to zupełnie coś innego.
        Myślisz, że pojedziesz do innego miasta, poznasz kogoś i będziecie żyli długo i szczęśliwie?
        • e-ftalo Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 13:47
          Ja nie myślę tylko miałem okazję poznać dziewczyny z innych miast i różnice są zauważalne i istotne.Kwestia gustu byćmoże. Nie jest miastem singli,bo ludzie sobie radzą innymi kanałami.Dla mnie te kanały nie istnieją,bo miasto nie spełnia standardów jakie panują ogólnie w Polsce. To prawda poznać i być to dwie różne sprawy,trzeba się na tym znać.Nigdy nie było moją pasją szukanie dziewczyn i budowanie związków.Mam inne zainteresowania.
    • pietrektbg Re: Wieczory dla singli 17.01.15, 19:03
      Szkoda że nie ma. Fajnie by było jakby jakiś lokal w Tarnobrzegu zrobił takie cykliczne spotkania. Powiedzmy w jakiś dzień co i tak mają mało klientów ogłosił by że w ten dzień (nie musi to być weekend) bedą odbywały się spotkania dla singli. Przyjdzie ktoś to spoko nie przyjdzie to nic się nie dzieje - i tak pracownik musi być w tym czasie w pracy. Napewno trzeba czasu żeby takie coś wypaliło ale może za jakiś czas w w gronie znajomych ludzie widząc samotną osobę podpowiedzą żeby udać się w ten dzień do tego czy tamtego lokalu ..
    • inspirowana Re: Wieczory dla singli 19.01.15, 17:07
      Jeśli okazja nie nadchodzi to sobie ją stwórz !

Ps. więcej wiary w siebie i ludzi życzę!
      Wyobraźnia jest niekończącym się źródłem ogromnych możliwości......:)

• e-ftalo Re: Wieczory dla singli 19.01.15, 18:28
        Z tym poniekąd muszę się zgodzić.A konkretniej mówiąc,to ty musisz wyjść z ofertą.Sprawa jest utrudniona,bo w Tarnobrzegu nie istnieje żaden serwis z ogłoszeniami matrymonialnymi.
        Ale jak wspomniałem są inne miasta i tam są takowe.
        • czasnajazz Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 19:05

@e-ftalo - a gdyby istniała możliwość uruchomienia takiego serwisu - miałbyś pomysł jak powiedzieć o nim zainteresowanym?
          • e-ftalo Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 20:33
            @e-zyleta ,gdzieś ty widział te samotne panie,pewnie na miłosnych filmach,za dużo sobie wyobrażasz.@czasnajazz jaka możliwość uruchomienia?kto słucha ,to dzwoni i wysyła sms i tyle,a że radio ma dobry zasięg ,to i u nas słychać jak i w całym regionie.

• edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 16:50
      Na tym zadupiu to nie wypali daj lepiej ogłoszenie do gazety, że szukasz
      • e-ftalo Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 16:55
        albo nastawic radio na 100,8 i codziennie leci taka audycja
        radiofama.com.pl/radiorandka
        szczególnie ludzie ze świętokrzystkiego sie ogłaszają,ale nie tylko ,zależy kto gdzie słucha.
        • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 16:59
          A po kiego mi baba? To tylko kłopot i wydatki. Nie ma to jak żyć na wolności.
          • e-zyleta Re: Wieczory dla singli 22.01.15, 17:49
            I co, gruchę musisz walic? Niema to jak seks grupowy.Natomiast dziwię sie samotności e-talo. W tym jego zadupiu jest aż tyle samotnych pań, że ja dostję chęci zeby tam coś zorganizowac.
            • stefan.dedalus Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 10:18
              Wiemy wiemy ze pozno pisze :D ale do rzeczy. To czemu sie nie zbierzemy i nie zrobimy czegokolwiek w takim kierunku? :)
    • genia50 Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 10:34
      dobry pomysl,o ile nie przyjda same pijusy,mazna o tym pomyslec
      • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 10:55
        To przyjde i ja
        • e-zybi Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 11:40
          To dopiero będą nudy ;-)
          • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 13:36
            To sie mocno zdziwisz
            • e-zybi Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 13:41
              Ja? raczej nie, zapewne genia50 ;-)
    • genia50 Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 16:23
      A czy p.edkazgredka99 pusci tesciowa na wieczorek,bo wspominal o niej z racji Dnia Tesciowej?
      • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 17:32
        Bez obaw. Moja teściowa to prawdziwy anioł ;)
    • e-zybi Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 18:19
      Genia50 w czuły punkt uderza, jak dobry strateg podpuszcza zwierza.
      Zaś edekzgredek99 zdemaskowany chwali teściową - przyłóż do rany.

A co na to żoneczka zacnego pana czyżby samotna, zaniedbywana?
      Niech tylko zamiar szybko odkryje to i głupoty z głowy wybije... ;-)
      • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 18:42
        Nie podniecaj się tak bardzo Zybi. Moja teściowa to prawdziwy anioł ale do rany bym jej nie przykładał ;). A żona? Kiedyś wyszła po papierosy.
        • e-zybi Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 19:11
          Mądrej głowie dość po słowie... ;-)
          • e-ftalo Re: Wieczory dla singli 20.02.15, 21:22
            widać że w temacie singli najwięcej do powiedzenia mają panowie po 50 tce. Z całą pewnością zaraz wyjdą i się wszyscy spotkają.
            • stefan.dedalus Re: Wieczory dla singli 21.02.15, 12:13
              a więcej optymizmu ? :) Coś się zapewne znajdzie.
              • inspirowana Re: Wieczory dla singli 21.02.15, 16:18
                stefan.dedalus

coś> :o
            • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 22.02.15, 17:38
              Świetny pomysł. Nie ma to jak piwko w męskim gronie
    • genia50 Re: Wieczory dla singli 22.02.15, 09:15
      Mimo lekkosci z jaka o tym mowimy,jest to powazny problem.Mlodzi nie maja sie gdzie zapoznac.Biuro matrymonialne nie zalatwia sprawy,bo nie kazdy w wieku 20 lat od razu chce sie wiazac.Najpierw poflirtowac,"pochodzic" ze soba,poznac sie.Nie mysle o sobie bo jestem starsza,ale szkoda mi tych mlodych ludzi.
      • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 17:36
        Gienia, teraz wszystkie te działania, o których wspominasz określane są jako molestowanie. Strach do kogoś się uśmiechnąć.
        • e-zybi Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 18:58
          I nie tylko te działania, ale również natrętne i uporczywe naprzykrzanie się to również molestowanie Edwardzie! Oj! podzielisz los innych... ;-)
          • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 19:04
            Zybi, wybacz ale nie jesteś w moim typie ;) Co do naprzykrzanie to zachowuję sie dokładnie tak samo jak lechowski czy nasza droga pani palacz. Jestem tak jak oni na każdy temat w każdym wątku
            • e-zybi Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 19:17
              I vice versa Edwardzie! Z tą różnicą, że oni dają przekaz a Ty molestujesz ;-)
              • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 19:20
                Przekaz czego? A ja się czuję molestowany przez lechowskiego51 i mam brawo się bronić
                • e-zybi Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 19:45
                  Czyżbyś czytał wątki i miał problem ze zrozumieniem przekazu autorów? nie rozśmieszaj
                  mnie! Twoje riposty są płytkie i namolne ;-)
                  • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 20:25
                    I o to chodzi, o to chodzi. Twoje też zbyt głębokie nie są. A o naszej drogiej znajomej to juz nawet nie wspomnę
                    • e-zybi Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 20:37
                      A świstak siedzi i zawija w sreberka, co? Oj! Ty misiu o małym rozumku ;-)
                      • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 24.02.15, 08:20
                        No przekaz pani palacz jest bardzo głęboki. Co to kogo obchodzi ile baba waży i ile szarlotki zjadła. Żenada
    • genia50 Re: Wieczory dla singli 23.02.15, 21:16
      Usmiech i poproszenie do tanca to nie molestowanie,choc w tancu sie dotykaja.Aby sie zabezpieczyc przed posadzeniem mozna tanczyc w koleczku.
    • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 12.11.15, 19:26
      cześć- a może sami zorganizujemy takie spotkanie?
    • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 12.11.15, 19:28
      proszę o komentarz jeśli byłby ktoś chętny na spotkanie?
      • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 08:51
        Przedni pomysl. Jestem za. Gdzie i kiedy? Czy garnitur obowiazkowy bo juz nawet wywietrzylem?
    • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 20:44
      to może zorganizujemy większą ilość osób? tylko jak? a można wiedzieć jaki przedział wiekowy?:)
      • genia50 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 21:10
        Sadzac po nicku to 30 lat,ale sa chetne osoby ok.20-ki
        • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 21:47
          czyli jestem już za stara:(
          • genia50 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 21:58
            Moga byc 20-ki ale i starsze osoby ,bo na forum jest duzy rozrzut,sa osoby od nastu do 99 lat.Chcialam zeby 20-ki(i mlodsze) znalazly towarzystwo do tanca chociaz w zblizonym wieku.
    • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 22:12
      tylko ja tu się zgrać z większą ilością osób? może jeszcze ktoś wejdzie i zobaczy nasze wiadomości:)
      • genia50 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 22:20
        Moze jakas zabawe, dyskoteke,dla chetnych niekoniecznie tylko dla forumowiczow, np,andrzejkowa,ale kto to zalatwi formalnie jak prawie wszyscy anonimowi.
        • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 14.11.15, 07:49
          Pani Geniu mysli pani ze sie nadam, bo ja zblizam sie do setki i czasem mnie w krzyzu lupie a i zmeczony wieczorem jestem. Ochote to mam wielka tylko czy sie nadam?
          • genia50 Re: Wieczory dla singli 14.11.15, 08:13
            Najwazniejsze sa checi,tam w odpowiedziach powyzej napisalam ze mozna miec i 99lat,bo pomyslalam o panu.
            • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 14.11.15, 14:01
              Pani, pani Geniu to jest dla mnie taka mila. Jest pani jedyna zyczliwa mi osoba. Jak ja sie pani odwdziecze? Moze porwe pania w tany?
    • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 13.11.15, 22:18
      może jutro zgłoszą się chętni:) poczekamy - zobaczymy:)
    • wislocki12 Swatka czy rajfurka? 13.11.15, 22:32
      Okazuje się, że instytucja tzw. swatki wcale nie była tak bezsensowna!
      PS. Podejrzewam, ze nawet rajfurka by się przydała... :-((
      • genia50 Re: Swatka czy rajfurka? 13.11.15, 22:39
        Kiedys sie z tego smialam i uwazalam,ze to przeżytek ale obecnie...juz nie.
    • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 19.11.15, 20:27
      czyli temat spotkań widzę, że już nieaktualny:(
      • genia50 Re: Wieczory dla singli 19.11.15, 21:22
        Jak zwykle, teraz ludzie sie nie spotykaja,chyba zeby sie upic albo na s-x.Zwlaszcza mlodzi.
        • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 20.11.15, 09:05
          Upic sie to nie bo juz watroba nie ta ale na sex to bardzo chetnie ;)
      • edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 21.11.15, 08:23
        No dobra, gdzie i kiedy?
    • sierotka30 Re: Wieczory dla singli 24.11.15, 18:52
      dziękuje za propozycję, ale nie skorzystam. Miłego wieczoru i życia
    • pamietamy3322 Re: Wieczory dla singli 25.11.15, 11:15
      Eeeeeee w sumie teraz to modne starzec plus mloda d.....
      Jak chocby tajner z 23 latka, rysio kalisz z 27 latka. Tylko ze dziadkow nie starcza co by jeszcze mogli bo wiekszosc to juz tylko ogrodeczek.

A tutaj co profesor Lew-Starowicz mowi o takich zwiazkach
      Trzeba zapytać kobiety, dlaczego ze względu na grupy portfel potrafią się wiązać ze znacznie starszym mężczyzną. Najczęściej to chęć łatwego, wygodnego życia. Jest to pewna forma prostytucji rozciągniętej w czasie. Różnica polega na tym, że prostytutka bierze za seans, a ta bierze za wspólne życie. I nie ma co szukać tutaj szlachetnych motywów.
      Nie ma co dorabiać do tego ideologii. Co innego, gdy dochodzą też inne czynniki, np. młodsza partnerka ceni sobie, że mężczyzna jest mądry, doświadczony, no a przy tym jeszcze majętny. Śmieszy mnie jednak, gdy próbuje się czasem motywy prostytucji usprawiedliwiać np. niedotlenieniem w jaju płodowym, niedobrym ojcem, zimną matką i w ogóle trudnym dzieciństwem. Nie! To jest po prostu styl życia, na który ktoś decyduje się z pełną świadomością.

• edekzgredek99 Re: Wieczory dla singli 25.11.15, 12:12
        Widze ze na czym jak na czym, ale na prostytucji to sie swietnie znasz. Czyzby jakis biznesik?
        • pamietamy3322 pisz jak chlop 25.11.15, 12:15
          Jestes chlop czy baba? Jak chlop to pisz jak chlop a nie uszczypliwosci jak kobieta.
          Wislocki to niewiadomo co to jest ale ty myslalem zes chlop.
          • pamietamy3322 Re: pisz jak chlop 25.11.15, 12:21
            A co biznesiku to moglbym zalozyc ale musialbym miec same ladne klientki do 37 lat. Wybredny jestem a w tej kategori wiekowiej do 37 lat kobiet ladnych to z 15% a w wyzszych to prawie nie ma.
            • edekzgredek99 Re: pisz jak chlop 25.11.15, 13:20
              Kiepsko to widze. Do tego biznesu same klejnoty rodowr nie wystarcza. Trza miec to "cos". A ty niestety nie masz. Ale zawsze mozesz sprobowac, jakies desperatki zawsze sie znajda
          • edekzgredek99 Re: pisz jak chlop 25.11.15, 13:17
            No no nie pozwalaj sobie. Moze sie od tesciowej nauczylem w mysl madrosci ludowej "z kim przestajesz takim sie stajesz"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka